Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Maju napisał:

nazywać urzędującego prezydenta.....

Żadnych mediów nie potrzeba, wystarczy prosty wniosek, dlaczego zwleka z powołaniem rządu, bo gra na czas dla pisu. 

Wiem, że to trudne, ale to nie jest prezydent Polaków, tylko pisu. 

Sprawa ma się zupełnie na odwrót, to właśnie prawackie media tak Was zmanipulowały, że już nawet nie możecie się zdecydować czy Tusk jest ruski, czy niemiecki 🤯

9 godzin temu, Jaro_747 napisał:
11 godzin temu, xniwax napisał:

Musisz się dzisiaj zadowolić poparciem dla Tuska. owego białoruskiego podnóżka Putina .

Myślałem, ze biedni pisowcy doszli do siebie bo traumie przerżniętych wyborów.

Ale widzę, że nie - dalej pocieszają się jak przerażone dzieci i wypisuje coraz większe głupoty.

Intelektualny dramat.

Twoja samokrytyka przyjęta:

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

18 minut temu, wlodek71 napisał:

Totalsi wznieśli się jednak na wyższy poziom - ośmiu gwiazdek, w imię własnych interesików i karier szkodzili i co gorsza dalej będą szkodzić nam wszystkim, zauważysz to (jeśli o dziwo jeszcze nie widzisz) za jakiś czas, chyba, że jesteś beneficjentem.

Co Ty porównujesz? Hasełko jeb*ć pis do wykorzystywania tragicznie zmarłych w wyniku błędu pilotów będących pod presją prezydenta. No ładnie...

Edytowane przez Ajothe
Teraz, Ajothe napisał:
7 minut temu, Maju napisał:

nazywać urzędującego prezydenta.....

Żadnych mediów nie potrzeba, wystarczy prosty wniosek, dlaczego zwleka z powołaniem rządu, bo gra na czas dla pisu. 

Jak chcesz ze mną rozmawiać to zacznij od początku, najpierw się naucz czytać ze zrozumieniem moje posty.....cytujesz coś co nie dotyczyło Dudy.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

47 minut temu, Maju napisał:

Nic dziwnego że propaganda rodem z TVN spowodowała niepowetowane szkody wśród takich jak ty, którzy tylko  w samym wykształceniu doszukują się mądrości życiowej....  🙂

Prawy dolny róg:

TNS/OBOP DLA TVP I TVN. 

Manipulatorze 🤣

4 minuty temu, Maju napisał:

Nikt nie skomentował, nie wyjaśnił dlaczego tak bardzo Łukaszenkę tak bardzo ucieszył wynik wyborów, czy coś przegapiłem???

Gratulacje od Łukaszenki zostały przyjęte, znając mental rwących się do władzy to pierwszy symptom resetu.

11 minut temu, Maju napisał:

Nikt nie skomentował, nie wyjaśnił dlaczego tak bardzo Łukaszenkę tak bardzo ucieszył wynik wyborów, czy coś przegapiłem???

Trzeba się trochę znać na sowieckiej propagandzie i wiedzieć, że taki komentarz jest na korzyść kolaborującego pisu 😁

Oglądanie ruskiej propagandy podobnie jak pisowskiej słabo świadczy o rozmówcy 🤣

4 minuty temu, Ajothe napisał:
51 minut temu, Maju napisał:

Nic dziwnego że propaganda rodem z TVN spowodowała niepowetowane szkody wśród takich jak ty, którzy tylko  w samym wykształceniu doszukują się mądrości życiowej....  🙂

Prawy dolny róg:

TNS/OBOP DLA TVP I TVN. 

Manipulatorze 🤣

Tego też nie zrozumiałeś że cytujesz tekst który NIE TYLKO do wykresu się odnosi.....jak z takim poważnie rozmawiać.  🙂

Edytowane przez Maju

3 minuty temu, Ajothe napisał:

Trzeba się trochę znać na sowieckiej propagandzie i wiedzieć, że taki komentarz jest na korzyść kolaborującego pisu 😁

Oglądanie ruskiej propagandy podobnie jak pisowskiej słabo świadczy o rozmówcy 🤣

Już po wyborach, więc to były szczere gratulacje a nie żadne przedwyborcze bierki, nie wstydź się, nikt nie jest zaskoczony.

Szczury już robią czystki i wyrzucają normalnych ludzi, by zrobić miejsce dla swoich i jeszcze nakraść:

"Kilka osób straciło pracę w urzędzie marszałkowskim województwa świętokrzyskiego. - Na korytarzach panuje atmosfera grozy. Każdy się boi, że będzie kolejny - słyszymy.

Zwłaszcza że – z tego, co ustaliliśmy – zwolnień mało kto się spodziewał. Prawo i Sprawiedliwość, które rządzi województwem świętokrzyskim od 2018 r., na początku kadencji kilkukrotnie przeprowadzało podobne akcje. Wielokrotnie powtarzano, że po rządach poprzedniej koalicji PO-PSL został w urzędzie przerost zatrudnienia."

1 minutę temu, wlodek71 napisał:

Już po wyborach, więc to były szczere gratulacje a nie żadne przedwyborcze bierki, nie wstydź się, nikt nie jest zaskoczony.

Silna wiara w ruską propagandę, jakoś mnie nie dziwi wśród pisowców 😁

15 minut temu, Ajothe napisał:
28 minut temu, Maju napisał:

Oglądanie ruskiej propagandy podobnie jak pisowskiej słabo świadczy o rozmówcy

No to mnie powaliłeś profesjonalizmem.....palnij coś jeszcze, jest pewne że nie będzie to myśl mądra ale na pewno będzie śmieszne.   🙂

Ciekawe ile masz lat że mnie pouczasz jak ze znajomości "sowieckiej propagandy".....mam nadzieję że przestałeś choć pieluchy nosić gdy stan wojenny ogłaszali.

22 minuty temu, Ajothe napisał:

nawet nie możecie się zdecydować czy Tusk jest ruski, czy niemiecki

On sam jeszcze nie tak dawno nie wiedział gdzie go bardziej ciągnie, to skąd ja mam o tym wiedzieć.   :)))))

Edytowane przez Maju

5 minut temu, Ajothe napisał:

Silna wiara w ruską propagandę, jakoś mnie nie dziwi wśród pisowców 😁

Wmawianie wszystkim tej ruskiej propagandy to raczej projekcja własna.

3 minuty temu, Maju napisał:

On sam jeszcze nie tak dawno nie wiedział gdzie go bardziej ciągnie, to skąd ja mam o tym wiedzieć.   :)))))

Pisowcy prowadząc antyunijną politykę za to już dawno obrali kierunek wschodni. 

Wybieram zachód!

Teraz, wlodek71 napisał:

Wmawianie wszystkim tej ruskiej propagandy to raczej projekcja własna.

TVPis wzorowana jest na ruskiej, tak bezczelnej propagandy nawet za komuny nie było 🤭

6 minut temu, wlodek71 napisał:

Szczere gratulacje , to Łukaszence złożył osobiście Karczewski (nawet kłaniał się w pas)...

Oraz stwierdził, że ów ,,jest ciepłym człowiekiem"...

23 minuty temu, Ajothe napisał:

Sprawa ma się zupełnie na odwrót, to właśnie prawackie media tak Was zmanipulowały, że już nawet nie możecie się zdecydować czy Tusk jest ruski, czy niemiecki 🤯

On i tu i tu jest zobowiązany, posadka w UE to z czyjej rekomendacji?

1 minutę temu, Ajothe napisał:
5 minut temu, Maju napisał:

Pisowcy prowadząc antyunijną politykę za to już dawno obrali kierunek wschodni. 

Wybieram zachód!

Za chwilę ten zachód ci pokaże jak głęboko mają takich jak ty którym się wydaje że będa mieli jeszcze coś do powiedzenia w swoim własnym kraju......tamten "zachód" potrzebuje dużo takich naiwnych.....   🙂

Teraz, wlodek71 napisał:

On i tu i tu jest zobowiązany, posadka w UE to z czyjej rekomendacji?

Ciekawe, z czyjej rekomendacji siedzą europarlamentarzyści ZP w UE?

Nie wiesz jak myśli?
Tak jak go zaprogramują.....

10 minut temu, endriuw napisał:

Zaś Jarosław wystosował odezwę do ,,braci Rosjan"...

Sugerujesz że to co miało miejsce 13 lat temu kierował do tam rządzących?

Szukaj tak naiwnych wśród swoich....(edycja), albo posłuchaj, może dotrze o czym mówił zanim znowu palniesz coś bez sensu.

Edytowane przez Maju

Godzinę temu, Maju napisał:

Nic dziwnego że propaganda rodem z TVN spowodowała niepowetowane szkody wśród takich jak ty, którzy tylko  w samym wykształceniu doszukują się mądrości życiowej.... 

Inteligencja nie idzie w parze z wykształceniem. Takie są fakty.

U nas po wyborach słupki poparcia dla KO to potwierdzają nawiasem mówiąc.

12 godzin temu, xniwax napisał:

Musisz się dzisiaj zadowolić poparciem dla Tuska. owego białoruskiego podnóżka Putina .

Nic nie muszę. Zrozumiano?

1 minutę temu, Kostucha napisał:

Inteligencja nie idzie w parze z wykształceniem.

Za to idzie w parze z poparciem dla PiS. Odwrotnie proporcjonalnym.

48 minut temu, Maju napisał:

Twoja samokrytyka przyjęta:

Twoja propaganda jest wyjątkowo bezczelna.

Tylko jedno pytanko - jaki wpływ ma ktokolwiek na wypowiedzi Łukaszenki?

Gdyby powiedział, że Tusk jest Mesjaszem to co, uwierzysz mu?

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Twoja propaganda jest wyjątkowo bezczelna.

Bezczelny to ty jesteś insynuując że prowadzę jakąś propagandę.....Łukaszenka chwalący waszych idoli wam nie pasuje, to wiem ale nie musisz tego wykorzystywać tak podle!

Co do twoich pytań.....zapamiętaj raz na zawsze, na głupie nigdy nie odpowiadam.

16 minut temu, Kostucha napisał:

Inteligencja nie idzie w parze z wykształceniem. Takie są fakty.

Bywa niestety tak (nader często) że jedno i drugie nie idzie w parze z mądrością która w różnych życiowych wyborach jest niezbędna.

Edytowane przez Maju

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Tylko jedno pytanko - jaki wpływ ma ktokolwiek na wypowiedzi Łukaszenki?

Mają wpływ jego sympatie i z kim łatwiej będzie rozgrywać swoje plany, a kto im bardziej pasuje to nie ma wątpliwości.

Ciebie nikt o to wini, bez przesady...

Edytowane przez wlodek71

Przecież sam powiedział że "poprzednicy nie chcieli z nim rozmawiać i że to się zmieni"  🙂

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

to zapamiętałem

Gratuluję oszczerczej "pamięci".....tylko tyle masz do powiedzenia, więc z radością żegnam!   🙂

Edytowane przez Maju

Teraz, wlodek71 napisał:

Mają wpływ jego sympatie i z kim łatwiej będzie rozgrywać swoje plany, a kto im bardziej pasuje to nie ma wątpliwości.

Jesteś tak samo śmieszny, jak "polityka zagraniczna" pis, a właściwie ich wyobrażenie na ten temat.

Pytanie pomocnicze dla pisowców - jaki jest sens cytowanie, czy wręcz nagłaśnianie i poważne traktowanie marionetki jaką jest Łukaszenka. To wy dodajecie mu powagi i znaczenia w swojej ślepej i głupiej nienawiści do Tuska.

1 minutę temu, Maju napisał:

Gratuluję oszczerczej "pamięci".....tylko tyle masz do powiedzenia, więc z radością żegnam!   🙂

Trzymam za słowo.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Jesteś tak samo śmieszny, jak "polityka zagraniczna" pis, a właściwie ich wyobrażenie na ten temat

Wg. mnie lepiej czasem być śmiesznym niż ciągle śmiać z kogoś nie rozumiejąc dla czego.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.