Skocz do zawartości
IGNORED

Ciekawe w jaki sposób Tusk zamierza pokonać pisflację.

Rekomendowane odpowiedzi

Metoda na balcerka . I bezrobocie i inflacja.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Jest zaskakująco niskie . Ostatnio takie było za PRL

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

21 godzin temu, soundchaser napisał:

...studiów?

Nie przedszkola jesteś tu już ponad dziesięć lat, piszesz ze mną setny raz a zadajesz takie pytania. 

Chyba zdążyłeś już ogarnąć trochę podstaw elektroniki niezbędnych w naszym hobby, poza tymi wszystkimi uprzedzeniami i stereotypami. Mam nadzieję że nie będziesz kolejnym który napisze że człowiek słyszy do 16kHz bo mi już ręce opadają. Naczelnik ze wszystkich gazet, nie mówiąc już o profesorach w szkołach pruli sobie żyły żeby nam wytłumaczyć że człowiek słyszy całym ciałem i że wyższe harmoniczne wpływają na dźwięk, no błagam...

15 minut temu, Audroc napisał:

Naczelnik ze wszystkich gazet, nie mówiąc już o profesorach w szkołach pruli sobie żyły żeby nam wytłumaczyć że człowiek słyszy całym ciałem i że wyższe harmoniczne wpływają na dźwięk, no błagam...

To akurat wiem i nie będę się sprzeczał w tym temacie, bo sam słyszę więcej niż inni. 😉

Temat z 7 lipca 2022. Ale Tuska nie ma na naszym forum. Lipa. 

Coś mówił o 100 dniach ale tylko w kwestii zamykania i z walką z inflacją nie ma to nic wspólnego. Jakieś pomysły znawców tematu...🙃

17,9%

9 godzin temu, YunnanTEA napisał:

Temat z 7 lipca 2022. Ale Tuska nie ma na naszym forum. Lipa. 

Coś mówił o 100 dniach ale tylko w kwestii zamykania i z walką z inflacją nie ma to nic wspólnego. Jakieś pomysły znawców tematu...🙃

17,9%

Czyli- inflacja jest winą Tuska🙂

8 godzin temu, YunnanTEA napisał:

Gdzie ja tak napisałem? 🙃

"Wina Tuska" to powiedzonka wypromowane przez Kaczyńskiego około 10 lat temu, w myśl powiedzenia "...kłamstwo powiedziane 1000 razy stanie sie prawdą..".

Kto przypomni jak sie teraz mówi na mieście ?

Edytowane przez Audroc
11 godzin temu, endriuw napisał:

Czyli- inflacja jest winą Tuska🙂

w tej wysokosci...jak najbardziej jego wina.

poprzez blokowanie kasy z KPO.

46 minut temu, Audroc napisał:

"Wina Tuska" to powiedzonka wypromowane przez Kaczyńskiego około 10 lat temu, w myśl powiedzenia "...kłamstwo powiedziane 1000 razy stanie sie prawdą..".

Premier Tusek rusza w kraj, wypożyczył quady Polną drogą jedzie, bo nie ma autostrady Nagle mina, straszna mina, talib Matko Święta! Nie to tylko obrażona, mina prezydenta! Donald marzy, żeby było miło Donald marzy, żeby się spełniło Donald marzy, żeby polskie ludzie Donald marzy, taplali się w cudzie Do Donalda marzeń dorzućmy jeszcze to, Żeby do kosmosu doszedło się pieszo! Leci premier a z nim Rząd, lecą do Brukseli Z góry patrzą na stadiony, które chcieć by mieli Lecz w podróży tej podniebnej odczuwają braki, Bo samolot którym lecą, rąbnęli bliźniaki! Donald marzy, żeby było miło Donald marzy, żeby się spełniło Donald marzy, żeby polskie ludzie Donald marzy, taplali się w cudzie Do Donalda marzeń dorzućmy jeszcze to, Żeby do kosmosu doszedło się pieszo! Idzie premier hop sa sa, podwyżkami dzieli Ma ukrytych złotych sto dla nauczycieli Lech prezydent pyta go, gdy Donalda spotka Skąd Ty kasę na to masz? Wygram w totolotka! Donald marzy, żeby było miło Donald marzy, żeby się spełniło Donald marzy, żeby polskie ludzie Donald marzy, taplali się w cudzie Żeby mu dopomóc pomarzcie razem z nim Chcieliście Irlandię, a macie czeski film!

2 godziny temu, Audroc napisał:

*****.tvn

3 godziny temu, Audroc napisał:

....ć PiS.

• 1 miesiąc później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.