Skocz do zawartości
IGNORED

Hi-end zakładką dla wybrańców - nowy pomysł administracji

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
7 minut temu, szymon1977 napisał:

i szlaban na Hi-end dla nieposiadających kabla za 10tys zł.

Coś takiego nigdy nie było rozważane. Myślałem, że żartobliwość tego stwierdzenia jest oczywista. No bo kto i jak miałby sprawdzać jakie i za ile ktoś kable posiada? 

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

• Administratorzy
Teraz, Seyv napisał:

Coś takiego nigdy nie było rozważane. Myślałem, że żartobliwość tego stwierdzenia jest oczywista. No bo kto i jak miałby sprawdzać jakie i za ile ktoś kable posiada? 

Mega jest to słabe że blokując największego trolla forumowego spotyka się z takim odzewem jakoby banowało się porządnych użytkowników i zasłużonych audiofili forumowych. Co jest paradoksem. 

Powiem lepiej. Nikt nikogo nie musiał o tym informować. A to tylko chęć bycia fair z innymi takowe wywiera. 

Finalnie powinno to wyglądać tak: Decyzja moderacji / administracji = Brak dyskusji na ten temat. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

13 minut temu, Espectro napisał:

nie jest

No właśnie nie jest. Tak jak inne stwierdzenia nie są, a jednak są.

Nieprawdaż?

11 minut temu, Espectro napisał:

Mega jest to słabe że blokując największego trolla forumowego spotyka się z takim odzewem jakoby banowało się porządnych użytkowników i zasłużonych audiofili forumowych. Co jest paradoksem. 

"Mega słabe" to jest używanie słowa "mega", przez teoretycznie poważnego administratora, dużego, publicznego forum.

Poza tym ten akapit jest modelowym "atakiem personalnym", ze strony kogoś, kto powinien z racji swojej,  pełnionej tu funkcji pozostać, jak ten "szeryf w kaleluszu" - BBEZSTRONNYM...i być może...sprawiedliwym?

Edytowane przez iro III
  • Administratorzy
7 minut temu, iro III napisał:

Poza tym ten akapit jest modelowym "atakiem personalnym", ze strony kogoś, kto powinien z racji swojej,  pełnionej tu funkcji pozostać, jak ten "szeryf w kaleluszu" - BBEZSTRONNYM...i być może...sprawiedliwym?

Nie ma problemu. Sam siebie mogę ukarać. Jeżeli osoba poszkodowana o tym zawiadomi. 

7 minut temu, iro III napisał:

"szeryf w kaleluszu"

nie ja jestem szeryfem i nie ja moderuje. Jestem tylko Administratorem technicznym i jednocześnie nie pozwolę aby obrażano moderację w takich tematach oraz w wpisach. To czy moderator zrobił źle oceniać powinien Administrator a nie grupka trolli gdzieś na forum. 

Dziękuje.

9 minut temu, iro III napisał:

BBEZSTRONNYM...i być może...sprawiedliwym?

wystarczy podać przykład błędnie rozpatrzonego zgłoszenia lub decyzji za jaką byłem odpowiedzialny. 

Obiecuję, że sam siebie zbanuje na 7 dni pozbawiania dostępu do forum. 

ps. Czekamy na decyzję co dalej z tym tematem. @bum1234

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

W dniu 15.06.2024 o 11:59, bum1234 napisał:

Czyli użytkowników dzielimy na trzy grupy:

1. Dżentelmen i szlachcic - zakładka hi-end

2. Motłoch - bocznica

3. Pozostali, czyli pospólstwo - reszta.

A gdzie trolle i ruskie onuce ? 

Myślałem, że uda mi się załapać, a jednak nie. 

6 minut temu, Espectro napisał:

wystarczy podać przykład błędnie rozpatrzonego zgłoszenia

W myśl tego, co potwierdził pan kilka wpisów wcześniej nie będę miał z tym problemu, choć tu bym zacytował siebie

" nie każdemu, nie każdego, nie każdy"

• Administratorzy
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.