Skocz do zawartości
IGNORED

Jeszcze o ukraińskim samolocie .

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Nadzwyczaj ciekawe, że Zyzol bez przerwy powołuje się na te same stronki internetowe (...)

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Zawsze bawili mnie pacjenci dla których od faktów ważniejsze jest to, kto je publikuje.

Taka komunistyczna mentalność - Wicie, rozumicie Toarzyszu, ale z jakich pozycji wy to piszecie?

?

Ja w przeciwieństwie do różnych takich co się z choinki urwali opisywałem w czym problem z konkretnymi nazwiskami i tytułami. I to kilka razy.

Zawsze później robiła się cisza, po czym tradycyjnie temat wracał cytowaniem tych samych portali na usługach Kremla.

Jestem Europejczykiem.

16 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja w przeciwieństwie do różnych takich co się z choinki urwali opisywałem w czym problem z konkretnymi nazwiskami i tytułami. I to kilka razy.

Zawsze później robiła się cisza, po czym tradycyjnie temat wracał cytowaniem tych samych portali na usługach Kremla.

Teraz sobie pochodziłem po stronkach zaczynając od tej, którą podał Zyzol i znowu jest to samo, czyli kółeczko zwolenników teorii spiskowych powołujących się krzyżowo jedni na drugich.

I ten wzorzec stale się powtarza.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

https://en.irna.ir/news/83639623/Iran-examining-Ukrainian-plane-s-black-box

Szef komisji do spraw wypadków irańskiej organizacji lotnictwa cywilnego Hassan Rezaeifar powiedział IRNA w niedzielę, że irańscy eksperci badają czarną skrzynkę ukraińskiego samolotu, odrzucając doniesienia, że czarne skrzynki tego samolotu są badane na Ukrainie.

Dodał: „Próbujemy czytać czarne skrzynki tutaj w Iranie; w przeciwnym razie nasze opcje to Ukraina i Francja, ale do tej pory nie podjęto żadnej decyzji o wysłaniu ich do innego kraju.”

156892810.jpg

ale po co mydlenie ludzi tematem skrzynek kiedy rozwalony kadłub ma ślady odłamków z dwóch róznych uderzeń

niech sobie trzymaja te skrzynki

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.