Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Piotr Sonido napisał:

Ale ci co na forum są to na pewno mocno się zastanowią czy te 17 000 na tego typu urządzenie to jest warte inwestycji. 

Dodam jeszcze, że pokazała się dedykowana końcówka czy wzmacniacz AMP-F10.

Tak więc, tanio to już było.

8 minut temu, NRK napisał:

Dodam jeszcze, że pokazała się dedykowana końcówka czy wzmacniacz AMP-F10.

Tak więc, tanio to już było.

A to nie widziałem. Prześlesz jakieś info?

Model F2 nie był specjalnie udany. Ktoś coś kupił ale szału nie zrobił. Ile za F10?

Teraz, Piotr Sonido napisał:

Prześlesz jakieś info?

Wrzucili jakieś fotki na facebooka.

Widać tylko model i że klasa AB.

No i wycieraczki.

4 minuty temu, NRK napisał:

Wrzucili jakieś fotki na facebooka.

Widać tylko model i że klasa AB.

No i wycieraczki.

Ooooo. Weź zapodaj jakiegoś wrzutka. Screena albo coś. 

AB? 

Wycieraczki?

Końcówka ?

Jak tanio to się interesuje. 

Nowa rodzina A 10 ... Oj Oj robi się ciekawie w Eversolo  : ) 

Małe klocuszki już bajecznie i super wyglądają ...

Pytałem się chłopaków na Audio Video Show 2024 w sprawie rodziny A 10 ... na razie cisza, sądzę ( chyba ) że już coś tam wiedzą, raczej nie chcą za dużo informacji ( jeszcze nie ) puszczać w Świat ... : ) 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

58 minut temu, NRK napisał:

Ukryta Zawartość

IMG_1137.png

Kurde no i powiem ci szczerze że to mi się bardzo podoba. Wiadomo takie zdjęcie specjalnie niby z boku ciemne i tak dalej ale no wygląda jak czarny pass. Jeśli to też nie będzie kosztować między 15 a 17 000 tak jak ich streamer to się zainteresuje. 

17 minut temu, _Piotrek napisał:

Nowa rodzina A 10 ... Oj Oj robi się ciekawie w Eversolo  : ) 

Małe klocuszki już bajecznie i super wyglądają ...

Pytałem się chłopaków na Audio Video Show 2024 w sprawie rodziny A 10 ... na razie cisza, sądzę ( chyba ) że już coś tam wiedzą, raczej nie chcą za dużo informacji ( jeszcze nie ) puszczać w Świat ... : ) 

_Piotrek.jpg

Albo i nie wiedzą bo ja w paru miejscach podpytałem o jakieś nowości to też tak nie bardzo wiedzieli

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, Piotr Sonido napisał:

Kurde no i powiem ci szczerze że to mi się bardzo podoba. Wiadomo takie zdjęcie specjalnie niby z boku ciemne i tak dalej ale no wygląda jak czarny pass. Jeśli to też nie będzie kosztować między 15 a 17 000 tak jak ich streamer to się zainteresuje. 

Albo i nie wiedzą bo ja w paru miejscach podpytałem o jakieś nowości to też tak nie bardzo wiedzieli

Obstawiam cenę za AMP-F10 min. 10k, A10 17k więc może komplet w promocji a 25k 🙂

1 minutę temu, tmnich napisał:

Obstawiam cenę za AMP-F10 min. 10k, A10 17k więc może komplet w promocji a 25k 🙂

Ja czekam od nich na transport. Więc A10 mi nie potrzebne. 

Kurcze no ciekaw jestem. 

Robią atak na dużo wyższy budżet. Ale nie wierzę że nie robili researchu wcześniej.

2 minuty temu, Piotr Sonido napisał:

Ja czekam od nich na transport.

Zrobią cenę 2500pln na A6 i masz transport jak znalazł.

Edytowane przez NRK
12 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Ja czekam od nich na transport. Więc A10 mi nie potrzebne. 

Kurcze no ciekaw jestem. 

Robią atak na dużo wyższy budżet. Ale nie wierzę że nie robili researchu wcześniej.

Jeszcze mają wydać budżetowy streamer.

Jest szansa na sam transport.

12 minut temu, NRK napisał:

Zrobią cenę 2500pln na A6 i masz transport jak znalazł.

To poczekam aż będzie za 2k 🙂

3 minuty temu, tmnich napisał:

Jeszcze mają wydać budżetowy streamer.

Jest szansa na sam transport.

W sensie coś tańszego niż A6 ?

A to z kolei skąd info? 

W sensie bardzo dobre informacje dlatego tak weryfikuje czy skakać już po krześle czy jeszcze nie 🙂

2 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

To poczekam aż będzie za 2k 🙂

W sensie coś tańszego niż A6 ?

A to z kolei skąd info? 

W sensie bardzo dobre informacje dlatego tak weryfikuje czy skakać już po krześle czy jeszcze nie 🙂

Info jest z tego samego źródła co była wzmianka o a10.

New, streamer only, budget options and a couple high-end streamers are coming soon from Eversolo.

Takie info było na oficjalnym forum.
A10 się potwierdził, teraz czas na wersję budżetową…

Edytowane przez tmnich

Sorry za offtop ale tylko w tym miejscu trafię z moim pytaniem do znających temat. Otóż szukam dla kolegi niedrogiego streamera obsługującego Spotify / Tidal Connect i obsługującego dysk twardy po USB. Znalazłem coś ale okazuje się że są limity liczby plików do 1024. Z kolej jakieś Ifi Zen cośtam niby obsługuje ale obsługa marna. Kolega mało komputerowy więc nie chcę jego (i siebie) wbić na minę. Macie jakieś propozycje? Wzmacniacz kolegi to Yamaha A-S501 więc jakiegoś DAC-a ma.

Lubię kiedy gra muzyka...

Godzinę temu, sk-victor napisał:

Znalazłem coś ale okazuje się że są limity liczby plików do 1024.

A co to za streamer ? 

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

2 godziny temu, sk-victor napisał:

Sorry za offtop ale tylko w tym miejscu trafię z moim pytaniem do znających temat. Otóż szukam dla kolegi niedrogiego streamera obsługującego Spotify / Tidal Connect i obsługującego dysk twardy po USB. Znalazłem coś ale okazuje się że są limity liczby plików do 1024. Z kolej jakieś Ifi Zen cośtam niby obsługuje ale obsługa marna. Kolega mało komputerowy więc nie chcę jego (i siebie) wbić na minę. Macie jakieś propozycje? Wzmacniacz kolegi to Yamaha A-S501 więc jakiegoś DAC-a ma.

można skorzystać z rankingu WhatHiFI

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, sk-victor napisał:

Otóż szukam dla kolegi niedrogiego streamera obsługującego Spotify / Tidal Connect i obsługującego dysk twardy po USB.

W niskiej cenie będzie raczej trudno ...

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

11 minut temu, Piopio napisał:

W niskiej cenie będzie raczej trudno ...

Wiem, przeczesałem neta wzdłuż, wszerz i po przekątnej. Jak coś niby fajne to niedopracowane i ciągłe siedzenie na forach w oczekiwaniu na update softa, albo nie ma USB albo ma z limitem albo nie ma connecta. I jeszcze niestety cokolwiek wymyśle to będę musiał to wdrożyć, włącznie ze szkoleniem 😉 A Eversolo to nie ten budżet...

Edytowane przez sk-victor

W dniu 30.10.2024 o 18:46, max720 napisał:

Bluesound Node 2024 za drogi ?

Zapytaj o cenę 

Kupiłem mu Bluesound Node N130 za 1100zł. Stan sklepowy kupiony w 2022 z folią na "wyświetlaczu". Wiesz czym się różnią N130 od wersji 2024?

Kupiłem mu Bluesound Node N130 za 1100zł. Stan sklepowy kupiony w 2022 z folią na "wyświetlaczu". Wiesz czym się różnią N130 od wersji 2024?

Jest na AS cały wątek o tych nowych BSN musisz poczytać ale wg mnie zakup udany. Do dzisiaj w drugim systemie mam BSN 2i z liniowym zasilaniem i onegdaj testowałem lepsze grajki i za oferowana kasę nie było warto wymiac . Coś tam lepiej , coś tam inaczej a kasa duża. Koniec końcem kupiłem prawie 3 lata temu Lumin T2 bo postęp był mega duży a na T2 dostałem super cenę bo wchodził nowy T3.
Lumin T2 to jest postęp wart zachodu i kasy ale mówię szczerze aplikacja / oprogramowanie w BSN jest bezkonkurencyjne. (O Wiim się nie wypowiadam bo nie miałem )

Po 3 latach obecnie zainwestowałem w najnowszego Auralic Vega S1 no i przyznaje że aplikacja może konkurować z BSN dźwięk też na wysokim poziomie i mega funkcjonalność

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W dniu 30.10.2024 o 14:24, tmnich napisał:

Info jest z tego samego źródła co była wzmianka o a10.

New, streamer only, budget options and a couple high-end streamers are coming soon from Eversolo.

Takie info było na oficjalnym forum.
A10 się potwierdził, teraz czas na wersję budżetową…

No dobra. Więc czekamy. Dzięki!

W dniu 30.10.2024 o 14:57, sk-victor napisał:

Wiim

Ifi jest ok akurat z USB.

Mam problem z podłączeniem DMP-A6 z SMSL SU-X przez kabel HDMI (komunikat HDMI not connected). Z Gustardem R26 też jest to samo. W czym może być problem? Używam kabel Ricable Supreme 2.0b MKII.

45 minut temu, Varkasm napisał:

Mam problem z podłączeniem DMP-A6 z SMSL SU-X przez kabel HDMI (komunikat HDMI not connected). Z Gustardem R26 też jest to samo. W czym może być problem? Używam kabel Ricable Supreme 2.0b MKII.

dmp a6 nie ma iIIs

Tu ciekawa recka A10 

Budowa wewnętrzna A 10 tu już jest bardzo luksusowo,sekcja zasilacza może dać sporo do myślenia innym producentom{ na A lub L}którzy za swoje wynalazki każą sobie bulić jeszcze większe pieniądze.

Na stronie Eversolo jest już sporo szczegółów

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

6 godzin temu, Varkasm napisał:

I2s to nie HDMI

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

• Pokaż nowe odpowiedzi