Jump to content
IGNORED

sesja egzaminacyjna a elektronika

dziewczyna elektronika :)

Recommended Posts

Będąc tydzień u swojego chłopaka zaobserwowałam kilka dziwnych zmian w jego zachowaniu. Włóczył się po domu bez celu, patrzył na wszystko i wszystkich z obłędem w oku, posiedział chwilę na forum... słowem, nie bardzo wiedział, co ze sobą zrobić ;). Jako, że koniec stycznia i początek lutego to czas sesji (w jego przypadku pierwszej) stwierdziłam, że jest to spowodowane stresem.

Byłam jednak w błędzie... Przy głębszej obserwacji zauważyłam bowiem, że mój facet (zamiast szeptać mi miłe słówka :D) co chwila zagląda do szfki, w której trzyma ... SWOJE GNIAZDKA RCA !!!

Okazało się, że po prostu nie może pogodzić się z brakiem czasu na SWOJĄ UKOCHANĄ ELEKTRONIKĘ. To właśnie był powód nieprzespanych nocy, głodówek... no, może trochę przesadzam :P.

Czy Wy, elektronicy-studenci, też przeżywacie takie stany?

Pozdrawiam :).

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety i owszem:( Od 2 tygodni nie mam czasu dokończyć naprawy drugiej kolumny:( Wszystkie części czekają,a ja poprostu nie mam kiedy:/ To nieco stresuje na dłuższą mete jak człowiek nie ma czasu zająć się tym co go interesuje:(

Sporo czasu też pochłania przebywanie z dziewczyną,a pogodzenie tego ze sobą nie jest takie proste.

Hidden Content

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

trudno cos doradzic, jesli chlopak majac do wyboru Twoje hmmm gniazdko i gniazdko RCA wybiera to drugie to nie rokuje dobrze na przyszlosc , musicie cos zrobic z lekkim kryzysem w waszym zwiazku, proponuje udanie sie z problemem do programu Jerrego Springera

pozdrawiam

Hidden Content

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

:-)))

Hidden Content

Dreamer

pelna zgoda , niektore dziewczyny wymagaja jednak tej otoczki, rozmow , spedzania czasu razem przed przejsciem do konkretow, musimy sie z tym pogodzic... :)

Hidden Content

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Oj, a Wam to tylko jedno w głowie...:P. Ale z kobiecego punktu widzenia muszę Wam przyznać rację. Chociaż szczerze mówiąc, nie narzekam, bo gdyby facet nie miał jakiegoś hobby, byłoby niewiarygodnie nudno :).

Poza tym, coraz częściej dostaję od swoich znajomych śmieszne prezenty związane z jego pasją. Ostatnio był to pomalowany na różowo tranzystor z napisem "never more tranzystor" ... :D

Hidden Content

ja na szczęście mam teraz dziekanką a raczej niestety jej resztki, ale jesli cos buduję zamieniam się w zimnego cyborga i mózg mój zajmuje się tylko i wylącznie wirtualnymi projektami. To jest uciązliwe nawet dla mnie bo jesli budowa jest dluga i zajmuje np 2 tygodnie zamieniam się w zombiaka.

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.