Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, toptwenty napisał:

Przed odlotem do Starego Kraju 

Dokładnie, To jest właśnie Ameryka Bidona. Tak to właśnie wygląda, nie tylko na O'Hare, ale dosłownie wszędzie. Jak wygrają wybory bidonowcy, to będzie po USA. Wtedy chinczyk wydupczy wszystkich kijem od miotły. W doope.

A poniżej, Meggyn Kelly 'rozpakowuje' raport Durhama. 

Parker's Mood

16 minut temu, Chicago napisał:

Bidona.

Nie życzę sobie , abyś notorycznie przekręcał nazwiska osób , które nie są skazane prawomocnym wyrokiem , zbrodniarzami , lub innym ludzkimi ścierwami .

Nie życzę sobie , aby ludzie czytający to Forum [są to też osoby z administracji US i innych krajów] wyrabiali sobie na podstawie Twojej twórczości opinię o Polsce i Polakach .

Przyjąłeś do wiadomości , czy jeszcze coś miłego Ci napisać ?

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

11 minut temu, MV2 napisał:

Nie życzę sobie , abyś notorycznie przekręcał nazwiska osób , które nie są skazane prawomocnym wyrokiem , zbrodniarzami , lub innym ludzkimi ścierwami .

Nie życzę sobie , aby ludzie czytający to Forum [są to też osoby z administracji US i innych krajów] wyrabiali sobie na podstawie Twojej twórczości opinię o Polsce i Polakach .

Przyjąłeś do wiadomości , czy jeszcze coś miłego Ci napisać ?

Nie przyjąłem do wiadomości nic a nic. A dlatego nie przyjąłem do wiadomości, ponieważ wyzwiska na Trumpa w stylu 'pomarańczowy d*bil' i inne...  wcale ci nie przeszkadzają i jeszcze się tym branzlujesz, więc proszę, żebyś sobie nie zaprzątał tym głowy, bo nic znie wskurasz. Jak chsz ze mną walczyć, to jestem otwarty chłopczyku w rurkach i żółtych pantofelkach.

Parker's Mood

1 minutę temu, Chicago napisał:

Nie przyjąłem do wiadomości nic a nic. A dlatego nie przyjąłem do wiadomości, ponieważ wyzwiska na Trumpa w stylu 'pomarańczowy d*bil' i inne...  wcale ci nie przeszkadzają i jeszcze się tym branzlujesz, więc proszę, żebyś sobie nie zaprzątał tym głowy, bo nic znie wskurasz. Jak chsz ze mną walczyć, to jestem otwarty chłopczyku w rurkach i żółtych pantofelkach.

Skąd wiesz , czy się "branzluję" i jestem "chłopczykiem w rurkach i żółtych pantofelkach" ?

Teraz, Chicago napisał:

Załóż swoje własne forum i tam zarządzaj i mędrkuj chłopczyku. Będzie ci lżej w życiu.

Nerwy masz zszargane , czy chcesz mnie obrazić ?

Użytkowniku premium - nie chcę obrażać, ale jak mnie będziesz prowokował, i obrażał, to pojadę po tobie jak po burej suce. I tyle. Dziękuję.

Parker's Mood

3 minuty temu, Chicago napisał:

Użytkowniku premium - nie chcę obrażać, ale jak mnie będziesz prowokował, i obrażał, to pojadę po tobie jak po burej suce. I tyle. Dziękuję.

Ciul z tym "Premium" . To tylko klepaki , które każdy może przelać ..

Jedź . Słowo daję , że Cię nie zgłoszę . W tym życiu nikogo nie zgłosiłem . Zapytaj Admina , jak nie wierzysz .

Dawaj .....

Edytowane przez MV2

Może patroluj wątki tak jak sugerowałleś któremuś z modów, albo może idż do lasu, zrób cokolwiek... ale odpier**l się ode mnie bo nie mam czasu dla ciebie. To wszystko.

Parker's Mood

Teraz, Chicago napisał:

Może patroluj wątki tak jak sugerowałleś któremuś z modów, albo może idż do lasu, zrób cokolwiek... ale odpier**l się ode mnie bo nie mam czasu dla ciebie. To wszystko.

Jak sobie życzysz : "odpier**lam się od Ciebie . Pa .

Teraz, Chicago napisał:

... i nie gniewaj się, proszę. Jutro będzie lepszy dzień.

Przecież ja się nie gniewam ...

P.s.  Byłbym zapomniał . Masz pozdrowienia od mojej mamy [uratowałem Twoje dzieła] . Była oczarowana , jak przeczytała .

4 minuty temu, toptwenty napisał:

Miotanie krowimi plackami zza Oceanu powinno trafić do księgi rekordów Guinnessa.

Twój popsuty oddech, również.

3 minuty temu, MV2 napisał:

Masz pozdrowienia od mojej mamy

Dzięki, również ją uściskaj.

Edytowane przez Chicago

Parker's Mood

Republikanie są w doopie. Jak zwykle. Dużo krzyczą i nic nie robią. I jeszcze nic nie dostają. McCarthy poddał się w sprawie budżetu, i nic nie dostał w zamian. Ech!

Parker's Mood

Warto zastanowić się nad tym co mamy i czego nam nie brakuje... bo ten amerykański sen w przypadku tego materiału to jakiś koszmar...

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

W dniu 30.05.2023 o 21:41, Chicago napisał:

Republikanie są w doopie.

Wreszcie dotarło?

W dniu 30.05.2023 o 21:41, Chicago napisał:

w sprawie budżetu,

Jakiego budżetu? 

W związku z budową obcasów obuwia Bidena Pojawiły się domysły, że może on cierpieć na zapalenie ścięgien. 

230602-biden-schuhe2-635x442.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A może to magnesy?

Ukryta Zawartość

"Jako Amerykanin pytam, dlaczego szumowiny z Europy, Wielkiej Brytanii, Kanady, Australii i Nowej Zelandii są tak skrajnie lewicowe, że upierają się, że opieka zdrowotna jest prawem człowieka?

Straszne."

(Net)

Gość

(Konto usunięte)
"Jako Amerykanin pytam, dlaczego szumowiny z Europy, Wielkiej Brytanii, Kanady, Australii i Nowej Zelandii są tak skrajnie lewicowe, że upierają się, że opieka zdrowotna jest prawem człowieka?
Straszne."
(Net)
Daj link.
2 godziny temu, toptwenty napisał:

Straszne."

(Net)

Czy kiedykolwiek korzystałeś z opieki zdrowotnej w Stanach Zjednoczonych...??? Czy cokolwiek wiesz na ten temat...??? Czy cokolwiek wiesz na temat Madicare i ubezpieczeń...??? Czy cokolwiek wiesz na temat County Health Care...??? Jakieś doświadczenia...??? Ja je posiadam i znam system bardzo dobrze - znam jego wady i zalety. Więc proszę lewacki trollu, przestań smęcić i męczyć wór. Dziękuję.

Parker's Mood

8 godzin temu, romeksz napisał:
9 godzin temu, toptwenty napisał:
Straszne."
(Net)

Daj link.

Sorry, na Quora nie da rady. 😞

Gość

(Konto usunięte)

Czy kiedykolwiek korzystałeś z opieki zdrowotnej w Stanach Zjednoczonych...??? Czy cokolwiek wiesz na ten temat...??? Czy cokolwiek wiesz na temat Madicare i ubezpieczeń...??? Czy cokolwiek wiesz na temat County Health Care...??? Jakieś doświadczenia...??? Ja je posiadam i znam system bardzo dobrze - znam jego wady i zalety.

Czytałem że różnie z tym bywa i ludzie proszą aby nie wzywać karetki, bo to półtora tysiąca dolarów kosztuje.

Co za bzdury! Ludzie, czy wy naprawdę nie myślicie samodzielnie i bazujecie tylko na internetowych opowieściach...??? To by była genialna rzecz dla adwokatów i poszkodowanych. Szpitale nie wypłaciłyby się płacąc odszkodowania za brak udzielenia pomocy. Istnieje bardzo dobrze zorganizowana pomoc i hospitalizacja dla bezrobotnych, niezarabiających, zarabiających mało i bardzo mało. Jest to pomoc darmowa, albo za taką sumę, która będzie adekwatna do zarobków. Wszyscy płacą podatki na utrzymanie stanowej i miejskiej pomocy zdrowotnej, chociażby takiej jak Cook County Health Care, czyli Cook County Hospital... ale podatki niestety trzeba płacić, chociaż w tym punkcie najważniejszym jest samo rozliczanie się z zarobków, bo niekoniecznie trzeba zapłacić jakikolwiek podatek jak nie ma wystarczających dochodów. I tyle.

Obecna, nielegalna emigracja przekraczająca południową granicę i przewożona do miast 'sanktuariów', dostaje 'wszystko' - zupełnie inaczej niż kiedyś. Chociażby ostatnia akcja Rady Miejskiej Chicago i przeznaczenie na ten cel 51 milionów dolarów z moich i innych mieszkanców miasta pieniędzy. Ja nie mam z tym problemu - pomagać trzeba, ale bez przesady - co mają powiedzieć ludzie, którzy tutaj są nielegalnie, pracują, płacą podatki i czekają w kolejce lata na przyznanie statusu. Zresztą, tak jak już pisałem - żeby to wszystko ogarnąć, trzeba tutaj żyć, albo chociaż dokładnie zainteresować się problemem, a nie siać nienawiścią z nogawki jak nasz wielce szanowany i szacowny lewak, toposław twentynowicz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.