Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Maju napisał:

Prosiłem, nie oceniaj spostrzegawczości innych według siebie.....skoro nie załapałeś to przypomnę i zwrócę uwagę, że mój post odnosił się do twojego, ale już nie musiał do wpisu celeba.

Przeczytaj to raz jeszcze, zrozum i nie dręcz mnie.....   🙂

Jest jakiś kontekst tego mojego wpisu drogi manipulancie. Nie załapałeś? Miałeś prawo jako wyborca pisu. Nie wymagam od takich zbyt wiele 🙂

Edytowane przez Piękny Stefan

weź coś na uspokojenie Stefanie "złość piękności szkodzi"...  :)))))

27 minut temu, Piękny Stefan napisał:

"gołosłowie i głupoty"

Pięknie ci to przypomnę Stefanie jak to co opisałem się ziści.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Teraz, Maju napisał:

Pięknie ci to przypomnę Stefanie jak to co opisałem się ziści.

Lepiej zrób zdjęcie, bo znowu coś przekręcisz.

2 minuty temu, Maju napisał:

wpisu celeba

Maju...

Nie przekręcaj nicka swojego towarzysza w PiSie, bo gotów cię zgłosić...

Caleb - tak się prawidłowo pisze jego nick...

"Transparentność" piswładzy kończy się"

"Okazuje się, że - jak opowiadał Szymon Hołownia, powołując się na rozmowę z jednym z dziennikarzy - w korytarzu parlamentu, który zajmują wicemarszałkowie i marszałek, zawieszona została kotara, którą zaciągano na czas ich prac"

"Nie wpadłbym na to. To jakiś absurd kompletny. Od rana zastanawiam się, czym też marszałkowie mogli się tam zajmować, żeby trzeba to było zasłaniać kotarą. Ja ani myśli ani potrzeb, które w tym budynku trzeba by zasłaniać kotarą, nie mam, zapewniam państwa - żartował Hołownia". 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pisington za zamkniętymi drzwiami.

Ukryta Zawartość

nie wątpiłem w twą piękność Stefanie.....   🙂

5 minut temu, endriuw napisał:

Nie przekręcaj nicka swojego towarzysza w PiSie

Myślę że mniej złośliwy od waszych sygnalistów i mi literówkę wybaczy.  

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

7 minut temu, Maju napisał:

nie wątpiłem w twą piękność Stefanie.....   🙂

Myślę że mniej złośliwy od waszych sygnalistów i mi literówkę wybaczy.  

Wybaczy 🙂...

W końcu swój 🙂...

2 godziny temu, jezz napisał:
5 godzin temu, Maju napisał:

na wicemarszałka Witek się nie nadaje

Przecież już ci prezes wyjaśnił dlaczego nie została wybrana.

"Po prostu to jest przepaść kulturowa i sądzę, że ona uniemożliwiła wybór pani Witek, bo ona jest po prostu z innego świata, z innej kultury, tej wyższej, a oni są w tej niższej "

Jakie to proste.

Bo prezes nie jest zbyt skomplikowanym człowiekiem.

44 minuty temu, papageno napisał:

"Transparentność" piswładzy kończy się"

"Okazuje się, że - jak opowiadał Szymon Hołownia, powołując się na rozmowę z jednym z dziennikarzy - w korytarzu parlamentu, który zajmują wicemarszałkowie i marszałek, zawieszona została kotara, którą zaciągano na czas ich prac"

"Nie wpadłbym na to. To jakiś absurd kompletny. Od rana zastanawiam się, czym też marszałkowie mogli się tam zajmować, żeby trzeba to było zasłaniać kotarą. Ja ani myśli ani potrzeb, które w tym budynku trzeba by zasłaniać kotarą, nie mam, zapewniam państwa - żartował Hołownia". 

Ukryta Zawartość

Pisington za zamkniętymi drzwiami.

Może to była tzw. zasłona milczenia?  Ewentualnie kurtyna miłosierdzia... 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Zbig

Kandydatami do Krajowej Rady Sądownictwa mają być Robert Kropiwnicki i Kamila Gasiuk-Pihowicz z Koalicji Obywatelskiej, Tomasz Zimoch z Trzeciej Drogi i Anna-Maria Żukowska z Lewicy.

Mamy nowe altorytety prawnicze 

1 minutę temu, costa brava napisał:

Kandydatami do Krajowej Rady Sądownictwa mają być Robert Kropiwnicki i Kamila Gasiuk-Pihowicz z Koalicji Obywatelskiej, Tomasz Zimoch z Trzeciej Drogi i Anna-Maria Żukowska z Lewicy.

Masz jakieś sensowne ,,ałtorytety"  ze strony Konfy lub PiSu?

11 minut temu, costa brava napisał:

Mentzen (doktor nauk ekonomicznych) tak strasznie podniecony startem sejmu, że nie patrzy jakie projekty ustaw zgłasza.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

5 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Mentzen (doktor nauk ekonomicznych) tak strasznie podniecony startem sejmu, że nie patrzy jakie projekty ustaw zgłasza.

Ukryta Zawartość

Ałtorytet.🤣🤣🤣

Ukryta Zawartość

Każdy dzien katastrofy tej bandy jest coraz piękniejszym a to dopiero początek 😁✌️

Już niedługo czas na partyjny sciek wtedy zacznie się lament 

13 minut temu, costa brava napisał:

Będą  nominować sędziów do skazywania za mowę nienawiści 

Mowa nienawiści...

Czy tak nie mówiły PiSowe  (szczując i opluwając opozycję)?

Szczególnie darli się Kaczyński i Pawłowicz...

Dodatek nadzwyczajny ...drogie pisiaczki 

Hołownia w tym tygodniu w waszej partyjnej tv wygłosi orędzie...cieszycie się zapewne ?

Edytowane przez asterix1
2 minuty temu, asterix1 napisał:

Dodatek nadzwyczajny ...drogie pisiaczki 

Hołownia w tym tygodniu w waszej partyjnej tv wygłosi orędzie...cieszycie się zapewne ?

Z radości nogami przebierają 😄.

6 minut temu, endriuw napisał:

Z radości nogami przebierają 😄.

Z tej radości ogłoszą bojkot jeszcze swojej tvpis. To do nich podobne. Pogubili się. Ale usiłują kąsać spròchniałymi ząbkami.

41 minut temu, endriuw napisał:

Masz jakieś sensowne ,,ałtorytety"  ze strony Konfy lub PiSu?

Ci co zarzucali PiS upolitycznienie sądów sami od tego upolitycznienia zaczynają. To żadne autorytety a marionetki. Autorytety siedzą w TK.

4 minuty temu, caleb66 napisał:

Ci co zarzucali PiS upolitycznienie sądów sami od tego upolitycznienia zaczynają. To żadne autorytety a marionetki. Autorytety siedzą w TK.

Teraz jaśnie towarzyszowi upolitycznienie sądów przeszkadza?

Bój się 😈😈😈.

13 minut temu, papageno napisał:

Z tej radości ogłoszą bojkot jeszcze swojej tvpis. To do nich podobne. Pogubili się. Ale usiłują kąsać spròchniałymi ząbkami.

I ogłoszą, że Holecka łże🙂.

17 minut temu, endriuw napisał:

upolitycznienie sądów przeszkadza?

Zawsze przeszkadzało

44 minuty temu, asterix1 napisał:

partyjnej tv

To telewizja Polska nie żadna partyjna, z której można się sporo dowiedzieć o agenturalnej przeszłości wielu polityków

6 minut temu, caleb66 napisał:

Zawsze przeszkadzało

Zmieniasz front?

6 minut temu, caleb66 napisał:

To telewizja Polska nie żadna partyjna, z której można się sporo dowiedzieć o agenturalnej przeszłości wielu polityków

Jakimś cudem nie mówiła o Macierewiczu.

Teraz, endriuw napisał:

Zmieniasz front?

On zawsze był przeciw. Ale musiał wykonywać rozkazy i mówić, że jest za. Myśmy tylko wykonywali rozkazy -tak teraz będzie śpiewać większość pisowych. Żałosne.

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Dlaczego akurat opozycji? Bo tylko tam tacy byli, proste.

Proste, jak barakowóz lub zgryz Przywódcy 😂😂😂.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.