Skocz do zawartości
IGNORED

Sabaj A30a - wszechstronnie uzdolniony, świetny wzmacniacz - o dobrym stosunku jakości do ceny

Rekomendowane odpowiedzi

Nie nie nie ale akurat mówiłem żeby to Szymon nie wtrącał swoich uwag dotyczących kabli w wątkach gdzie w ogóle nie ma o tym dyskusji.

Ty wtrącasz tam gdzie jest to jest zupełnie coś innego.

Ja jestem za kablami ty jesteś przeciwko kablom ale rozmawiamy o tym tylko tam gdzie trzeba. Zaznaczam nie tu 🙂

Natomiast uwaga poszła do Szymona gdyż zwróciłem uwagę iż kilkukrotnie pojawiały się tego typu komentarze w postach gdzie w ogóle nie było wcześniej o tym mowy.

cheers

1 minutę temu, Piotr Sonido napisał:

Nie nie nie ale akurat mówiłem żeby to Szymon nie wtrącał swoich uwag dotyczących kabli w wątkach gdzie w ogóle nie ma o tym dyskusji.

Ty wtrącasz tam gdzie jest to jest zupełnie coś innego.

Ja jestem za kablami ty jesteś przeciwko kablom ale rozmawiamy o tym tylko tam gdzie trzeba. Zaznaczam nie tu 🙂

Natomiast uwaga poszła do Szymona gdyż zwróciłem uwagę iż kilkukrotnie pojawiały się tego typu komentarze w postach gdzie w ogóle nie było wcześniej o tym mowy.

cheers

To jest właśnie też coś, czego Szymon nie potrafi zrozumieć. Czytałem posty, w których wtrąca jakieś teksty o przewodach, a w temacie nikt tam nawet o nich nie wspomniał. Trudno mi Szymona zrozumieć, dlaczego czuje się zawsze urażony.

No dokładnie o tym pisze właśnie.

Ale już dobra zostawmy to zostało to wyjaśnione czy wyciągnij wnioski czy nie indywidualna sprawa.

Każdy ma swój rozum

54 minuty temu, Piotr Sonido napisał:

No dokładnie o tym pisze właśnie.

Ale już dobra zostawmy to zostało to wyjaśnione czy wyciągnij wnioski czy nie indywidualna sprawa.

Każdy ma swój rozum

Pietrek, wyciągnij czy wyciągnie? Mobilne urządzenia wstawiają słowa, lecz nie wiedzą jaka ma być deklinacja, czy coś tam 😉

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

Jestem za.

Należy się sprostowanie: on został schowany przez moderację, wraz z atakami personalnymi pod moim adresem, które uskuteczniał w kilku wątkach.

Do ciebie nic nie dociera....w każdym wątku zachowujesz się tak samo.

Ale jest gorszy osobnik bum1234👍

2 godziny temu, Kostucha napisał:

Nie masz szacunku do adwersarzy, stawiając zawsze na swoim.

Man przyznać komuś rację po wykazaniu błędu? Brak szacunku, że on tego mie zrobił, wystarczyłoby żeby zamilkł.

Trochę pokory Szymon...

Po odsłuchach jednego z userów okazało się, że nie tyle ja miałem rację co do wyjścia SUB, ale też userzy innych forów, którzy sprawę nie tylko przedstawili ale też pomierzyli - kto tu powinien wykazać pokorę? Stać kogokolwiek z Was by napisać "miałeś recję"?

3 godziny temu, RobG1974 napisał:

Jeżeli uważasz. @szymon1977 , że pomiary wszystko Ci pokażą...

Nie uważam, że wszystko, ani tego co dostrzegam nie zignorują tylko dlatego, że kilku nie widzi. Bardzo się cieszę, że po zerknięciu na wykres nie straciłem czasu i pieniędzy na testy praktyczne, bo wyjście SUB i filtr górnoprzepustowy kolumn mnie mocno zainteresowały.

...eksperta rżniesz...

Po prostu wiedza szczątkowa okazała się lepsza od zerowej.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

49 minut temu, szymon1977 napisał:

Man przyznać komuś rację po wykazaniu błędu? Brak szacunku, że on tego mie zrobił, wystarczyłoby żeby zamilkł.

Po odsłuchach jednego z userów okazało się, że nie tyle ja miałem rację co do wyjścia SUB, ale też userzy innych forów, którzy sprawę nie tylko przedstawili ale też pomierzyli - kto tu powinien wykazać pokorę? Stać kogokolwiek z Was by napisać "miałeś recję"?

Nie uważam, że wszystko, ani tego co dostrzegam nie zignorują tylko dlatego, że kilku nie widzi. Bardzo się cieszę, że po zerknięciu na wykres nie straciłem czasu i pieniędzy na testy praktyczne, bo wyjście SUB i filtr górnoprzepustowy kolumn mnie mocno zainteresowały.

Po prostu wiedza szczątkowa okazała się lepsza od zerowej.

Nie ważne Szymon czy w tym wątku , zachowujesz się tak samo w innych, pokory trochę ,nie rób zamieszania ,życie jest coraz bardziej trudne   a w dodatku jeszcze ty...

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Po odsłuchach jednego z userów okazało się, że nie tyle ja miałem rację co do wyjścia SUB, ale też userzy innych forów, którzy sprawę nie tylko przedstawili ale też pomierzyli - kto tu powinien wykazać pokorę? Stać kogokolwiek z Was by napisać "miałeś recję"?.

To że przeczytałeś kogoś pracę doktorancką i o wnioskach napisałeś nie czyni Cię doktorem .

Twój wpis jest delikatnie mówić komiczny . 

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Godzinę temu, tedi02 napisał:

Nie ważne Szymon czy w tym wątku , zachowujesz się tak samo w innych, pokory trochę...

W stosunku go kogo niby? W stosunku do tych, co olali moją wiedzę, i choć praktyka pokazała, że miałem rację, oczekują abym sam siebie uznał za głupca?

1 godzinę temu, tedi02 napisał:

życie jest coraz bardziej trudne   a w dodatku jeszcze ty...

Możesz mnie dodać do ignorowanych.

-----

48 minut temu, dedal75 napisał:

To że przeczytałeś kogoś pracę doktorancką i o wnioskach napisałeś nie czyni Cię doktorem .

Więc nie traktuj mnie jak doktora, a jak usera - dasz radę?

Oczywiście jak poprzesz to swoimi badaniami (odsłuchem) . 

Od lat ludzie często polecają coś ma forach ,czego nie widzieli na oczy ale przeczytali gdzieś o tym.

I to jest słabe .

Jeśli tak to ma wyglądać do doskonale dał bys sobie też radę na forum działkowców 😏

Pzdr

Edytowane przez dedal75

W stosunku go kogo niby? W stosunku do tych, co olali moją wiedzę, i choć praktyka pokazała, że miałem rację, oczekują abym sam siebie uznał za głupca?

Możesz mnie dodać do ignorowanych.

-----

Więc nie traktuj mnie jak doktora, a jak usera - dasz radę?

To nie piaskownica , Szymon  nie piaskownica 😁

1 godzinę temu, dedal75 napisał:

Oczywiście jak poprzesz to swoimi badaniami (odsłuchem) . 

Od lat ludzie często polecają coś ma forach ,czego nie widzieli na oczy ale przeczytali gdzieś o tym.

I to jest słabe .

Jeśli tak to ma wyglądać do doskonale dał bys sobie też radę na forum działkowców 😏

Pzdr

I jako polityk 😁

2 godziny temu, dedal75 napisał:

Oczywiście jak poprzesz to swoimi badaniami (odsłuchem)

W przypadku wyjścia SUB można było odsłuchem co najwyżej potwierdzić to, co widać na wykresie i tak też się stało - dotrze to w końcu do Ciebie? Popełniliście błąd ignorując moją skromną wiedzę, wypadałoby chociaż zamilknąć.

Edytowane przez szymon1977

5 godzin temu, szymon1977 napisał:

Stać kogokolwiek z Was by napisać "miałeś recję"?

9 godzin temu, RobG1974 napisał:

Ja nie mogę, bo nie wiem co napisałeś na tych usuniętych stronicach i przykro mi, że nikt tego nie uczynił, ale głowa do góry Szymek. Bez wątpienia zostałeś gwiazdą tego wątku 🥳

1 minutę temu, Kostucha napisał:

Bez wątpienia zostałeś gwiazdą tego wątku 🥳

Biorąc pod uwagę klasę kibiców wcale mnie to nie cieszy.

5 minut temu, szymon1977 napisał:

Biorąc pod uwagę klasę kibiców wcale mnie to nie cieszy.

Cięta riposta 👍🏻

10 minut temu, Kostucha napisał:

Cięta riposta 👍🏻

Szczera i uczciwa, za to przyjaciele mnie cenią. 

23 minuty temu, szymon1977 napisał:

W przypadku wyjścia SUB można było odsłuchem co najwyżej potwierdzić to, co widać na wykresie i tak też się stało - dotrze to w końcu do Ciebie? Popełniliście błąd ignorując moją skromną wiedzę, wypadałoby chociaż zamilknąć.

A dotarło że wbijam w wyjście na sub! 

Wydałem opinie na temat brzmienia .

Bo go miałem w domu i słuchałem . 

A po tekście że nie słuchałeś ale widziałeś wykres każdy powinien Cię zlać . 

Dotarło ?

Edytowane przez dedal75

17 minut temu, dedal75 napisał:

A dotarło że wbijam w wyjście na sub! 

Ale wątek o Sabaju a nie o Tobie, więc mało kogo interesuje w co wbijasz. Ale obstawiam, że nawet jak wbijesz w wyjście SUB, to nie zacznie ono prawidłowo działać (wykresu nie mam, słuchać nie zamierzam).

Wydałem opinie na temat brzmienia .

Bo go miałem w domu i słuchałem . 

Ale ja jej nie neguję, bo nie miałem i nie słuchałem.

A po tekście że nie słuchałeś ale widziałeś wykres każdy powinien Cię zlać . 

Jeśli ktoś od zrozumienia własnego hobby woli wiarę, że rządzi nim magia, to czemu nie? Wszystkim na dobre by wyszło.

Z jednej strony nie powinno się karmić trolli, z drugiej strony świat jest jaki jest, bo się nauczyliśmy głupszym ustępować... 

8 minut temu, marcinmarcin napisał:

Z jednej strony nie powinno się karmić trolli, z drugiej strony świat jest jaki jest, bo się nauczyliśmy głupszym ustępować... 

Mam wrażenie, że przylazły tu za mną wszystkie trole z całego Forum: jak tu ich nakarmię, to cała reszta świata bez nich będzie piękniejsza.

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Ale ja jej nie neguję, bo nie miałem i nie słuchałem

To już wiemy , coś jeszcze?

A no tak że kiepske wyjście na sub 🤦🏿‍♂️

11 minut temu, dedal75 napisał:

To już wiemy , coś jeszcze?

A no tak że kiepske wyjście na sub 🤦🏿‍♂️

Jeszcze słabsze wejścia analogowe oraz wątpliwa jakość techniczna, połączona z problematyczną gwarancją i stojącym pod wielkim znakiem zapytania serwisem po jej zakończeniu. Summma summarum nie fenomem a typowy chińczyk, z zaletami i wadami oraz brzmieniem, które każdy wg swojego gustu musi ocenić.

Zgadzam się ale oni to wiedzą kocie 🤷🏿‍♂️😊

Edytowane przez dedal75

Mam wrażenie, że przylazły tu za mną wszystkie trole z całego Forum: jak tu ich nakarmię, to cała reszta świata bez nich będzie piękniejsza.

O matko , skończ już !  Świat będzie piękniejszy.

Wypoczynij ,przemysl ,daj innym żyć.

5 godzin temu, dedal75 napisał:

Zgadzam się ale oni to wiedzą kocie 🤷🏿‍♂️😊

No właśnie: każdy to wie, ale jakoś nikt nie zwraca uwagi na zakrzywianie rzeczywistości. Czyjaś radość z zakupu to jedno, a wprowadzanie innych w błąd to drugie.

-----

2 godziny temu, renoxd napisał:

Zobaczcie sobie ostatnie 5 stron i się nad sobą zastanówcie 😉 

Podsumujmy w trzech zdaniach:

- choć miałem rację to się myliłem,

- powinienem czerpać wzór z usera, któremu moderacja za liczne ataki personalne na mnie, nie tylko w tym wątku dała bana i wpisy pousuwała,

- a o wszystkim pouczają mnie trzy etatowe trole, które w kolejnym wątku na temat nie napisały ani słowa, a przylazły tu tylko po to, by czepiać się mojej osoby.

Spojrzycie w lustro to pęknie.

• Pokaż nowe odpowiedzi