Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Piopio napisał:

Niestety nie będą tak dobre jak oryginał. 

Jaki oryginał masz na myśli? Eversolo?

2 minuty temu, Piopio napisał:

No tyle płaci się za dobre zasilacze liniowe. 

Jak się nie targujesz to cię strzygą jak owce, ale kto bogatemu zabroni 😄

13 godzin temu, piotralski napisał:

Jaki oryginał masz na myśli? Eversolo?

Jak się nie targujesz to cię strzygą jak owce, ale kto bogatemu zabroni 😄

Tutaj np. są super kabelki. Jak ktoś chce narzekać, że cena wysoka, to pragnę donieść, że to cena za parę 🤣

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Słyszałem, że te kable to nawet wzmacniacza i kolumn nie potrzebują. One już same grają pięknie 😉

Ukryta Zawartość

59 minut temu, Yahoou napisał:

Tutaj np. są super kabelki. Jak ktoś chce narzekać, że cena wysoka, to pragnę donieść, że to cena za parę 🤣

Ukryta Zawartość

Słyszałem, że te kable to nawet wzmacniacza i kolumn nie potrzebują. One już same grają pięknie 😉

Ale z drugiej strony jak to zostało napisane wyżej ...kto bogatemu zabroni. Sam byłem świadkiem jak gość kupował paczki Raidho TD3.8 za prawie 450 tysi 😁

Ukryta Zawartość

"Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h*j"

Akurat te nordosty mozna potluc o kant tyłka brzmieniowo, to jest kabel zepsuty już w trakcie projektowania "bo przeciez o tak dobrze gra", tak ale sciaga zaklocenia z eteru jak antena...

2 godziny temu, Aprox napisał:

Ale z drugiej strony jak to zostało napisane wyżej ...kto bogatemu zabroni. Sam byłem świadkiem jak gość kupował paczki Raidho TD3.8 za prawie 450 tysi

Pracujemy po o żeby spełniać zachcianki swoje i innych, jak się ma taki kaprys i fundament finansowy to co sobie żałować? 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Pytanie do użytkowników DEEZERa. Czy łączy Wam się poprzez Deezer Connect? Otrzymałem właśnie odpowiedź od suportu ze nie wspierają eversolo. A gdzieś ktoś napisał ze się połączył z urządzeniem. 
pozdrawiam 

5 godzin temu, Lech36 napisał:

Pracujemy po o żeby spełniać zachcianki swoje i innych, jak się ma taki kaprys i fundament finansowy to co sobie żałować? 

Masz rację, ale trochę zdrowego rozsądku wypada zachować 🙂

Jest jeszcze

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) o 50% droższy na lepszych kościach i z kilkoma ulepszeniami.

Ukryta Zawartość

25 minut temu, ProjectPi napisał:

A mimo to wciaz z tym samym okropnym i szumiacym SMPS.

Może to być zaletą jeśli ktoś słucha szanty!

Po długim czasie oczekiwań udało mi się kupić Marantza SA11S3. Gra pięknie ale podłączyłem do niego Eversolo przez USB i rownież brzmienie mi lepiej przypadło do gustu, niestety co jakiś czas słychać jakieś zakłócenia( co jakiś czas tak przez ułamek sekundy słychać „brrrrr.” Próbuje coś zmieniać w ustawieniach Eversolo ale nic nie pomaga.
ma ktoś pomysł, czym to może być spowodowane? 

32 minuty temu, Starzec2 napisał:

Po długim czasie oczekiwań udało mi się kupić Marantza SA11S3. Gra pięknie ale podłączyłem do niego Eversolo przez USB i rownież brzmienie mi lepiej przypadło do gustu, niestety co jakiś czas słychać jakieś zakłócenia( co jakiś czas tak przez ułamek sekundy słychać „brrrrr.” Próbuje coś zmieniać w ustawieniach Eversolo ale nic nie pomaga.

To ci pomoże:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

21 minutes ago, Piopio said:

To ci pomoże:

Ukryta Zawartość

Dzieki,  wydaje mi sie ze to raczej kwestia softu ze strony Marantza albo Eversolo ale na Amazonie ten izolator £35 to nawet taniej wiec może warto spróbować.

Pokombinuje jeszcze może z jakimś innym kablem albo coś. Kiedyś miałem podobny problem z Amazon Music jak puszczałem z telewizora, okazało sie ze była to kwestia ustawień telewizora, po zmianie ustawień problem znikł. 

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, Starzec2 napisał:

ale na Amazonie ten izolator £35 to nawet taniej wiec może warto spróbować.

daj linka. ja nie znajduję ...

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

21 godzin temu, Marek.S napisał:

Akurat te nordosty mozna potluc o kant tyłka brzmieniowo, to jest kabel zepsuty już w trakcie projektowania "bo przeciez o tak dobrze gra", tak ale sciaga zaklocenia z eteru jak antena...

Skąd wiesz? Widziałeś go kiedyś?

10 godzin temu, Starzec2 napisał:

U mnie też po USB to słyszę, możliwe, że skopali coś aktualizacją, bo wcześniej nie zauważyłem. Po coax jest ok

2 hours ago, Qaz12 said:

U mnie też po USB to słyszę, możliwe, że skopali coś aktualizacją, bo wcześniej nie zauważyłem. Po coax jest ok

Dzieki, coaxa jeszcze nie sprawdzalem ale jak bedzie dzialalo to nie widze problmu (w sumie to problem jest ale do obejscia) bo i tak mam tylko Tidala Hi-Fi 

9 hours ago, Piopio said:

daj linka. ja nie znajduję ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Starzec2
18 godzin temu, piotralski napisał:

Masz rację, ale trochę zdrowego rozsądku wypada zachować 🙂

Oczywiście że należy, ale bogaci nie muszą się tej zasady trzymać. W moim przypadku zdrowy rozsądek jest na pierwszym miejscu, nie lubię przepłacać.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

5 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Skąd wiesz? Widziałeś go kiedyś?

Nordosty? Mialem SPMy, Heimdalla, Red Dawn, Blue Heaven oraz white lightning.

W bazie ta sama konstrukcja, mozna trzymac w rekach jak antene i slychac jak zaklocenia skwiercza w kolumnach. Te kable dzialaja jak anteny 😄

Edytowane przez Marek.S
W dniu 2.10.2023 o 13:58, linu666 napisał:

Pytanie do użytkowników DEEZERa. Czy łączy Wam się poprzez Deezer Connect? Otrzymałem właśnie odpowiedź od suportu ze nie wspierają eversolo. A gdzieś ktoś napisał ze się połączył z urządzeniem. 
pozdrawiam 

Nie łączy się. Podobno przed ostatnią aktualizacją nie było z tym kłopotu. Teraz lipa.

2 godziny temu, Marek.S napisał:

Nordosty? Mialem SPMy, Heimdalla, Red Dawn, Blue Heaven oraz white lightning.

W bazie ta sama konstrukcja, mozna trzymac w rekach jak antene i slychac jak zaklocenia skwiercza w kolumnach. Te kable dzialaja jak anteny 😄

Pytam bo ja z kolei nie sprawdzałem tak wielu jak ty miałem dwie podstawowe serie i nic u mnie się takiego nie działo.

Godzinę temu, Dlugi napisał:

Nie łączy się. Podobno przed ostatnią aktualizacją nie było z tym kłopotu. Teraz lipa.

Trzeba zainstalować na dmp apke Deezer. Odpalić ją. I wtedy Deezer na telefonie widzi dmp.

Przed aktualizacją było tak samo. Natomiast samo wbudowanie w najnowszym sofcie usługi (nie mylić z apką) nic nie wnosi.

Godzinę temu, basic44 napisał:

Trzeba zainstalować na dmp apke Deezer. Odpalić ją. I wtedy Deezer na telefonie widzi dmp.

Przed aktualizacją było tak samo. Natomiast samo wbudowanie w najnowszym sofcie usługi (nie mylić z apką) nic nie wnosi.

Zainstalowałem to co było poniżej i dalej lipa. Nie widzi. No trudno. Trzeba ciskać z apki która jest. A szkoda chociaż tam tez jest wszystko.

pozdrawiam i dzięki za odpowiedz 

A jak teraz usunąć tego deezera co pobrałem? 

19 minut temu, linu666 napisał:

Zainstalowałem to co było poniżej i dalej lipa. Nie widzi. No trudno. Trzeba ciskać z apki która jest. A szkoda chociaż tam tez jest wszystko.

pozdrawiam i dzięki za odpowiedz 

A jak teraz usunąć tego deezera co pobrałem? 

Spróbuj się zalogować na Eversolo, później sprawdź, czy widzi go na telefonie. Deezera w tej chwili nie mam, ale parę tygodni temu, gdy testowałem sklepowe demo w ten sposób u mnie to działało

2 minuty temu, Qaz12 napisał:

Spróbuj się zalogować na Eversolo, później sprawdź, czy widzi go na telefonie. Deezera w tej chwili nie mam, ale parę tygodni temu, gdy testowałem sklepowe demo w ten sposób u mnie to działało

Jestem zalogowany zarówno na tym głównym po otwarciu streamingu jak i na tej pobranej i nie łączy się poprzez telefon. Nie wiem nie ogarniam. Teraz nie wiem jak usunąć tego pobranego w niższym menu 😂

6 minut temu, Qaz12 napisał:

Działało z apką na eversolo czy z usługą na eversolo? Mi działa tylko z apką.

@linu666To faktycznie lipa.

Przytrzymaj dłużej ikonę, powinno pojawić się menu i tam odpowiednia opcja typu usuń/odinstaluj/itp...

U mnie Eversolo i telefon były zalogowane w tej samej sieci wifi, o ile ma to jakieś znaczenie.

3 minuty temu, basic44 napisał:

Działało z apką na eversolo czy z usługą na eversolo? Mi działa tylko z apką.

Chyba z apka, nie pamiętam.

Edytowane przez Qaz12
21 godzin temu, slawomir273 napisał:

Pytanie techniczne. Czy można z eversolo połączyć słuchawki bezprzewodowe np. Apple AirPods Max 

On nie ma BT na wyjściu.

Chyba że zastosujesz zewnętrzne osobny nadajnik podłączony do wyjścia eversolo

2 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

On nie ma BT na wyjściu.

Chyba że zastosujesz zewnętrzne osobny nadajnik podłączony do wyjścia eversolo

A możesz podać jakiś przykład takiego nadajnika.

• Pokaż nowe odpowiedzi