Skocz do zawartości
IGNORED

chamówa w miejscach publicznych czyli jacy naprawdę jesteśmy

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 2.03.2020 o 12:14, Meloman napisał:

A Ty jej nie zauważasz?

Sklepy o podobnym asortymencie, cenach i klienteli.

Więc raczej nie. W Lidlu była kiedyś linia produktów "Luxury" czy coś w ten deseń. Dość drogie, ale firmowe i oryg. tzn. jeśli był Parmezan to nie z mlekopolu. Klienci Lidla to nie smakosze delikatesów i nie sprostali zadaniu ?

Dla mnie Lidl to niemiecka Biedronka.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

8 godzin temu, Jacchusia napisał:

Sklepy o podobnym asortymencie, cenach i klienteli.

Więc raczej nie. W Lidlu była kiedyś linia produktów "Luxury" czy coś w ten deseń. Dość drogie, ale firmowe i oryg. tzn. jeśli był Parmezan to nie z mlekopolu. Klienci Lidla to nie smakosze delikatesów i nie sprostali zadaniu ?

Dla mnie Lidl to niemiecka Biedronka.

Obstawiam, że te produkty pod brandem deluxe sprzedawane są w ramach czasowych akcji promocyjnych jako produkty in-out.

8 godzin temu, Jacchusia napisał:

Dla mnie Lidl to niemiecka Biedronka

Ja bym powiedział, że odwtotnie, Biedronka to polski Lidl.?

Edytowane przez jezz
W dniu 6.03.2020 o 12:26, Jacchusia napisał:

Więc raczej nie. W Lidlu była kiedyś linia produktów "Luxury" czy coś w ten deseń.

Tu masz wszystko o klienteli Biedronki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 7 miesięcy później...
W dniu 16.11.2019 o 17:42, EmilioE napisał:

Dodam jeszcze fatalne, nieuprzejme, wręcz groźne zachowania polskich kierowców na drogach.

W szczególności tych z rybkami i innymi 'naklejkami mocy' na tylnych klapach..oraz ze skorodowanymi tłumikami.

'Prawdziwa siła człowieka tkwi nie w uniesieniach, lecz w niewzruszonym spokoju.' 

Godzinę temu, Natalia Cattiva napisał:

W szczególności tych z rybkami i innymi 'naklejkami mocy' na tylnych klapach..oraz ze skorodowanymi tłumikami.

A ja też ostatnio widziałem na starym BMW (marka chyba nieprzypadkowa) z tyłu na zderzaku naklejony całkiem spory znaczek - "Jestem burakiem i co mi zrobisz!" Widać ktoś z sąsiadów po prostu nie wytrzymał i nakleił, bo nie posądzam gościa o taką samokrytykę.

Godzinę temu, boomaga napisał:

A ja też ostatnio widziałem na starym BMW (marka chyba nieprzypadkowa) z tyłu na zderzaku naklejony całkiem spory znaczek - "Jestem burakiem i co mi zrobisz!" Widać ktoś z sąsiadów po prostu nie wytrzymał i nakleił, bo nie posądzam gościa o taką samokrytykę.

Osobiście poznałam kilku takich posiadaczy wyżej wymienionej marki, którzy byli wiernym odwzorowaniem, stwierdzenia, że głupich nie sieją, a przypadki nie istnieją.

'Prawdziwa siła człowieka tkwi nie w uniesieniach, lecz w niewzruszonym spokoju.' 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.