Skocz do zawartości
IGNORED

Wilson raptor, teufel, indiana line - skąd się wziął ten syf?

Rekomendowane odpowiedzi

Zaszedłem dzisiaj do konsuemnckiego sklepu rtv i... nie ma już normalnych budżetowych marek kolumn jak whaferdale, jamo, tannoy, heco tylko jakiś dziwny chiński syf i to w wysokich cenach.

Edytowane przez ałopos

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

2 godziny temu, ałopos napisał:

Zaszedłem dzisiaj do konsuemnckiego sklepu rtv

Gdzie, bo w Polsce święto? W Chinach?

4 minuty temu, endriuw napisał:

W Chinatown🙂

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Zaszedłem innego dnia a innego napisałem post. Tu nie chodzi o dzień napisania postu tylko o ten syf spod znaku wilson raptor, teufel, indiana line, voice kraft.

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

Gość

(Konto usunięte)
2 godziny temu, ałopos napisał:

Zaszedłem innego dnia a innego napisałem post. Tu nie chodzi o dzień napisania postu tylko o ten syf spod znaku wilson raptor, teufel, indiana line, voice kraft.

Ale w czym problem? Nie chodź do tych sklepów, nie kupuj. Po co sobie głowę takim czymś zawracać?

Mamy wolny rynek i wolną wolę, chcesz kupujesz, nie chcesz nie kupujesz. Taki wątek jest bezsensowny. Nic nie wnosi oprócz Twojego oburzenia.

3 godziny temu, ałopos napisał:

Zaszedłem innego

Bo miałeś daleko.

Godzinę temu, boomaga napisał:

Ale w czym problem? Nie chodź do tych sklepów, nie kupuj. Po co sobie głowę takim czymś zawracać?

Mamy wolny rynek i wolną wolę, chcesz kupujesz, nie chcesz nie kupujesz. Taki wątek jest bezsensowny. Nic nie wnosi oprócz Twojego oburzenia.

A wysypiska śmieci - wciąż pełne kompaktów i winyli.

Wiem, bo zawożę tam gruz z moich prac i remontów.

A tam gramofony Nad na kupie.

😀

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.