Skocz do zawartości
IGNORED

Na Ratunek Niusi (kotom+) i wszystkim naszym Braciom Mniejszym

Rekomendowane odpowiedzi

Jest ostatni dzień roku. Czas na podatki.

Opodatkujcie się na rzecz najmilszego, bo ratującego zwierzaki,  faceta na tym forum.

Wyobrażam to sobie tak - Niusia poda konto, a my będziemy na nie wpłacać, nie ma znaczenia ile, tyle ile możemy.

Co kwartał rozliczenie i zdjęcia. Każde oświadczenie o wpłacie. Myślę, że nie zabraknie ludzi, bo w naszej naturze jesteśmy dobrzy.

To tyle - Egon Założyciel (nigdy nie zakładałem fundacji). Nie ma znaczenia ile kto wpłaci, byle o tym pamiętać.

Jacek - dawaj nr konta, a dla Was wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Nie ma znaczenia ile ktoś zapłaci - złotówkę czy dwie.

To tyle - na Dzień dobry, ode mnie stówka. Może znajdę jeszcze jakichś su***synów instytucjonalnych.

Niusia zrobi zdjęcia, na co przeznaczył nasze pieniądze, i powiedzmy kwartalne rozliczenie budżetu.

Bessęsu - ratować francuskie koty polskim piniendzem?

Dzięki serdeczne za otwarcie tematu, ale zgoła - jest on niepotrzebny, Egonie mój miły.

Niech każdy, kto kocha zwierzęta - w miarę możliwości i chęci - przygarnie nieboraczka ze schroniska, lub jeszcze lepiej - z ulicy.

Takich jest mnóstwo, niestety.

A na opiekę nad bezdomnymi kotkami - coś tam przeznaczam. Ja nie głoduję (a i jakichś specjalnie wygórowanych wymagań życiowych nie mam) - niech i one będą syte i opiekowane.

Dzięki serdeczne za pomysł.

......

Weź kota, Egon!!!! To tak a propos naszej rozmowy na priv.

Pozdrawiam serdecznie.

Jacek.

W dniu 1.01.2023 o 09:15, Bezlitosna Niusia napisał:

Weź kota...

Kot dobra rzecz. Kota można wkleić pod byle czym by zyskać uznanie. Pies tak nie zadziała, no może królik.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.