Skocz do zawartości
IGNORED

Jestem po seansie Zielonej Granicy.

Rekomendowane odpowiedzi

Pytasz czy oglądałem Zieloną granicę, czy Kaszpirowskiego?
Twoje pytanie nie jest jednoznaczne.
Jpdl.
Ok... A o czym jest temat?
Ty i twój kumpel iro - jak Wy mnie wk***iacie!

Ja przynajmniej byłem w kinie.
Czy wiesz, że twój nr telefonu wyjebałem już około 3 miesiące temu?
Strasznie się skurwiłeś...

Wiesz jaki jest Twój problem? Oceniasz wszystkich, obrażasz, dokuczasz personalnie, a wydaje Ci się, że sam jesteś cacy.
Jak piszesz o muzyce to jest OK  wtedy jest chemia i prawidłowe, koleżeńskie reakcje, ale jak coś Ci się nie podoba to potrafisz adwersarza z błotem zmieszać i myślisz, że masz rację.
Otóż nie - nie masz racji i przyjmij to do wiadomości. A jak tego nie rozumiesz, to niech Ci żona pomoże.

Wiesz jaki jest Twój problem? Oceniasz wszystkich, obrażasz, dokuczasz personalnie, a wydaje Ci się, że sam jesteś cacy.
Jak piszesz o muzyce to jest OK  wtedy jest chemia i prawidłowe, koleżeńskie reakcje, ale jak coś Ci się nie podoba to potrafisz adwersarza z błotem zmieszać i myślisz, że masz rację.
Otóż nie - nie masz racji i przyjmij to do wiadomości. A jak tego nie rozumiesz, to niech Ci żona pomoże.

Drogi Sound. Byłeś czy nie na Zielonej Granicy?

Nie byłem, ale naczytałem się już tyle na temat tego filmu wszędzie, nie tylko na tym forum, że właściwie znam jego treść, przesłanie i dlaczego budzi takie kontrowersje.

Nie byłem, ale naczytałem się już tyle na temat tego filmu wszędzie, nie tylko na tym forum, że właściwie znam jego treść, przesłanie i dlaczego budzi takie kontrowersje.
Powiedzieć Ci wprost? Nie masz swojego zdania. Więcej wolałbym nie pisać. Pisałem w innym wątku o moim poświęceniu dla dwóch filmów, które wczoraj sobie obejrzałem w ramach wieczornego seansu .. Easy Reads i Znikający Punkt. Znajdź podobieństwo i będziemy w domu .Ale wpierw trzeba zobaczyć Zielona Granicę.
41 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Dlatego możesz się na jego temat wypowiadać ?

A wypowiadam się?
Nie, ale i tak wiem, że jak obejrzę kiedyś ten film to moje zdanie na jego temat będzie identyczne. Dlaczego? Bo wiem co jest w tym filmie ukazane oraz w jaki sposób i znam opinie na jego temat zarówno Pisowców, jak i opozycji. a zwłaszcza normalnych ludzi i moich znajomych.
To nie to samo co przesłuchać płytę, której odbiór może być degradowany od skrajnie słabej do wybitnej. To jest film o sprawie, którą wszyscy dobrze znamy i odbiór tego filmu może być podyktowany jedynie poglądem politycznym, czyli zero-jedynkowy.

Podział społeczeństwa jest i będzie się nasilał, bo to jest definicja naszych czasów.

A wypowiadam się?
Nie, ale i tak wiem, że jak obejrzę kiedyś ten film to moje zdanie na jego temat będzie identyczne. Dlaczego? Bo wiem co jest w tym filmie ukazane oraz w jaki sposób i znam opinie na jego temat zarówno Pisowców, jak i opozycji. a zwłaszcza normalnych ludzi i moich znajomych.
To nie to samo co przesłuchać płytę, której odbiór może być degradowany od skrajnie słabej do wybitnej. To jest film o sprawie, którą wszyscy dobrze znamy i odbiór tego filmu może być podyktowany jedynie poglądem politycznym, czyli zero-jedynkowy.
Podział społeczeństwa jest i będzie się nasilał, bo to jest definicja naszych czasów.
Jpr Sound. Poczytaj ty się.
7 minut temu, piorasz napisał:

Jpr Sound. Poczytaj ty się.

A Ty czytasz się czasem?
Bo piszesz często takie rzeczy, że ja się wstydzę... za Ciebie.

A co Ci się nie podoba w moim wpisie? Proszę - wyłuskaj.
Tylko odpowiem jutro, bo idę już spać.

A Ty czytasz się czasem?
Bo piszesz często takie rzeczy, że ja się wstydzę... za Ciebie.
Tylko odpowiem jutro, bo idę już spać.
Ja to ja..

Obejrzyj wpierw to pogadamy. Tu w ogóle nie chodzi o to, że wiesz o czym ten fim jest i znasz opinie. Chodzi o Twoje i tylko Twoje emocje.O osobistą wrażliwość, która kształtuje się przez całe Twoje życie. No i spróbuj się wcielić duchowo w postaci jednej i drugiej strony. Wtedy może pogadamy.
13 godzin temu, soundchaser napisał:

Nie cytowałeś a wiem do kogo piszesz.

Moja rada, transferuj jegomościa do ignorów. 

Zrobiłem to już z pół roku temu i jest OK, nie miałem już siły i cierpliwości czytać pijackich, łykendowych gorzkich żali. 

2 godziny temu, iro III napisał:

Moja rada, transferuj jegomościa do ignorów.

Nie Irek. Nigdy nikogo nie wrzucałem do ignorowanych i nie będę. Poza tym do czego to zmierza? Nie dość podziałów jest wśród ludzi? Powinniśmy się razem trzymać, a nie skakać sobie do gardeł i siać nienawiść.

Edytowane przez Marcinus
Nie Irek. Nigdy nikogo nie wrzucałem do ignorowanych i nie będę. Poza tym do czego to zmierza? Nie dość podziałów jest wśród ludzi? Powinniśmy się razem trzymać, a nie skakać sobie do gardeł i siać nienawiść.
Iro to taki człowiek bez wad. Jednak nie wiedzieć czemu nasuwa mi się jedna myśl:
"Kto nie pije ten donosi". Bez urazy do nikogo bo nawet człowieka nie znam dlatego proszę tego nie traktować personalnie.
2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

" filmidle ". Kolejny co nie widział ale się wypowiada ?

Kolejny, który nie był pewnie w wojsku, a jeśli był, to tylko grochówkę w kotle mieszał. Znasz choćby prawo użycia broni? Byłeś wartownikiem kiedykolwiek? Dozuć jeszcze, że służba graniczna to watacha psów i śmieci. Albo zapytaj po co żołnierzowi broń? 

Tak , w marynarce też nie służyłem . Co nie przeszkadza mi w niej chodzić . Chociaż wiesz o czym jest ten wątek ?

Po co żołnierzowi broń ? No właśnie nie wiem bo jednostki wojskowe pilnowane są przez ochroniarzy .

W dniu 22.10.2023 o 15:40, Kostucha napisał:

Kolejny, który nie był pewnie w wojsku, a jeśli był, to tylko grochówkę w kotle mieszał. Znasz choćby prawo użycia broni? Byłeś wartownikiem kiedykolwiek? Dozuć jeszcze, że służba graniczna to watacha psów i śmieci. Albo zapytaj po co żołnierzowi broń? 

A na co w armii weterynarze, niech się zajmie pupilami, teraz sezon na nosówkę

49 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Po co żołnierzowi broń ? No właśnie nie wiem bo jednostki wojskowe pilnowane są przez ochroniarzy .

bo ochroniarz jest twardziejszy od żołnierza :) ,dzisiejszy żołnierz?  po ogólniaku osiem godzin i do mamusi na obiadek , 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.