Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mamed na poniższym filmiku mówi że niestety musi stwierdzić że myślał że Mariusz jest znacznie silniejszy niż się okazał, bo jak stwierdził ci strongmeni z którymi ćwiczył byli o wiele od niego silniejsi, więc jak tylko to wyczuł to od razu wszedł z nim w klincz bo w planie była stójka :

Kolejny wywiad

Edytowane przez Krak_oN

Dlaczego? A kto kazał oglądać widzom ten szajs? Ani to walka ani sport. Dostali dokładnie to, za co zapłacili. Całe to KSW to teatrzyk organizatorów, sponsorów i sztucznie wykreowanych gwiazd. O czym doskonale od dawna wiadomo 

• Moderatorzy

Mamed-Pudzian no dziwna ta walka. Praktycznie zero wymiany w stójce, po obaleniu Pudzian praktycznie wcale nie pracował rękoma żeby rozpiąć i się wyswobodzić. I na koniec poddanie bez krwi i bez założonej jakiejkolwiek dźwigni.

Lubię Mameda i lubię Pudziana ale nie wiem co to było. Jakby sparing dla WOŚP.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

W internecie na wielu portalach pojawiło się takie info że Mamed nagrał filmik gdzie mówi że wszystkie walki KSW są od początku do końca ustawiane, i cały scenariusz walki jest z góry ustalony i dokładnie przetrenowany  a wynik jest z góry ustalony :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Pewnie właśnie to wszyscy chcieli usłyszeć to i nagrał.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Krak_oN
  • 6 miesięcy później...
  • 2 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...

Dziś będzie wielka gala boksu zawodowego  Oganizowana w jednym z krajów Arabskich ...

Bedzie tam walczyć cała tak zwana śmietanka najciekawszych zawodników wagi ciężkiej .

Gala jest dostępna za opłatą na Polsce około 70zł ale wiadomo .......

Pisze o Tym ponieważ ta gala bokserska zapowiada sie wyjątkowo dobrze ,jak najlepsza muza audio ale sportowo .

Zapraszam wszystkich .

Jeśli potrzebujecie wiecej informacji to zapraszam na forum Bokser.org  ,tam znajdziecie obszerne materiały .Wywiady , Filmy z przygotowan zawodników i wiele wiecej .

Tam też bedziecie mogli porozmawiać bez nadmiernej cenzury na tematy związane z Boksem ale i całościowo z sportami ..Serdecznie was tam zapraszam .

Edytowane przez atmeg

Która walka wg. Ciebie najciekawsza?

Na kogo stawiasz Wilder vs Parker?

Ciekawe jak Biwoł wypadnie po takiej przerwie.

Edytowane przez wlodek71
  • stench zmienił(a) tytuł na Boks i inne sporty walk

Dobra już stało sie ,to była fajna gala .Wiele sie tam działo....

Mam też uwage do adminów ,nie ważcie sie kasować moich Tematów i podpinac je pod inne , suki j**ane 

Ale spoko ,gala jak w swoim temacie pisałem była zajebista .Temat mój nie istnieje za sprawą aminów ,bogow od gówna .

• 1 miesiąc później...
33 minuty temu, Krak_oN napisał:

Mamed Khalidov vs. Tomasz Adamek - boks, 6 rund - Adamek wygrał przez TKO po 3. rundzie (kontuzja Khalidova)

Przy czym do momentu kontuzji Adamek przegrywał na punkty.

Jestem Europejczykiem.

Natomiast już od samego momentu wejścia co od razu bardzo rzucało się w oczy, Adamek jakoś tak dziwie szedł na takich dziwnie sztywnych nogach i tak samo było podczas walki, a przecież nigdy wcześniej czegoś takiego nie miał, tak samo od początku jak sam powiedział Mamed miał problemy z ręką a Adamek ewidentnie coś z nogami, ale od trzeciej rundy jakby mu przeszło a wtedy nagle Mamed doznał kontuzji ręki, tak że ogólnie obaj mieli wtedy jakieś specyficzne niedyspozycje.

Edytowane przez Krak_oN

Facet ma 47 lat, czego się tu spodziewać? To pokaz udawanej walki dla gawiedzi. Niestety wychowałem się na Pride i te całe współczesne mma to totalny nieciekawy ustawiony syf. 

Jeszcze UFC da się jako tako oglądać, ale to co prezentują sobą te podrzędne federacja urąga nawet przyzwoitości.

Cóż, jeden, drugi i ksw się obłowili i tyle. 

5 minut temu, Krak_oN napisał:

Natomiast już od samego momentu wejścia co od razu bardzo rzucało się w oczy, Adamek jakoś tak dziwie szedł na takich dziwnie sztywnych nogach i tak samo było podczas walki, a przecież nigdy wcześniej czegoś takiego nie miał, tak samo od początku jak sam powiedział Mamed miał problemy z ręką a Adamek ewidentnie coś z nogami, ale od trzeciej rundy jakby mu przeszło a wtedy nagle Mamed doznał kontuzji ręki, tak że ogólnie obaj mieli wtedy jakieś specyficzne niedyspozycje.

Jakbyś tyle razy dostał w głowę to też byś chodził na sztywnych nogach.

1 minutę temu, Ajothe napisał:

Facet ma 47 lat, czego się tu spodziewać? To pokaz udawanej walki dla gawiedzi. Niestety wychowałem się na Pride i te całe współczesne mma to totalny nieciekawy ustawiony syf. 

Jeszcze UFC da się jako tako oglądać, ale to co prezentują sobą te podrzędne federacja urąga nawet przyzwoitości.

Cóż, jeden, drugi i ksw się obłowili i tyle. 

U mnie na wsi pod kioskiem trafiają się ciekawsze walki🤪.

Jestem Europejczykiem.

Następna walka z tego cyklu zapowiada się o wiele ciekawiej. Krzysiek Ibisz stoczy zakontraktowany na 10 rund pojedynek z siostrami Godlewiskimi. Będzie krew, pot i botoks. Początkowo przeciwnikiem miał być Tomek Kamel ale żona mu nie pozwolił 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.