Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro | AUDIO !

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Tal,

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Adasza napisał:

To może zróbmy tak.

Cały ten okupowany kraj zwany „*Polin” nadaje się do gruntownego przebudowania, a najlepiej do likwidacji, wszyscy WON i zacząć od początku.

Handlarze elektro-złomem do pierdelka, lub bardzo wysokie kary pieniężne, konfiskata majątku itp.

Stop zaśmiecaniu Polski i narażania ludzi na smierć lub trwałe kalectwo!

*PAD użył tego określenia w Pałacu Prezydenckim podczas żydowskiego święta świateł, które to święto sam zorganizował z czego był wręcz dumny!

Nie mogę za to dostać bana, punktów etc. To byłby zamach na demokracje, wolność słowa, Konstytucję RP!

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

40 minut temu, J4Z napisał:

Widocznie obsługa uznała że wątek nie jest potrzebny, bo można zapytać w innym lub założyć swój z zapytaniem.

Co stoi na przeszkodzie aby o ogólnej opłacalności konkretnej oferty pytać w tym wątku?

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

Teraz, Tal napisał:

Co stoi na przeszkodzie aby o ogólnej opłacalności konkretnej oferty pytać w tym wątku?

Regulamin.

Jak to napisał 🤠 temat dotyczy ofert znalezionych w internecie, a nie interpretacji…

Czytaj albo piszesz dobrze albo wcale, ponieważ nie raz i nie dwa poszedł ban za nazwanie handlarza handlarzem, o czym dobitnie przekonał się Drogi Adaś @Adasza.

Smutne to…

Ps

@Tal co rusz zmieniasz avatary, ciężko się połapać, że Ty to Ty.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Owszem temat dotyczy ofert znalezionych w sieci ale nonsensem i bezwartościowym się okazuje jeśli nie można o nich dyskutować i wymieniać spostrzeżeń.

Obecny awatar zostanie ze mną na dłużej, obiecuję 😉 

Edytowane przez Tal

• Administratorzy
24 minuty temu, Adasza napisał:

Czy jeżeli jeszcze raz założymy wątek, dokładnie opiszemy zasady - co wolno a czego nie wolno, pod rygorem stałego bana

sprawa prosta. temat jest od znalezisk na portalach aukcyjnych sprzętu itd gdzie raczej nie wrzucamy własnych ogłoszeń. i jest tez temat od własnych aukcji i form oraz chęci sprzedaży. Jest też temat czysto informacyjny o sprzęcie i aukcjach. A nawet jest temat od wspólnych zakupów wymian itd itd. 

Nie twórzmy nowego tematu bo będzie to dubel nic więcej. 

11 minut temu, Tajitsu napisał:

Jak to napisał 🤠 temat dotyczy ofert znalezionych w internecie, a nie interpretacji…

interpretacje to można robić wiersza a nie linków ....

11 minut temu, Tajitsu napisał:

co rusz zmieniasz avatary, ciężko się połapać, że Ty to Ty.

co rusz to kolega usuwa konto dla zabawy i je przywraca spamując mi maila. Także granica jest już wysoko. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

12 minut temu, Tal napisał:

Ze dwa razy tutaj pytałem i nikt mi nie odpisał. Nie wnikam dlaczego. W temacie do zadawania pytań może przesiadywali by ludzie którzy chcą na nie odpowiadać i może ktoś odpowiedziałby. Ja nie nalegam. Kiedyś widziałem pomysł na temat, zapytałem czy jest, bo znowu miałem pytanie. 

@Tajitsu Pan Adasz nie stroni od mocnego słownictwa. Czy aby na pewno został ukarany za słowo "handlarz"? Zresztą nvmd, to nie miejsce. Żebyśmy zaraz za OT nie dostali. 😬

.

• Administratorzy
5 minut temu, Tal napisał:

Owszem temat dotyczy ofert znalezionych w sieci ale nonsensem i bezwartościowym się okazuje jeśli nie można o nich dyskutować i wymieniać spostrzeżeń.

Jeżeli wrzucenie jednego linku na tydzień będzie a reszta tylko rozmowy po jakimś czasie juz wtedy nie na temat to trochę tak. Najlepiej dlatego wtedy delegować takiego rozmowy do innych tematów z dopiskiem że rozmawiamy o XYZ. Każdy może zostawic własny komentarz o ile jest taki potrzebny i jakąś rozmowę także można z tego stworzyć. Nie widzę tutaj problemu aby rozmawiać o tym co ktoś dorzucił. 

Teraz, J4Z napisał:

Pan Adasz nie stroni od mocnego słownictwa. Czy aby na pewno został ukarany za słowo "handlarz"? Zresztą nvmd, to nie miejsce. Żebyśmy zaraz za OT nie dostali. 😬

to pytanie do mnie raczej 🙂 

30 minut temu, Adasza napisał:

Temat oszustw i różnego rodzaju wałków, np. cenowych jest dość powszechnie znany i taki wątek, zwłaszcza osobom nie mającym doświadczenia, może być bardzo pomocny w nieutopieniu często pierwszych, mniejszych czy większych pieniędzy, przeznaczonych na to zacne hobby.
Przeto prosimy o jasną deklarację czy jeżeli zrobimy to jeszcze raz po bożemu, czy możemy liczyć, że wątek nie zostanie znowu odj****y zza węgła?

Tematu nie będziemy tworzyć na nowo. Jeżeli chcecie temat czysto do wrzucania oszustw to z tego co pamiętam coś takiego było juz na forum. Warto także tutaj wrzucać takie i dopisywać lub pytać co o tym sądzą inni użytkownicy. 

Internet to miejsce nie zawsze bezpieczne i można się pomylić. Co do olx to nie wypowiadam sie bo żadnej sprawy nie udało mi się załatwić gdy ktoś mnie jawnie okradł ale allegro jestem pełen podziwu i kasę zwracają po jakimś czasie. 

10 minut temu, Espectro napisał:

....

co rusz to kolega usuwa konto dla zabawy i je przywraca spamując mi maila. Także granica jest już wysoko. 

A co ma piernik do wiatraka?

Skoro brak argumentów wyciągamy ekskrementy?

9 minut temu, J4Z napisał:

@Tajitsu Pan Adasz nie stroni od mocnego słownictwa. Czy aby na pewno został ukarany za słowo "handlarz"? Zresztą nvmd, to nie miejsce. Żebyśmy zaraz za OT nie dostali. 😬

Proszę się od Adasia odsunąć!

@Adasza to porządny user mówiący/piszący jak jest. 
To się nie podoba, ponieważ PRAWDA mało komu się podoba.

Mówienie prawdy jest czynem rewolucyjnym.

18 minut temu, J4Z napisał:

Ze dwa razy tutaj pytałem i nikt mi nie odpisał. Nie wnikam dlaczego. W temacie do zadawania pytań może przesiadywali by ludzie którzy chcą na nie odpowiadać i może ktoś odpowiedziałby. Ja nie nalegam. Kiedyś widziałem pomysł na temat, zapytałem czy jest, bo znowu miałem pytanie.

Często zaglądam do tego wątku i choć nie mam włączonych powiadomień o nowych postach to musiało mnie chyba ominąć Twoje pytanie. Szkoda że nikt nie był w stanie się wysilić i Tobie odpisać. Jeśli nadal oferta i pytanie aktualne to chętnie poznam szczegóły 🙂

Edytowane przez Tal

9 minut temu, Tal napisał:

Jeśli nadal oferta i pytanie aktualne to chętnie poznam szczegóły 🙂

Dzięki, już nieaktualne. W tej chwili interesuje się czymś coś jest dostępne w sklepach, także pożyczę i sam wyrobię opinię. 

.

1 minutę temu, J4Z napisał:

Dzięki, już nieaktualne. W tej chwili interesuje się czymś coś jest dostępne w sklepach, także pożyczę i sam wyrobię opinię. 

To zdecydowanie atut i zaleta salonów że istnieje możliwość wypożyczenia i osobistego przekonania się na temat jakości i funkcjonalności.

13 godzin temu, Marek.S napisał:

Jeszcze troche to i te Yamahy beda sie sypac. Juz sypie sie w nich ten sam, stosowany od 30 lat, selektor.

Srebrna z jasnymi boczkami sprzedalem jakies 2 lata temu za 450 czy 475e.

Już trzeszcza potki i włączniki. 

?👈

Godzinę temu, Tajitsu napisał:

*PAD użył tego określenia w Pałacu Prezydenckim podczas żydowskiego święta świateł, które to święto sam zorganizował z czego był wręcz dumny!

Może lepszym określeniem byłoby PADawan? 🙂 

46 minut temu, Espectro napisał:
57 minut temu, Tajitsu napisał:

interpretacje to można robić wiersza a nie linków ....

Tadziu napisał o interpretacji ofert a nie linków a to już jest jak najbardziej logiczne. 

46 minut temu, Espectro napisał:
46 minut temu, J4Z napisał:

Pan Adasz nie stroni od mocnego słownictwa. Czy aby na pewno został ukarany za słowo "handlarz"? Zresztą nvmd, to nie miejsce. Żebyśmy zaraz za OT nie dostali. 😬

to pytanie do mnie raczej 🙂 

Najczęściej za kombinację handlarz/oszust, co często stanowi to samo a tutejszym handlarzom się bardzo nie podoba 🙂

39 minut temu, Tajitsu napisał:

Mówienie prawdy jest czynem rewolucyjnym.

Otóż to...

• Administratorzy
37 minut temu, Adasza napisał:

Tadziu napisał o interpretacji ofert a nie linków a to już jest jak najbardziej logiczne. 

Godzinę temu, Espectro napisał:

co znajduje się pod linkami ? oferty ..... łapanie za słówka to nie moje zadanie.

A co ma piernik do wiatraka?

trochę pomniejsza wiarygodność 🙂 

To się nie podoba, ponieważ PRAWDA mało komu się podoba.

+1

11 minut temu, Espectro napisał:

co znajduje się pod linkami ? oferty ..... łapanie za słówka to nie moje zadanie.

trochę pomniejsza wiarygodność 🙂 

+1

Ręce opadają poniżej kolan…

1 godzinę temu, Adasza napisał:

2 godziny temu, Espectro napisał:

Ale Szanowny Pan zasugerował właśnie, ze tej oferty (która jest po wejściu w link) nie można interpretować? Otóż wg mnie i chyba nie tylko, można. 

57 minut temu, Tajitsu napisał:

Ręce opadają poniżej kolan…

Mnie też. Ja odpuszczam temat. 

2 godziny temu, Espectro napisał:

Jeżeli chcecie temat czysto do wrzucania oszustw to z tego co pamiętam coś takiego było juz na forum.

Było czy jest, bo różnica drobna aczkolwiek zasadnicza. 

• Administratorzy
9 minut temu, Adasza napisał:

Ale Szanowny Pan zasugerował właśnie, ze tej oferty (która jest po wejściu w link) nie można interpretować? Otóż wg mnie i chyba nie tylko, można. 

polecam przeczytanie jeszcze raz mojej wypowiedzi. Napisałem że nie ma problemu. Ale tworzenie nowego tematu tylko po to jest bezcelowe.

Poza tym co się stało z naszym wątkiem? Gdzie on się podział? Czy został połączony z innym? Kto naciskał na zamknięcie i ukrycie? Czy handlarze zgłaszali?

W dniu 14.09.2023 o 11:39, Espectro napisał:

.

Proszę oddać wątek.

Edytowane przez Seyv

• Administratorzy
2 minuty temu, Tajitsu napisał:

Kto naciskał na zamknięcie i ukrycie? Czy handlarze zgłaszali?

o czym wogle piszecie ? Temat który został założony to dubel klasyczny dlatego usunięto. 

Nie zamierzam bawic sie w zagrywki słowne teraz z Panami tutaj. Treściwie co chcecie i nic więcej. 

8 minut temu, Espectro napisał:

o czym wogle piszecie ?

O równości, wolności, demokracji.

8 minut temu, Espectro napisał:

Temat który został założony to dubel klasyczny dlatego usunięto. 

Tak, i całkowicie przypadkiem przechodził Szanowny z tragarzami i usunął?
Nikt nie zgłaszał niewygodnego tematu?

9 minut temu, Espectro napisał:

Nie zamierzam bawic sie 

Ooo nie! To my nie zamierzamy się bawić z Panem!

• Administratorzy
1 minutę temu, Tajitsu napisał:

13 minut temu, Espectro napisał:

to nie ten temat. Polityka to bocznica.

Tak, i całkowicie przypadkiem przechodził Szanowny z tragarzami i usunął?

jakimi tragarzami ? zostałem oznaczony to przyszedłem odpowiedzieć na pytanie. 

Ooo nie! To my nie zamierzamy się bawić z Panem!

tym lepiej dla Obu stron. 

Spokojnego dnia.

1 godzinę temu, Espectro napisał:
1 godzinę temu, Tajitsu napisał:

Kto naciskał na zamknięcie i ukrycie? Czy handlarze zgłaszali?

o czym wogle piszecie ? Temat który został założony to dubel klasyczny dlatego usunięto. 

Prosiłem, żeby Pan podał link do tego niby zdublowanego tematu ale pewnie szybciej bana dostanę, niż ten link.

Klasyka AS...

1 godzinę temu, Espectro napisał:

to nie ten temat. Polityka to bocznica.

Sugeruje Pan, ze tylko na Bocznicy te wartości są respektowane?

W sumie, jakby się nieco zagłębić w temat... 🙂 

• Administratorzy
3 godziny temu, Adasza napisał:

Prosiłem, żeby Pan podał link do tego niby zdublowanego tematu ale pewnie szybciej bana dostanę, niż ten link.

Klasyka AS..

temat ukryty to nawet jak podam link nic to nie da. 🙂 

27 minut temu, Espectro napisał:

temat ukryty to nawet jak podam link nic to nie da. 🙂 

Można go odkryć?

Cyrk na kółkach robicie. Chcecie link? Proszę bardzo, jest w tym poście: 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W swoim czasie poruszę tę kwestię w odpowiednim miejscu. 

Jakaś dobrą ciekawostkę byście lepiej wrzucili. xD

Ukryta Zawartość

.

Polski akcent - zgodnie z życzeniem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cos niedobrego dzieje sie z Marktplaatsem w Holandii, teraz widze 4 fejkowe ogloszenia jedno po drugim.

Omijajcie wszystkie konta z 0-1 dniowym stazem na stronie, bez wyjatków.

Uwaga złom:

Ukryta Zawartość

HPMy miały unikatowe, grafitowe woofery - nie mają zamiennika.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Marek.S
44 minuty temu, Marek.S napisał:

Uwaga złom:

Ukryta Zawartość

HPMy miały unikatowe, grafitowe woofery - nie mają zamiennika.

Nieoryginalne woofery ale nie przesadzaj że to złom.  To są duże kolumny 3/4 drożne, inny woofer to tylko inny bas, nie zmieni charakteru ani jakości brzmienia średnich/wysokich tonów. Wsadzone najtańsze gówno w stylu Dibeisi ale oryginalne woofery były też zbliżonej jakości. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez don111
  • Pokaż nowe odpowiedzi