Skocz do zawartości
IGNORED

Alternatywa dla Canto One New do Cyrusa

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.06.2023 o 08:51, Krzysz napisał:

Generalnie liczyłem na posty typu: do małego pokoju i takiej muzyki pozostań przy obecnych.

"Do małego pokoju i takiej muzyki pozostań przy obecnych" głośnikach a spróbuj jakiś inny wzmacniacz. Słuchałem kiedyś Canto z Atolem i basu to tam raczej nie brakowało a nawet wręcz przeciwnie ... 

Nie musisz od razu kupować, wypożycz coś innego.

3 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

No to znaczy że w tej kwestii nic się nie zmieniło 😛

oferta na stronie a oferta na sklepie do dwie różne rzeczy. To akurat działa indentycznie we wszystkich sklepach. Produkty na stanie rotują. 

Pjotrunio,

Obudź swoich kolegów tam, bo dziś też nie szło tam się dodzwonić 😄

Rozumiem, że odsłuchy, klienci, dostawy, ale może tam naprawdę zamknęli drzwi na wakacje 😄

17 godzin temu, Tonnii99 napisał:

Pjotrunio,

Obudź swoich kolegów tam, bo dziś też nie szło tam się dodzwonić 😄

Rozumiem, że odsłuchy, klienci, dostawy, ale może tam naprawdę zamknęli drzwi na wakacje 😄

Tonnii ale szczerze? Bardzo ale to bardzo się tym przejmowałem kiedy tam byłem. Bo to zawsze był problem. Teraz? Co mi do tego. Są tam ludzie odpowiedzialni. 

Może firma zmieniła profil? W głównej mierze instalacje i filmy na YouTube? Nie wiem. 

Życzę im otwarcie powodzenia i nie mieszam się. 

Zadzwoń gdzie indziej gdzie odbiorą 🙂

2 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

Tonnii ale szczerze? Bardzo ale to bardzo się tym przejmowałem kiedy tam byłem. Bo to zawsze był problem. Teraz? Co mi do tego. Są tam ludzie odpowiedzialni. 

Może firma zmieniła profil? W głównej mierze instalacje i filmy na YouTube? Nie wiem. 

Życzę im otwarcie powodzenia i nie mieszam się. 

Zadzwoń gdzie indziej gdzie odbiorą 🙂

Rozumiem Cię.

Oczywiście potraktuj to jako żartobliwą wypowiedź. Już tam nie dzwonię, ich biznes, ich sprawa.

W dniu 28.06.2023 o 18:34, Tonnii99 napisał:

Rozumiem Cię.

Oczywiście potraktuj to jako żartobliwą wypowiedź. Już tam nie dzwonię, ich biznes, ich sprawa.

Nie no pewnie że tak 🙂

nie wziąłem tego do siebie.

🙂

16 godzin temu, trueman napisał:

Te kolumny podobno są stworzone pod lampe. Może to jest kierunek. Kolumny by zostały tylko wtedy cyrus wylatuje 😉

Niby tak, miałem do nich Fezz Luna. To wtedy ona wyleciała. Różnica była olbrzymia na korzyść Cyrusa. Klocki, które mam to kilkadziesiąt tysięcy złotych, i "niestety" cena gra - nawet bez zasilaczy wymiotły u mnie 2x droższe Naimy. Od razu je sprzedałem. Tez byłem sceptyczny co do Cyrusów - są drogie to prawda i bez zasilaczy nie grają tak jak powinny. Ale można co jakiś czas dokupić kolejny element.  U nas się klepie te sam marki napędzane reklamami i recenzjami; autosugestia działa. A np studio 16hz się obsmarowuje, kiedy ja swoim skromnych uchem oceniam je rewelacyjnie w relacji cena/jakość względem zachodnich marek.

Także dzięki za porady. Raczej pozostanę przy obecnych. Chciałem tylko z ciekawości czegoś innego spróbować. W salonie to ja nie potrafię słuchać, chyba jasne dlaczego. Pozdrawiam

2 godziny temu, Krzysz napisał:

Raczej pozostanę przy obecnych.

Mówiłem już to na samym początku, że nie warto sobie zawracać czterech liter w tym budżecie jaki masz mając s16hz.

W dniu 2.07.2023 o 10:07, Krzysz napisał:

np studio 16hz się obsmarowuje, kiedy ja swoim skromnych uchem oceniam je rewelacyjnie w relacji cena/jakość względem zachodnich marek.

To była swego czasu bardzo lubiana marka i było na opak właśnie. Pisali się o nich dużo i dobrze. Handlowałem też nimi. 

Źle opinie wzięły się z działań jakie podjął , podejmuje właściciel.

I super że po 2 stronach wątku przyszło zaskakujące rozwiązanie 🙂

Zaskakujące ale też wspominane na pierwszej stronie

• 1 miesiąc później...

Ja mam Focal Aria926 w bloku -18m2

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Nikonman
W dniu 5.07.2023 o 07:22, Piotr Sonido napisał:

Źle opinie wzięły się z działań jakie podjął , podejmuje właściciel.

Działania to jedno, wtedy można pisać o negatywnie o podejściu firmy do klientów (tematu nie znam o co tam chodzi), a nie o jakości grania kolumn.

A np studio 16hz się obsmarowuje, kiedy ja swoim skromnych uchem oceniam je rewelacyjnie w relacji cena/jakość względem zachodnich marek.

Bo nasze skromne uszy i odczucia są najważniejsze, jak ucho zadowolone to i banan na twarzy🙂

Także dzięki za porady. Raczej pozostanę przy obecnych. Chciałem tylko z ciekawości czegoś innego spróbować.

Czasem lepsze, wrogiem dobrego.

10 godzin temu, Prewwit napisał:

Działania to jedno, wtedy można pisać o negatywnie o podejściu firmy do klientów (tematu nie znam o co tam chodzi), a nie o jakości grania kolumn.

Ale opinie o produkcie to klucz w tej branży 

W dniu 5.08.2023 o 22:15, Nikonman napisał:

Ja mam Focal Aria926 w bloku -18m2

Ukryta Zawartość

Szóste zdjęcie od góry - Totem Mani-2

wybitne monitory z systemem isobarik bas

Ukryta Zawartość

Ilu ludzi tyle opinii

• Pokaż nowe odpowiedzi