Skocz do zawartości
IGNORED

TIDAL zacina się

Rekomendowane odpowiedzi

Ta akurat jest mało ważne na jakich kablach.

3 minuty temu, Raptor99 napisał:

OK, czyli nie tylko w Orange mają problem. 

Play chyba odpina się od liberty Global i też tam jest teraz spory bajzel.

Korzystam z lokalnego dostawcy internetu po kablu. Deklarowana prędkość 400 Mb/s. Rzeczywista 435 Mb/s, teraz sprawdzona. Tidal działa bez zacinek. Jak dotąd.

Wojtek

Play korzysta akurat z tych sieci, na które ma chyba umowe w danej lokalizacji. Oni nie mieli swojej infrastruktury nigdy, tylko dzierżawili od Orange i TMobile/Plus. 

ROTEL A14 mk2 • ROTEL CD11 Tribute • Arcam AVR390 • SelectorONE • APPLE TV 4K • Wiim Ultra • Klipsch: RP-8000 mk2, R112-SW, RP-504C, RS-42 mk2, R14M (Atmos DIY) • 700 płyt CD • Amazon Music

upc/play tidal działa płynnie, nuuuda

nie tak jak u Was, są emocje i coś dzieje

dziala, nie działa trochę, nie działa wcale, może będzie działał za chwilę ?

klawo jak cholera 🤭

Go Away GIF

ROTEL A14 mk2 • ROTEL CD11 Tribute • Arcam AVR390 • SelectorONE • APPLE TV 4K • Wiim Ultra • Klipsch: RP-8000 mk2, R112-SW, RP-504C, RS-42 mk2, R14M (Atmos DIY) • 700 płyt CD • Amazon Music

18 godzin temu, Mieciu napisał:

Tak bardzo tęsknie za UPC. Na co mi była zmiana to nie wiem. Bo taniej troszku. Połasiłem się na kase i mam za swoje.

coś za coś, masz kasę 🤭🤗

Edytowane przez Zbi_Rek

Wczoraj po 23 nastąpiło magiczne ozdrowienie Przypomniało mi się kiedy korzystałem z internetu LTE tylko na jednym paśmie bo telefon nie obsługiwał LTE+, że między 17 a 23 internet działał dużo gorzej niż w innych godzinach. Transfery ledwo dobijały do 2Mb/s.

6 minut temu, Luk77 napisał:

Panowie , zwiechy Tidala mam już codziennie. Nie ma innego wyjścia jak przejść do Amazon-a.

jaką masz konfigurację sprzętową, że jest tak tragicznie ?

2 minuty temu, Zbi_Rek napisał:

jaką masz konfigurację sprzętową, że jest tak tragicznie ?

Mam Eversolo DMP a8. Nie znam się na konfiguracji. Miałem kiedys Amazona i ani razu nie było zwiechy. Jakiś czas z Tidalem też było dobrze ale teraz jest masakra.

1 minutę temu, Luk77 napisał:

Mam Eversolo DMP a8. Nie znam się na konfiguracji. Miałem kiedys Amazona i ani razu nie było zwiechy. Jakiś czas z Tidalem też było dobrze ale teraz jest masakra.

czyżby do wiim'a dołączył kolejny smak z menu chi fi ? (tragiczny firmware)

17 minut temu, Luk77 napisał:

Panowie , zwiechy Tidala mam już codziennie. Nie ma innego wyjścia jak przejść do Amazon-a.

Albo Qobuza

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

29 minut temu, NRK napisał:

Jest, jest kolego. 

Symetryka masz na dzień dobry, publiczny adres w cenie, modem, router, ont co tylko dusza zapragnie.

Ok, tylko za ile €? A symetryk do szczęścia nikomu niepotrzebny. Chyba, że komercyjnie go używasz lub grasz przez neta.

Edytowane przez StachMuszel

Lata temu miałem w Polsce symetryk ze stałym adresem IP. Nazywało się to SDI i miało prędkość okolo 112kb/s. A wracając do tematu moim zdaniem Orange aktywuje jakiś lejek między 17 a 23 i Tidal pada jego ofiarą.

Godzinę temu, NRK napisał:

Magia polskiego internetu🤣

Może polski internet nie działa dobrze i jest ograniczony funkcjonalnie, ale za to jest kosztowny i cenzurowany 😁

7 minut temu, Luk77 napisał:

Można już polskie konto założyć czy trzeba kombinować ?

Trzeba kombinować

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

• Pokaż nowe odpowiedzi