Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

Przeżyłem z Ryśkiem, przeżyłem z Rahmem, przeżyłem z Lori, to przeżyję i z BJ, ale czarno to wszystko widzę, oj czarno. Zobaczymy co nasz nowy burmistrz zrobi, ale znając Berniego, to BJ zacznie od podwyższki podatków... no bo od czego ma zacząć??? Przecież nie chodzi Brandonowi o przyciągnięcie z powrotem biznesu i zlikwidowanie przestępczości - po co to komu...???

Parker's Mood

Czyli standardowe pierniczenie o lewactwie, byle pierniczyć o lewactwie. Choć raz, tak dla odmiany, postaraj się o zmianę repertuaru, bo ten obecny nie tylko wyjątkowo przewidywalny, ale co gorsza nudny już jak flaki z olejem.

Komisja Nadzoru Izby Reprezentantów wystosowała wezwania do kilku banków w ramach dochodzenia w sprawie historii finansowej rodziny Biden, w tym do największego gracza finansowego JP Morgan Chase. Cała rodzina Bidenów wzbogaciła się masakrycznie dzięki jedenmu facetowi pracującego dla rządu, więc ten 'nieznany szczegół' będzie skrupulatnie przebadany - nikt nie jest ponad prawem, szczególnie hipokryci łamiący prawo. Niektóre banki, powiązane z Hunterem, wydały około stu raportów o podejrzanej działalności i podejrzanych operacjach, czego wynikiem będzie sprawdzanie całej bidonowej rodziny i ich finansowych powiązań.

Końca walki reublikanów z bidenowcami nie widać. Trzymamy kciuki za prawdę i sprawiedliwość. Precz z globalno-komunistyczną zarazą.

Parker's Mood

4 godziny temu, Chicago napisał:

Precz z globalno-komunistyczną zarazą.

Jak sobie tak krzykniesz to ci choć ulżyło czy dalej ból dupy dojmujący?

下午好 Xiàwǔ hǎo

Nowe fakty związane z aferą Bidonsów.

Były stenograf z administracji Obamy Mike McCormick, twierdzi, że ówczesny VP J.Biden wykorzystywał pieniądze amerykańskich podatników w celach prywatnych, m.in do powiększania własnej fortuny i wzbogacania foruny swojej rodziny. Robi się gorąco! Walczą na noże! 🙂🙃😉

Parker's Mood

I fajnie - Bragg ma przechlapane! U wszystkich - u swoich demo-kac*pów również. Czekam na finał sprawy z niecierpliwością!

Parker's Mood

Demokratyczny radny Nowego Jorku, Robert Holden, 'wycelował' 17 kwietnia w prokuratora okręgowego Manhattanu Alvina Bragga – 'lub jego postrzegany brak' – podczas przesłuchania terenowej Komisji Sądownictwa Izby Reprezentantów w Nowym Jorku. „Jestem tutaj, aby zająć się bezprawiem, które ogarnęło miasto w ostatnich latach w wyniku nieudanej progresywnej polityki wdrożonej przez prokuratora okręgowego Manhattanu Alvina Bragga” – zeznawał Holden przed komisją. Zauważając, że pierwszy rok urzędowania Bragga upłynął pod znakiem „dramatycznej zmiany” w ściganiu przestępstw, Holden zapewnił, że polityka „łagodzenia przestępczości” prokuratora okręgowego sugerowała, że jego głównym priorytetem nie była ochrona przestrzegających prawa obywateli, ale trzymanie przestępców z dala od więzień. „Pierwszego dnia urzędowania Bragg ogłosił, że zdekryminalizował szeroki zakres przestępstw i obniżył kary za przestępstwa z użyciem przemocy” – powiedział radny. „Był to sygnał dla każdego przestępcy, że w hrabstwie Nowy Jork rozpoczął się sezon dla przestępców i jednocześnie ostrzeżenie dla przestrzegających prawa obywateli”. Bragg, a także politycy w radzie miejskiej, i na szczeblu stanowym, przyczyniają się do tego. Holden uważa to za „element pro-przestępczy”.

Parker's Mood

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

TAAAK!!!Trzymajmy kciuki . Let's keep our fingers crossed.............. do czarno lewackiego  końca. To powyżej to esencja leewactwa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dalej wklejasz niusy oficjalnego kłamcy? Wiesz, że powielanie kłamstw to też grzech?

Zgadza się - oficjalnym kłamcą jest bidon i jego świta. Ale mów chłopaku, mów - bardzo mnie bawi twoja mowa i stukanie kopytkiem. Przynajmniej jest wesoło.

Parker's Mood

5 minut temu, Chicago napisał:

Przynajmniej jest wesoło.

Mnie jest, tobie to nie wiem, ale widząc te twoje werbalne pirueta i fikołki to wątpię. Mocno.

Maści?

Godzinę temu, Chicago napisał:

Zajfonizowali was

Bądź uprzejmy swoich uzależnień nie imputować innym.

Na marginesie: 5 czy 6 smartfą (w tym 2 srajfą) które mi regularnie co 2 lata przysyłają z sieci, rozdałem rodzinnej dziatwie, co to niestety może chodzić w dziurawych spodniach albo i gaciach, i czym tam jeszcze, mieć jakąś mierzwę na łbach, ale wypasiony fą i wysoko markowe snickersy są absolutnie must have. Ja się zadowalam starym/zwykłym/wsiowym/obciachowym, do tego jeszcze z klapką i bez żadnych wodotrysków i co najgorsze, żadnego innego nie chcę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.