Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze wypowiedzi - perełki pisowców.

Rekomendowane odpowiedzi

Były pisowski minister spraw zagranicznych Czaputowicz  w wywiadzie Tv przyparty do muru powiedział ,że " woli aby patrioty były za kilka miesięcy na Ukrainie niż teraz w Polsce. Bo Polska jest bezpieczna ".

6 minut temu, jar1 napisał:

Biały fotel,

Taki się należy Pispapieżowi nauk wszelkich. Tylko wrodzona skromność pisnadzorców nie kazała zasiąść woodzu na złotym tronie. Ale i to będzie.

Edytowane przez papageno
  • 2 tygodnie później...

Prezes stwierdził ,że " jest przeciwny zmuszaniu ludzi do zmiany płci. I ,że to zjawisko nabrało już cechy epidemii " .

Jeśli tak jest to tych zmuszających należy ścigać z całą mocą pisowskiej prokuratury . Czy to jest transpłciowe podziemie ?

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Prezes stwierdził ,że " jest przeciwny zmuszaniu ludzi do zmiany płci. I ,że to zjawisko nabrało już cechy epidemii " .

Jeśli tak jest to tych zmuszających należy ścigać z całą mocą pisowskiej prokuratury . Czy to jest transpłciowe podziemie ?

Nie płci, tylko ,,pci"... Taka jest poprawna wymowa woodza. Przy okazji kojarzy się z Pcimiem🙂

Może w temacie Eugeniusza Bodo woodz coś by powiedział? 

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Siedem lat rządów Jarosława i вот что он сделал . 🙂

Sodomia z gamonią. 

Skoro wg. wodza to zjawisko jest takie nasilone to oznacza ,że jego 7 letnie rządy były mało skuteczne w tym zakresie . Prezio pewnie wyznaje klasyka Stalina ,że w miarę budowy socjalizmu nasila się walka klasowa .

W dniu 28.11.2022 o 10:09, jar1 napisał:

Biały fotel, to żeby nie było widać łupieżu?

Szkoda że nie elektryczny 😔

1 minutę temu, endriuw napisał:

Panie Szanowny- co Pan? 

Prąd teraz drogi... 

Eee tam na niego można odżałować 😃

Świat byłby lepszy 😉

10 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Że niby prąd jest dobry ma łupież ? Tańsza będzie gilotyna .

A jeśli się zatnie? Znaczy gilotyna się zatnie? Na łupież to najlepszy Head &Shoulders🙂. Chociaż na kaczy łupież może nie podziałać z racji tego, że kaczka natłuszcza sobie pióra, żeby mogła spacerować po wodzie😁 i szampon nie dotrze do sedna problemu😁

Zawsze (metodą Siuksów- zresztą skuteczną i sprawdzoną przez kolonizatorów Dzikiego Zachodu) można oskalpować😁. I problem z głowy😁

W dniu 24.11.2022 o 22:58, Jaro_747 napisał:

No tak. Wszystko jasne. Jestem dzieckiem Szatana.

Ale Szatan też jest dzieckiem Boga .

Godzinę temu, endriuw napisał:

A jeśli się zatnie? Znaczy gilotyna się zatnie? Na łupież to najlepszy Head &Shoulders🙂. Chociaż na kaczy łupież może nie podziałać z racji tego, że kaczka natłuszcza sobie pióra, żeby mogła spacerować po wodzie😁 i szampon nie dotrze do sedna problemu😁

Zawsze (metodą Siuksów- zresztą skuteczną i sprawdzoną przez kolonizatorów Dzikiego Zachodu) można oskalpować😁. I problem z głowy😁

Zatnie się to jak będzie ją obsługiwał Sasin lub Suski .

10 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale Szatan też jest dzieckiem Boga .

Zatnie się to jak będzie ją obsługiwał Sasin lub Suski .

P O szopenie. 

Są jakieś granice P.

No to teraz super  perełka z drugiej strony 

Przy okazji ukazuje jak z covidian robią idiotów 

Naprawdę tego oczekujecie szanowni wyborcy PO ? I lekarze ? 😆

Hipokryzję mówisz???

"- Zaapelowałem do przedstawicieli partii opozycyjnych, aby jak najszybciej procedowali ujęty w formie ustawy kompromis zawarty z Unią Europejską. [...] Wytyczyliśmy tam czerwone linie - powiedział na konferencji prasowej premier Mateusz Morawiecki."

Mateuszek pozazdrościł Glapciowi kariery kabaretowej.

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

Wytyczyliśmy tam czerwone linie

Cienkie czerwone linie.

"Dowiedziałem się przed chwilą, że pan premier trzęsącym się głosem mówił, żeby nic w tym projekcie ustawy nie zmieniać, bo Bruksela i Komisja Europejska będą oburzone" powiedział pan Tusk.

1 minutę temu, papageno napisał:

Cienkie czerwone linie.

"Dowiedziałem się przed chwilą, że pan premier trzęsącym się głosem mówił, żeby nic w tym projekcie ustawy nie zmieniać, bo Bruksela i Komisja Europejska będą oburzone" powiedział pan Tusk.

Musze poszukać relacji bo to musi być piękne.

Jestem Europejczykiem.

Przeczytałem i jestem wstrząśnięty odkrywczością tej myśli:

"Marszałek Elżbieta Witek oraz Premier Mateusz Morawiecki zgodzili się z wyrażonym przez Prezydenta podczas wczorajszego oświadczenia medialnego stanowiskiem, że projektowana ustawa musi być zgodna z Konstytucją".

To całkowita nowość i przełom w dotychczasowym modus operandi pisowskiego reżimu.

Jestem Europejczykiem.

Tak jeszcze sobie pomyślałem - a co by było, gdyby Marszałek Elżbieta Witek oraz Premier Mateusz Morawiecki  nie zgodzili się z wyrażonym przez Prezydenta podczas wczorajszego oświadczenia medialnego stanowiskiem, że projektowana ustawa musi być zgodna z Konstytucją??? Coś by się stało?

Przecież znaczenie polityczne Witek jest żadne, a Morawieckiego niewiele większe. Prezes może ich zmieść ze sceny politycznej jednym pierdnięciem. Obydwoje jedynie uprawiają teatrzyk polityczny, niestety marny ale za gigantyczne pieniądze. Pod rządami pisowskiego reżimu KPRM stał się przechowalnią dla rozmaitych Pań i Panów Nikt których jedyną cechą wyróżniającą jest dysponowanie głosem w Sejmie.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.