Skocz do zawartości
IGNORED

Standard. 2000 - nowy czy używka?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
1 godzinę temu, rochu napisał:

To oczywiste, co wybierzesz i polecisz.

Gdybym handlował starym japońskim szmelcem też bym go polecał.

A co to rega ma zamontowane, jak nie "japoński stary szmelc", zwany Rega Carbon, a przecież to najbardziej podstawowa AT91 - gorszą trudno znaleźć. Robią nieświadomych klientów w bambuko 🙂

Gość

(Konto usunięte)

No to kolejna propozycja, z cyklu nowy czy używany, tym razem z wyższej ligi, za większe pieniądze,  . Kenwood KD 3070. Świetny model, tutaj egzemplarz w ładnym stanie, z firmową oryginalna wkładką.  Jakieś 5 stówek mniej niż nowa rega1. 

https://www.ebay.de/itm/313523269854?hash=item48ff7170de:g:NvIAAOSwb6lgl8gv

s-l1600.jpg

Edytowane przez Gość
Godzinę temu, Winylomaniak napisał:

Kenwood KD 3070. Świetny model, tutaj egzemplarz w ładnym stanie, z firmową oryginalna wkładką. 

Ponad 40 letni gramofon z ponad 40 letnią wkładką. Wolę nową Regę z nową gwarancją.

4 minuty temu, McGyver napisał:

Ponad 40 letni gramofon z ponad 40 letnią wkładką. Wolę nową Regę z nową gwarancją.

McGyver...

Ty się tak nie boisz narażać Darkowi?😁

Gość

(Konto usunięte)
54 minuty temu, McGyver napisał:

Co kto lubi, jedni rybki inni schabowego

Swoją drogą to świetna wkładka typu MM, trzeba by tylko zainwestować w nową dobrą igłę....        

Gość

(Konto usunięte)
14 minut temu, gitarrra napisał:

I Ty taką akurat masz?

Nawet jakbym miał, to ci nie powiem w jaką, raz że nie mogę tutaj, dwa, że z ludźmi o takiej menatalności nie robię interesów.  

9 minut temu, Winylomaniak napisał:

raz że nie mogę tutaj,

No co Ty...boisz się czy co?

9 minut temu, Winylomaniak napisał:

z ludźmi o takiej menatalności nie robię interesów.  

Czyli jakiej?

Edytowane przez gitarrra

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

🤣

gdzie twój nip ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bolo_senor
2 godziny temu, Winylomaniak napisał:

CEIGD

Na kogo trzeba szukać?Na Darka,Gerwazego,winylomaniaka,MalKow,gramofonika,czy może na jakiegoś innego klona?

Edytowane przez gitarrra
Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, gitarrra napisał:

Na kogo trzeba szukać?

🙂

A mogłeś dołożyć niecałego tysiaka i kupić mercedesa, ale dałeś się tutaj zmanipulować, starym handlarzom, i kupiłeś sobie hulajnogę. 

Gramofon Technics SL-150 MK2 SME III  

https://www.olx.pl/d/oferta/gramofon-technics-sl-150-mk2-sme-iii-CID99-IDJ1WDU.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0

Cymbał z ciebie 🙂

Clipboard01.jpg

Edytowane przez Gość
Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, gitarrra napisał:

To już przecież dawno uzgodniliśmy🤦‍♂️

Problem w tym, że to traktujesz w ramach żartu, a to żartem nie jest 🙂 Kulturalni ludzi, tego ci nie powiedzą, ale ja mam w dupie konwenanse i walę prosto w twarz...

Edytowane przez Gość

Darek...

ale ja po prostu nie lubię mercedesów,...tak jak BMW zresztą.😁.Bo ja już stary jestem i nie chcę starej strucli do kompletu.

Potrzebowałem czegoś młodego żeby się samemu "odmłodzić".Masz już swoje lata więc wiesz jak to jest.

14 minut temu, Winylomaniak napisał:

Kulturalni ludzi, tego ci nie powiedzą, ale ja mam w dupie konwenanse i walę prosto w twarz...

Z twojej wypowiedzi wynika,że;

1.nie jesteś kulturalny

2.w dupie oprócz gó...na masz coś jeszcze-konwenanse

3.musisz mieć dużą dupę skoro mieści gó...no i konwenanse

Edytowane przez gitarrra
  • Pokaż nowe odpowiedzi