Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do oli bl40

Policzek24

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Wszystko zależy jakiego brzmienia szukasz. Jeśli lubisz cieplejszy charakter to Nad c326bee będzie super wyborem natomiast jeśli stawiasz na dynamikę i dobra kontrolę basu to zwróć uwagę na Yamaha as501 

Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny 

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

W dniu 21.03.2020 o 11:18, Policzek24 napisał:

Witam

Jaki byście wybrali używany wzmacniacz do oli/melodika bl40??

Przestrzeń ok. 35m2. Kwota do 1tysiaca i do 1,5t

Wiem, że są podobne tematy na forum, ale moze coś sie zmieniło ?

najlepszy stosunek cena/jakość

NAD C326 lub Marantz PM6005 ? 

Lepiej byś zadał to pytanie na forum STEREO, tu jest forum KINO DOMOWE i ci od stereo rzadziej zaglądają, niekórzy wcale.

No i każdy z wymienionych wyżej zagra troche inaczej, i każdy ma dobre opinie, zależy co komu pasuje ,może wybrałbyś sie gdzieś do salonu audio i posłuchał?

wg mnie- nr.1 Nad326 nr.2 Onkyo TX-8250 nr.3 Yamaha A-S501

Anthem MRX1140 Klipsch RP8000FII RP540CII RP500MII SVS PB3000 Canton865 Atmos7.4.4

4 godziny temu, Policzek24 napisał:

A onkyo 8050 lub 8150?

To są ampli i zagrają gorzej pod względem jakości niż czyste wzmacniacze takie jak NAD czy Marantz. Chcesz rozszerzyć o funkcje sieciowe dokup przystawkę Yamahę WXAD-10 w przyszłości.

Ok

Zatem postanowione.

Nad 326 będzie pierwszym wyborem.

Będzie on podłączony do dekodera nc+.

A dekoder hdmi do tv.

Tv jest nowy, ma wszytskie możliwe wejscia.

Co.mam podłączyć aby móc przesyłać muzykę, pliki na ten wzmacniacz np z telefonu??

20 godzin temu, Policzek24 napisał:

Ok

Zatem postanowione.

Nad 326 będzie pierwszym wyborem.

Będzie on podłączony do dekodera nc+.

A dekoder hdmi do tv.

Tv jest nowy, ma wszytskie możliwe wejscia.

Co.mam podłączyć aby móc przesyłać muzykę, pliki na ten wzmacniacz np z telefonu??

Jeżeli korzystasz ze Spotify czy tidala to przydałby się dodatkowo odtwarzacz sieciowy np. wspomniany wcześniej wxad-10. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.