Skocz do zawartości
IGNORED

Revolut itp. (konkurencyjne) gdzie jest haczyk ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma żadnego haka wszystkie fintechy są git.

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

Nawet wytrwani gracze trzymają ok. 30% stanu posiadania w żywej  gotowce a szary Polak zapuści sie w kanał i kredyty, a potem sprytnie „ oskarży” wszystkich, że nie wiedział o ryzyku i poprosi o zwrot kasy …… polska dziecinada 

Edytowane przez AudioLand

Panowie ja poważnie pytałem co da się "wykorzystać" z bezpłatnej wersji ?

W dniu 18.07.2022 o 10:07, Allmr napisał:

A co jest takiego fajnego w revolut?

Dla mnie uczciwy kurs wymiany walut i wirtualna karta jednorazowa do "wątpliwych" transakcji w internecie, oczywiście limit w darmowej wersji jest.  Nie trzymam na nim  więcej niż 1kzł.

Edytowane przez Koolo

Sprawdź ofertę banku w którym masz konto, sporo oferuje karty wielowalutowe. To lepsze rozwiązanie niż przelewanie kasy do wirtualnej instytucji założonej za wschodnią granicą.

Płatności kartą są wystarczająco zabezpieczone. Poza tym możesz sam określić limity kwotowe, dzienne, miesięczne, itp. I możesz je modyfikować ile razy ci się zachce.

Godzinę temu, Koolo napisał:

Panowie ja poważnie pytałem co da się "wykorzystać" z bezpłatnej wersji ?

Nic, czego bym nie mógł zrobić swojej karcie. Moda na Revolut sprawiła, że rozważałem konta dla dzieciaków, ale mi szybko przeszło.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Załóżcie sobie konto w kantor.aliorbank.pl. Karta, prowadzenie konta i przelewy za darmo, no i to bank, objęty EFG, a nie jakaś szemrana, prywatna instytucja.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• 4 tygodnie później...
Gość

(Konto usunięte)
W dniu 21.07.2022 o 15:47, d-t-x napisał:

Załóżcie sobie konto w kantor.aliorbank.pl.

Oczywiście przedtem dobrze poczytać ile jest reklamacji i jak są rozpatrywane w tym "kultowym" już banku... sporo jest tego na forach...

Jakich reklamacji? To jest zupełnie inny twór. Może ty najpierw poczytaj, czym jest kantor.aliorbank.pl i czym różni się od zwykłego konta w Alior Banku.

Używam od 8 lat, żona od 7 i nigdy nie było najmniejszego problemu. A piszę to z perspektywy osoby podróżującej kilka razy w roku, robiącej zakupy za granicą, a nie internetowego mądrali.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.