Skocz do zawartości
IGNORED

wiem że mi się dostanie i słusznie ale..

damas

Rekomendowane odpowiedzi

... ale bardzo proszę o radę:

doskonale zdaję sobię sprawę z tego, że to zwykła pierdziawka z bajerkami ale moja siostra chce coś co wyda z siebie jakieś dźwięki i z czego będzie mogła słuchać mp3 :D

cena max 400 zeta

w tej cenie to można znaleźć takie coś:

czy ktoś może mi powiedzieć jedynie coś na temat trwałości tego brzęczka i dźwięku?

wymagania są bardzo niskie ale nie zmienia to faktu że powinno to zagrać i pograć przez jakiś czas...

bardzo serdecznie proszę o poradę, chociaż wiem że to nie to forum i że Was obrażam ale bardzo mi się z tym spieszy (urodziny...)

oto link:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

za wszelkie opinie będę ogromnie wdzięczny!

Ukryta Zawartość

dodam jeszcze, że nie interesuje mnie nic innego jak mokro wieża - brak miejsca i upodobania siostry...

tak więc wzmak + kolumienki odpadają...

kasy też nie przybędzie przez 3 najbliższe dni :)

>damas, zanim coś Ci sie dostanie...to ja przynajmniej radze pochodzić w MM popatrzeeć i posłuchać. To na Allegro to w ogóle nie wiadomo co. Albo przynajmniej zastrzec przy transakcji, że mozna oddać...

• Redaktorzy

Nikogo oczywiście nie obrażasz, problem w tym, że nikt tu się na tego rodzaju urządzeniach nie zna. Mogę powiedzieć tyle, że jest to produkt no name, i jako taki zapewne jest jednorazówką. Pora pewnie z rok, a potem przestanie. Jeśli cię to zadowala, na zdrowie. Moje dziecko (wówczas 5-cio letnie) miało radiomagnetofon "firmy" Powasonic. To zdaje się jest coś w tym rodzaju.

JVC raczej odpada - za duże ceny :/

chciałem coś poszukać i samemu posłuchać bo nigdy nie miałem kontaktu z czymś takim, ale mieszkam dosyć daleko od MM itp. a czasu troszkę mało... skusiły mnie te bajerki - w tym przypadku właściwie o to chodzi :) żeby tylko to nie był jakiś szajsonik - red star to w końcu nie Krell :)

może rzeczywiście odłoże ten zakup i sam poszukam coś w RTV...

-> damas

Nie obraź się, ale wolałbym się chyba upić za te 370 PLN, niż kupić to cudo firmy RedStar... No, to jest już naprawdę horror nie nadający się nawet w zakładkę "lo-fi". Coś strasznego to jest po prostu ;-D A jak coś ma "stać, świecić i mieć pilota", to może system Krella Ci zaproponuję (i to będzie już naprawdę obojętne, czy stereo, czy "home cinema") .... :-)

ta napewno bedzie lepsza;)

Ukryta Zawartość

albo ta

Ukryta Zawartość

lepiej kupic cos uzywanego niz jakis badziew który padnie po miesiącu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dodaj 100zł i kup LG LX-22. Za tyle chodzi w sklepach internetowych. Nie ma mp3, ale nie pożałujesz, a będziesz mile zaskoczony.

Podejrzewam, że jak kupisz, będziesz piał o niej na tym forum, a mi bedziesz - bez mała - dozgonnie wdzięczny za poradę ;)

Sorry, że takim tonem, ale ja to mam i chwalę sobie ;) Przetrzepałem wiele mikro wieżyczek w ciagu kilku m-cy i ta ma zdecydowanie najładniejszy dźwiek, a nie kosztuje 2x tyle, co nie zawsze lepsza konkurencja.

Dodam, że LG nie lubię, ale to jest wyjątek, który nie tylko, że broni się sam, ale uśmierca wielu konkurentów droższych od siebie jakoscią dźwieku. (Zainwestowano w co trzeba było.)

Porównywalny jakościowo dźwięk ma SONY - nagroda EISA, tylko cena....ok.1200zł. I jeszcze Panasonioc, czarny jak grób, 5 szuflad na CD za ok. 1100zł

Amen.

Pozdrawiam, oblataniec.

PS. Żadnych JVC w tej cenie. To szajs. (Mam też JVC VS-DT6R (dziecko chciało) - popatrz na cenę. Dźwiek -porażka. (Ale ładnie wygląda, a dałem słowo, że nie będę sie wtrącał...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.