Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Kluczowe dla Europu i całego świata jest .......jak to nawraca historia ,to jak ułoży sie pomiedzy Nami a Niemcami ......Mam nadzieje ze po Niemieckiej stronie sa madrzy ludzie którzy dostrzegną fakty Historyczne ....

===================

a co do wyborów to Pan Trzaskowski może kopać sobie glinianke pod berlinem za przyzwoleniem

niemieckim.

===================================

PS .pierdu pierdu a wojska gwarantujace bezpieczenstwo Polski wzrastaja .........

i kij nienawistnikom Polski w pupe .

==================================================

Polityka jest ważna a muzyka ważniejsza .....bo Muzyka zachowuje dusze człowieka nawet w obliczu zaglady ,muzyka jest czymś czego nie rozumiemy umyslem a doświadczamy ,muzyka jest światłem boga ,Bogów albo światem wszechświata ........jest czymś wspaniałym i niewytłumaczalnym .

Czy muzyka to gra swiata ,jego pulsowanie wolne od zdrady i miosci ?

za trudne pytanie?

spoko ,nie oczekuje tu odpowiedzi .

Wolność dla Polski wygra :)

a muza .......

zajebista muza ...

całe dziesieciolecia Komunistyczne su***syny pisały że polska  muzyka to nieudolne nasladownictwo plugawej zachodniej muzyki .......stek klamst i jeden cel oglupic Polakow ...

Teraz ten sam cel ,jestescie głupi i nic nie umiecie głoszony przez Pana Trzaskowskiego.

A tymczasem ,borem lasem :)

Dziekujemy Panu ,nie zagłosujemy na Pana .........niech Pan płynie z ściekiem .

PS ...najlepsze nie  drolujące kieszeni słuchawki ....ciekawy temat .........

tu sklaniam sie swiatowym zainteresowaniom i doswiadczeniom które pokrywają siem z moimi .....

Lubię czytać wpisy Szanownego Kolegi bo to zupełnie jak bezpośrednia transmisja z psychiatryka.

Czasami nie wszystko rozumiem, ale ten bezładny strumień świadomości uświadamia mi z jaką troska należy odnosić się do ludzi ciężko doświadczonych przez los. Trzymam kciuki za Szanownego Kolegę!

Jestem Europejczykiem.

no co tam krzywe uchy ?

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Lubię czytać wpisy Szanownego Kolegi bo to zupełnie jak bezpośrednia transmisja z psychiatryka.

Czasami nie wszystko rozumiem, ale ten bezładny strumień świadomości uświadamia mi z jaką troska należy odnosić się do ludzi ciężko doświadczonych przez los. Trzymam kciuki za Szanownego Kolegę!

ach to two je rozumienie ,zwlaszcza ze bezladny srumien swiadomosci uswiadamia ciebie ,zdanie roku ........gratuluje tobie ze cokolwiek doswiadczasz.

Gość

(Konto usunięte)
1 godzinę temu, atmeg napisał:

chodzi mi o to kto wygra wybory w polsce  .ewentualnie pytasz o tych co mącą ?

Pytam którym z tych wrogów jest PiS .

Ty wiesz z kim sie układają .

A światem rzadzą tacy ja Rotschildzi . Teraz są tarcia między rodzinami illuminatów , dlatego taka czkawka na świecie . 

3 minuty temu, atmeg napisał:

no co tam krzywe uchy ?

ach to two je rozumienie ,zwlaszcza ze bezladny srumien swiadomosci uswiadamia ciebie ,zdanie roku ........gratuluje tobie ze cokolwiek doswiadczasz.

Jako patriota rzeczywisty a nie łysy palant z bejsbolem staram się wykorzystywać możliwości naszego pięknego języka.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Riczi75 napisał:

Pytam którym z tych wrogów jest PiS .

Ty wiesz z kim sie układają .

A światem rzadzą tacy ja Rotschildzi . Teraz są tarcia między rodzinami illuminatów , dlatego taka czkawka na świecie . 

mylisz sie  piszac ze światem rządza ludzie z wielkimi pieniedzmi .

oni jedynie mają wielki wpływ ale nie rządzą światem.To bardziej złożone .gdyby tak było już dawno każdy przecietny człowiek byłby w obozie pracy zakuty w lancuchy ........a narazie tak nie jest .

inna sprawa ze niewolno miezyć świata skalą powiedzmy 100 lat , to nie jest tak ze jakas klasa ludzi z pieniedzmi rządzi światem ale napewno ma wpływ na świat i na nas .

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, atmeg napisał:

mylisz sie  piszac ze światem rządza ludzie z wielkimi pieniedzmi .

oni jedynie mają wielki wpływ ale nie rządzą światem.To bardziej złożone .gdyby tak było już dawno każdy przecietny człowiek byłby w obozie pracy zakuty w lancuchy ........a narazie tak nie jest .

Czasami trzymaja pozory humanitaryzmu .

Taraz idzie czas kiiedy bedzie roz....ol albo będziemy zap.....ć za miskę ryżu jak twierdzi ewangelista Mateusz . 

Więc jesteś blisko ?

22 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Jako patriota rzeczywisty a nie łysy palant z bejsbolem staram się wykorzystywać możliwości naszego pięknego języka.

Znaczy co jest twoim pieknym jezykiem Niemiecki ?

Płyń do BERLINA NIECH CIE SPACYFIKUJĄ muzułmanie .

8 minut temu, Riczi75 napisał:

Czasami trzymaja pozory humanitaryzmu .

Taraz idzie czas kiiedy bedzie roz....ol albo będziemy zap.....ć za miskę ryżu jak twierdzi ewangelista Mateusz . 

Więc jesteś blisko ?

Jak narazie co roku w Polsce za PiSu żyje sie Polakom lepiej ,to troche przeczy twojej teori .

A im wiecej amerykanskich żołnieży u nas tym jakoś lepiej ? I to też przeczy twojej teori o jakiś rodach co rzadza swiatem.bo tak nie jest .

Od zawsze światem żądza od strony ludzi dokladnie te same siły .od wieków .

i wiekszość z nas zna te siły i czuje je ........są dokladnie te same od tysiaca lat.

Edytowane przez atmeg
Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, atmeg napisał:

Znaczy co jest twoim pieknym jezykiem Niemiecki ?

Płyń do BERLINA NIECH CIE SPACYFIKUJĄ muzułmanie .

Jak narazie co roku w Polsce za PiSu żyje sie Polakom lepiej ,to troche przeczy twojej teori .

A im wiecej amerykanskich żołnieży u nas tym jakoś lepiej ? I to też przeczy twojej teori o jakiś rodach co rzadza swiatem.bo tak nie jest .

Od zawsze światem żądza od strony ludzi dokladnie te same siły .od wieków .

To niczemu nie przeczy .

Gospodarka spowofowała pewne możliwości i koniunktura na rynku .

Teraz ci wystarczy że się zadłużą i jest dobrze .

Amerykanie jedynie ściagną na nas gniew ruskich .

A poniżej masz to na kogo głosujesz i skąd się wywadzą twoi bogowie i pełowcy .

Jedno gówno jakby nie patrzeć . A do tego jeszcze cześć z nich dzierży czerwone książeczki 

Screenshot_20200615-183733_Chrome.jpg

jakies tam niby bogate rody albo ideologie niby steruja swiatem a tu prosty przyklad ,dlaczego od tysiaca lat walczymy z Ruskimi i Niemcami ?Bo to niema zwiazku z pieniedzmi .......chodzi ocoś innego ....o to czego niewypada jasno napisać a każdy ogarniety wie .I ta walka nasza nie zakonczy sie .........

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Gonitwa myśli Szanownego Kolegi nieodmiennie mnie zachwyca.

czytaj i ucz sie .....jesli cokolwiek nauczyć sie zdołasz .

Gość

(Konto usunięte)

jakies tam niby bogate rody albo ideologie niby steruja swiatem a tu prosty przyklad ,dlaczego od tysiaca lat walczymy z Ruskimi i Niemcami ?Bo to niema zwiazku z pieniedzmi .......chodzi ocoś innego ....o to czego niewypada jasno napisać a każdy ogarniety wie .I ta walka nasza nie zakonczy sie .........

Tą twoja walkę wykorzystają ci którzy w miedzyczasie na wojnach się dorobili . To właśnie te rodziny od kilkuset lat pociagaja za sznurki . 

A ty sie łudzisz i żyjesz w niewiedzy ?

4 minuty temu, Riczi75 napisał:

Amerykanie jedynie ściagną na nas gniew ruskich

I tu wypowiedzialeś klasycznego straszaka ktory jest klamstwem , kazdy ogarniety wie ze to klamstwo .

Na Ruskich dziala jedynie sila . Jedynie sila .

Niemcy w dalekich planach mieli podzielenie sie Polska z ruskimi ,Już dzielili Ukraine ?

a   tu zonk straszny ,PiS wygrał ,W usa wygrał przeciwnik Niemców i Muzułmanów i wprowadzka wojsk USA do polski ,Zonk wielki ,upada wielki plan .No ale wy o tym udajecie ze niewiecie ....

============================

tu dla was ćwoki ,mam nadzieje ze dojdzie do porozumienia na temat broni atomowej pomiedzy Polską a USA !!!!!!!!

wy wogule kumacie co sie dzieje ?

Drażnienie rosji ,ich trzeba jebać a nie draznić a i z Niemcami trzeba stanowczo stawiac interes Polski i naszy , no chyba ze pracujesz dla Niemcow ....

1 godzinę temu, atmeg napisał:

PS .pierdu pierdu a wojska gwarantujace bezpieczenstwo Polski wzrastaja...

Tym bardziej, że mamy nowy płot ?

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, atmeg napisał:

I tu wypowiedzialeś klasycznego straszaka ktory jest klamstwem , kazdy ogarniety wie ze to klamstwo .

Na Ruskich dziala jedynie sila . Jedynie sila .

Niemcy w dalekich planach mieli podzielenie sie Polska z ruskimi ,Już dzielili Ukraine ?

a   tu zonk straszny ,PiS wygrał ,W usa wygrał przeciwnik Niemców i Muzułmanów i wprowadzka wojsk USA do polski ,Zonk wielki ,upada wielki plan .No ale wy o tym udajecie ze niewiecie ....

============================

tu dla was ćwoki ,mam nadzieje ze dojdzie do porozumienia na temat broni atomowej pomiedzy Polską a USA !!!!!!!!

wy wogule kumacie co sie dzieje ?

Halo Mars , halo halo !!

W Srii nie podziałała i na Ukrainie nie podziałała . Ruski robią co chcą . I kilka tysięcy darmozjadów na naszym terenie niczego nie zmieni .

No może dostaniemy większy łomot. 

3 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

sorki ale każdy imbecyl może takie cos napisać ,nie blysnoleś teraz.

3 minuty temu, Riczi75 napisał:

No może dostaniemy większy łomot. 

I znowu te Rusko - niemieckie klamstwa .......

ze wiekszy lomot . Kto sie zalapie na te twoje klamstwa ,celujesz w kretynow ?

nie bedzie zadnego łomotu o czym klamiesz tylko bedzie wiekszy wzrost gospodarczy i wieksza niezaleznosc .....

Juz nam mowiono ze musimy perzyjac innowiercow ,muzimy!!!!!!!musimy!!!!!i co ? nie musimy

teraz ty bredzisz i znowu straszysz . nic z tych zeczy :) za krotki jestes :)

6 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Przepraszam bardzo, Twój kolega zachwalał nowy płot jako inwestycję wojska...
żadnych innych inwestycji nie był w stanie przytoczyć a bądź co bądź on o takowych powinien wiedzieć...
Od błyszczenia jesteś Ty ja to tylko bocznikowiec... jak mnie patrykowski określił ?

2 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Przepraszam bardzo, Twój kolega zachwalał nowy płot ?

Co ty chrzanisz tu , ja mam wdupie jakis jego wymyslony płot , i jak rozmawiasz ze mna nie powoluj sie nigdy na jakies brednie innych .....

Co ty chrzanisz tu , ja mam wdupie jakis jego wymyslony płot , i jak rozmawiasz ze mna nie powoluj sie nigdy na jakies brednie innych .....

Nie ma problemu ?
Dziękuję, że potwierdzasz iż to brednie ...

PIeprzycie tu miłośnicy niemieckiej dominacji i gubicie sie w tym .......

jak wam zalezy na  służeniu Niemcom I ruskim to jakoś dopracujcie wypowiedzi ....

dopracujcie te kłamstwa żeby mały jakieś wyznaczniki prawdy :)

Gość

(Konto usunięte)
15 minut temu, atmeg napisał:

I znowu te Rusko - niemieckie klamstwa .......

ze wiekszy lomot . Kto sie zalapie na te twoje klamstwa ,celujesz w kretynow ?

nie bedzie zadnego łomotu o czym klamiesz tylko bedzie wiekszy wzrost gospodarczy i wieksza niezaleznosc .....

Juz nam mowiono ze musimy perzyjac innowiercow ,muzimy!!!!!!!musimy!!!!!i co ? nie musimy

teraz ty bredzisz i znowu straszysz . nic z tych zeczy ? za krotki jestes ?

Już się zaczął wzrost gospodarczy . Spadek sprzedaży samochodow o 80% . Wiesz kto zacznie cierpieć ?

Jesteśmy uzależnieni od obcych czy ci się to podoba czy nie 

Chyba że PiS cuda zacznie działać . Mając takich wyborvów to całkiem możliwe .

Edytowane przez Riczi75
2 minuty temu, Riczi75 napisał:

Jesteśmy uzależnieni od obcych czy ci się to podoba czy nie 

Jakich obcych ? Kosmitow ? Porąbało cie  ........to normalne ze jak epidemia to wszysko zastyga ...

nawet jak po wyborach sa zmiany wladzy to gospodarka na jakis czas zastyga ,nie wiesz o tym ?

Bosze z kim ja tu gadam ......

sorki ale kretynizm i wpisanie w bycie bezmozgim biedakiem jakie doznaje czesc ludzi jest przykre , moze maja inne poglady niz ja ale boli mnie bo czesc z nich to Polacy .....

7 minut temu, atmeg napisał:

Jakich obcych ? Kosmitow ? Porąbało cie  ........to normalne ze jak epidemia to wszysko zastyga ...

nawet jak po wyborach sa zmiany wladzy to gospodarka na jakis czas zastyga ,nie wiesz o tym ?

Zastyga co najwyżej tłuszcz na patelni jak wypuszczasz tu dymki ze swojej głowy.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

A Ty kim jesteś

JESTEM ZWOLENNIKIEM pIsU A tY KIM JESTEŚ ?

oDWARZYSZ SIE NAPISAĆ?

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Zastyga co najwyżej tłuszcz na patelni jak wypuszczasz tu dymki ze swojej głowy.

ZE TLUSZCZ ZASTYGA , ? A TO TWOJA madrosc jaka zgromadziles/ok

w sumie godna ciebie uwaga .......ok spoko kolego ,znasz kangura ?

ja nie jestem katolikiem ,ale jestem zwolennikiem PiSu ,szanujacym katolicyzm Polaków .

Zyjąc w tu w Polsce chce dla Polaków i dobrobytu i dobrego imienia ....

A ty kim jesteś ?  Chcesz upodlenia dla Polaków i okradania ich ?

JESTEM ZWOLENNIKIEM pIsU A tY KIM JESTEŚ ?

oDWARZYSZ SIE NAPISAĆ?

Raz piszesz tak innym razem siak... To chyba uzależnione od dawki albo towaru ...
Ja jestem zwolennikiem PRAWA i SPRAWIEDLIWOŚCI !

Nie mylić z partią PiS bo ta z prawem i sprawiedliwością nie ma nic wspólnego. 

Złodziejstwo, kłamstwo, mataczenie, skrajny nepotyzm itd   -    To PiS powinien mieć jako hasło wyborcze.

7 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Raz piszesz tak innym razem siak... To chyba uzależnione od dawki albo towaru ...
Ja jestem zwolennikiem PRAWA i SPRAWIEDLIWOŚCI !

Nie mylić z partią PiS bo ta z prawem i sprawiedliwością nie ma nic wspólnego. 

Złodziejstwo, kłamstwo, mataczenie, skrajny nepotyzm itd   -    To PiS powinien mieć jako hasło wyborcze.

No ,OK ,czyli albo wstydzisz sie napisać albo boisz ........Ja nie boje sie napisać ze nie wierze w wiare zadna o jednym bogu ,zdecydowanie odrzucam to .....ale doceniam kościół katolicki w Polsce jako wybitną wartość .....I ta wartość was przebije ! Przy wyborach ,komuchy :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.