Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, jezz napisał:

Tylko prawdziwy Polak może mieć tatuaże o charakterze religijnym.

Odpowiedź jest prosta.

Prawdziwego asa trzymali na koniec.

17 minut temu, tomek7776 napisał:

PO trzask....to ameba umysłowa..ćpun..bo tylko ćpun boi sie testu na zawartość substancji.

Idź zrobić test na obecność narkotyków i w ciągu tygodnia wynik  prześlij mi na priv. Tak chcę i musisz to zrobić.

Jak w ciągu tygodnia nie wyślesz. Od przyszłego tygodnia według twojej woli będę cię mianował ćpunem na forum.

Edytowane przez Piękny Stefan

Oho,pan Rafał został godnie przywitany na piwie u Mentzena...

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

17 minut temu, tomek7776 napisał:

bo....jezdzisz na ich paliwach...ogrzewasz ich gazem...leczysz sie ich lekami....ONI cie chronią.

czegoś nie ZROZUMIEŁEŚ.

Nie mam gazu, mam prąd.

Paliwa to mogą być z Norwegii od Arabów a nie kradzione przez USA np w Iraku.

Nie biorę leków, powiem wiecej od 51 lat mój organizm nie brał antybiotyku.

Nie przypominam sobie kiedy USA obroniło Polskę, może datę podasz ?

Dodam jeszcze że USA przez ostatnie 50 lat dokonało około 200 ataków zbrojnych na inne państwa, nic im nie zawdzięczam a nawet się nimi brzydzę 

Edytowane przez gałąż
Korekta
9 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Oho,pan Rafał został godnie przywitany na piwie u Mentzena...

Reputacji pana Karola i tak nic nie uratuje....

Publicystyka:

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

4 minuty temu, tomek7776 napisał:

chyba ze sztuczna inteligencja pisze..szkoda mojego czasu.

Gałąź pisze 😁, ale rozumiem że czujesz że Twoje argumenty są z d.... więc składaj pokłony USA ja nie ma za co.

I kolejna teoria spiskowa się sprawdza.
PIS:dopuścimy was do koryta,ale bez Brauna i Korwina.
I pyk!

teraz konfa popiera Nawrockiego.
Co za przypadek!!!

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

6 minut temu, gałąż napisał:

Gałąź pisze 😁, ale rozumiem że czujesz że Twoje argumenty są z d.... więc składaj pokłony USA ja nie ma za co.

Nie są wzięte z d..., tylko z Telegrama lub z Russia Today.😉

14 minut temu, gałąż napisał:

Nie przypominam sobie kiedy USA obroniło Polskę, może datę podasz ?

Podaj datę,kiedy Niemcy obroniły Polskę???

O UE z litości nie pytam.

18 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

@Tajitsu @Tadeiro @bubusia 

I jak wam się podoba 🙂

Akwarelista to Hitler choć pewnie to wiecie.

Ciekawe ile kolegów poprze pana doktora. 

Trzaskowski jest gorszy niż Hitler.

Hitler jednak posiadał własne poglądy i charakter, a taki Trzasku rano wstaje i jest to ostatnia jego decyzja jaką danego dnia autonomicznie podejmuje. Nie z pogardą, a współczuciem to mówię. Taki ma pewnie ustawione gdzie jechać, co mówić, jak się zachować, gdzie się uśmiechnąć, co podpisać, a co nie. Poza dużymi pieniędzmi smutne życie wdzięcznego wykonawcy planu zagranicznych sponsorów.

2 godziny temu, Roman_66094 napisał:

Tal chcieliby lewacy żeby prawicowi wyborcy w domu zostali a oni po wygranej, odśpiewają  międzynarodówkę i przystąpią do całkowitego zniszczenia państwa. 

dokonczą to,co pis robił przez ostatnie 8 lat.
Jak nie T. to N. to dokonczy.

Ile razy mozna się nabierać na to samo?
Morawiecki kilkadziesiąt razy skłamał,ba,został PRAWOMOCNIE skazany za kłamstwo {"nigdy nie udzielałem kredytów frankowych"]

Duda kilkadziesiąt razy skłamał
Morawiecki,były doradca Tuska-wystawia z Duda swojego człowieka,a Ty dalej im wierzysz?

No litości.....

Edytowane przez Pseudodrummer

16 minut temu, Piotr_1 napisał:

Hitler jednak posiadał własne poglądy i charakter, a taki Trzasku rano wstaje i jest to ostatnia jego decyzja jaką danego dnia autonomicznie podejmuje. Nie z pogardą, a współczuciem to mówię. Taki ma pewnie ustawione gdzie jechać, co mówić, jak się zachować, gdzie się uśmiechnąć, co podpisać, a co nie. Poza dużymi pieniędzmi smutne życie wdzięcznego wykonawcy planu zagranicznych sponsorów.

Następny...

No. Hitler był super. Bo był stały w poglądach, miał własne... Pedofilowi też się poglądy na temat sexu z nieletnimi nie zmieniają i psychopatycznym mordercom na temat mordować, czy nie mordować (w sumie o Hitlerze juz było) też nie. Wszyscy którzy mają stałe poglądy są godni podziwu. Nawet jak chcą wymazać jakąś nację to można pokręcić trochę nosem, ale po zastanowieniu... w coś wierzył, spełniał marzenia. To zawsze jest sympatyczne i godne naśladowania.

A o Trzaskowskim to też sam wymyśliłeś?

Edytowane przez Piękny Stefan
3 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

No. Hitler był super. Bo był stały w poglądach... Pedofilowi też się poglądy na temat sexu z nieletnimi nie zmieniają i psychopatycznym mordercom (w sumie o Hitlerze juz było) też nie. Wszyscy którzy mają stałe poglądy są godni podziwu. Nawet jak chcą wymazać jakąś nację to można pokręcić trochę nosem, ale po zastanowieniu... w coś wierzył, spełniał marzenia. To zawsze jest sympatyczne i godne naśladowania.

A o Trzaskowskim to też sam wymyśliłeś?

Może pisz za siebie, nie wkładaj mi w usta że powiedziałem że Hitler był super, napisałem że przynajmniej posiadał charakter oraz własne poglądy w porównaniu do "kameleona" Trzaskowskiego. To tylko porównanie. Ja mogę porównać do siebie cholerę i dżumę i powiedzieć że któraś z tych chorób jest mniejszym złem i to nie oznacza iż jestem fanem którejkolwiek z tych chorób, lub ją promuję.

W  którym kraju w czasie kampanii wyborczej jeden z kandydatów odpierdziela takie numery ...to jest jawne naigrywanie z wyborców ...cpun ktory bedąc prezydentem nie wytrzyma 1 godziny żeby se strzelić dopalacza to jest jawna parodia

W jakim kraju my żyjemy ?

i to juz nie zagłębiamy sie w jego doczesną "karierę " z wcześniejszego życiorysu kryminalnego  .

35 minut temu, Tajitsu napisał:

Publicystyka:

Cytat

Jego odpowiedzi oceniła Konfederacja Korony Polskiej.

„1. Odnosząc się do treści odpowiedzi na nasze pytania, pozytywnie oceniamy deklaracje Karola Nawrockiego odnośnie :

działań na rzecz pokoju za naszą wschodnią granicą,

niewysyłania polskich żołnierzy na Ukrainę,

potępienia banderyzmu,

chęci wyegzekwowania ekshumacji ofiar ukraińskiego ludobójstwa na Polakach,

odrzucenia paktu migracyjnego,

odrzucenia zielonego ładu,

zaniechania legalnego dzieciobójstwa.

Wiarygodność ww. deklaracji pozostawiamy do oceny wyborcom.

2. Jednoznacznie negatywnie oceniamy poniższe wątki zawarte w odpowiedziach:

a. całkowite pominięcie poniższej problematyki, zawartej w naszych pytaniach, a dotyczącej:

nieprzekazywania sprzętu wojskowego na rzecz Ukrainy,

powstrzymania ukrainizacji Polski,

kwestii zarówno nielegalnej, jak i legalnej migracji,

eksperymentów medycznych na Polakach, przymusu szczepień, selekcji eugenicznej oraz eutanazji wprowadzanej m. in. pod hasłami «terapii daremnej» i «śmierci mózgowej».

b. zauważamy u Karola Nawrockiego brak zrozumienia tego, czym był okres instytucjonalnego bezprawia lat 2020-2022; twierdzenie kandydata, że «rząd […] doprowadził jednak do uratowania milionów miejsc pracy i przeprowadził Polskę przez ten kryzys światowy…» jest dowodem na to, że jego prezydentura, w przypadku wystąpienia podobnej sytuacji jak w latach 2020-2022, byłaby gwarantem powtórzenia zgubnych działań duetu Morawiecki-Duda.

c. Karol Nawrocki wykazał rażący brak zrozumienia problemu obowiązkowych szczepień, czyli kalendarza szczepień (obowiązkowe szczepienia zawarte są właśnie w kalendarzu szczepień) – w większości państw UE nie ma żadnych szczepień obowiązkowych (brak kalendarza szczepień) i dzieci nie są tam wyszczepiane tak ogromną ilością preparatów jak w Polsce.

d. Pominięcie przez Karola Nawrockiego w odpowiedziach sprawy selekcji eugenicznej oraz eutanazji wprowadzanej m. in. pod hasłami «terapii daremnych» i «śmierci mózgowej» stanowi wg nas przesłankę do twierdzenia, że w czasie pełnienia obowiązków Prezydenta Polski Karol Nawrocki w tych kwestiach będzie ściśle współpracował z aktualnym rządem.

e. Karol Nawrocki pełniąc funkcję Prezesa IPN, sam stwierdził, że «sprawa ekshumacji w Jedwabnem go przerosła» – niestety odpowiedź na pytanie związane z obroną interesów Polaków przed atakami żydowskich organizacji (ekshumacja w Jedwabnem, odrzucenie roszczeń do majątków bezspadkowych, celebracji chanukowych) została przez Karola Nawrockiego pominięta – zatem wnioskujemy, że w tych kwestiach będzie on kontynuatorem działań Andrzeja Dudy” – wskazano.

„Nasza konkluzja po analizie treści odpowiedzi Karola Nawrockiego i braku odpowiedzi Rafała Trzaskowskiego:

BOŻE, miej w opiece Polskę całą!” – skwitowała partia Grzegorza Brauna.

4 minuty temu, asterix1 napisał:

W  którym kraju w czasie kampanii wyborczej jeden z kandydatów odpierdziela takie numery ...to jest jawne naigrywanie z wyborców ...cpun ktory bedąc prezydentem nie wytrzyma 1 godziny żeby se strzelić dopalacza to jest jawna parodia

i to juz nie zagłębiamy sie w jego doczesną "karierę " z wcześniejszego życiorysu kryminalnego  .

Nikotyna jest dobra na uspokojenie i jest legalna. Sam próbowałem i nie uważam że to "ćpanie".

3 minuty temu, asterix1 napisał:

W Polin!
A co to,kolega nie wie?

6 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Karol nic nie załatwi i nie zrobi dla Polski…

Rafał również… nic dobrego.

10 minut temu, asterix1 napisał:

Zapomniałeś?

Ten kraj to „ciecia rP”

3 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

W Polin!
A co to,kolega nie wie?

Dudu niech już wraca do Tel Awiwu…

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

35 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Podaj datę,kiedy Niemcy obroniły Polskę???

O UE z litości nie pytam.

Gdzie tak napisałem ? O Niemcach czy UE ? Kolegę USA obroniło to zapytałem  kiedy gdyż😁 nie pamiętam takiej sytuacji.

Teraz, gałąż napisał:

Gdzie tak napisałem ? O Niemcach czy UE ? Kolegę USA obroniło to zapytałem  kiedy gdyż😁 nie pamiętam takiej sytuacji.

zadałem pytanie-odpowiedzi brak.

czyli sojusz z niemcami,tymi,co dwa razy na Polskę napadły zabijając miliony jest dobry?

Wtedy byli żli-ale teraz pomagaja Polsce z dobrego serca i sa dobrze?
Unia daje nam więcej pieniedzy,niż na nas zyskuje-bo nas lubią,tak?

14 minut temu, Piotr_1 napisał:

Nikotyna jest dobra na uspokojenie i jest legalna. Sam próbowałem i nie uważam że to "ćpanie".

W czasie  najwazniejszej w życiu jego debacie na oczach milionów ludzi?

Co zrobi gdy będzie na spotkaniach gdzie wiele godzin przy stole będzie siedział...I jeszcze jedno te zwijki na snusa mi nie wyglądały 

A teraz jeszcze dochodzą podejrzenia o sutenerstwo...To ma być prezydent prawie 38 milionowego kraju ?

Edytowane przez asterix1
4 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

brak.

czyli sojusz z niemcami,tymi,co dwa razy na Polskę napadły zabijając miliony jest dobry?

+1

4 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

zadałem pytanie-odpowiedzi brak.

Ja nie chce z Tobą gadać.

Nie rozumiesz nawet po co UE inwestuje w biedniejsze kraje to o czym mamy rozmawiać.

Teraz, asterix1 napisał:

To ma być prezydent prawie 38 milionowego kraju ?

Ty zawsze jesteś na nie?

1 minutę temu, gałąż napisał:

Ja nie chce z Tobą gadać.

Sól do oczu się skończyła... 🤣

Godzinę temu, gałąż napisał:

Ja to jestem tylko solą w oku niektórych 😁

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

10 minut temu, gałąż napisał:

Kolegę USA obroniło to zapytałem  kiedy

W Jałcie, w 1945 r. przed wpływem zgniłego zachodu.

1 minutę temu, Tajitsu napisał:

Ty zawsze jesteś na nie?

Wiecej pytan nie mam...jednemu zdanie a drugiemu książka za mało 

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.