Skocz do zawartości
IGNORED

Najbardziej godny zaufania forumowicz

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

dlaczego ten śmiech? Qubric bezposredni jest i szczery :) ale zna sie na rzeczach

Mój głos na Elberoth-a, lata doswiadczenia i udowodnione "znawstwo" tematu

Ps.

nameless, napewno niewygrasz tego konkursu ale załóż konkurs na "forumowicza, który otworzył najwięcej bezpłciowych wątków" i medal masz w kieszeni ;-)

pozdr

Firebird - dzięki za słowa uznania ale twe odczucia do moich tematów mogą być powiedzmy sobię dowolne ale przykre jest to, że obrażasz osoby dokonujące w nich wpisów a to już wykracza poza dobry smak

w imieniu moim PRZEPRASZAM wszystkich forumowiczów którzy popełnili błąd wpisania się w tematy wymyślone przeze mnie za słowa krytyki pośrednio również pod ICH adresem.

nameless>

musiałeś przeoczyć usmiech :-) na końcu tamtego zdania.

Twoje wątki sa małoproduktywne, to prawda, ale nic w tym złego . Dobrze że są. Dobrze jest troche sie posmiać czasami, pogadac o czyms innym niz panujące ostatnio na STEREO tematy " Altusy", "Sieciówki", "Pioneer-modele 1988", ile można?

Nierozumiem też w jaki sposób kogokolwiek obraźiłem, sam przecież tu się wpisuję i mam przy tym dużo zabawy. Jesli sie niemylę o to Ci chodziło, czyż nie?

Trzymaj się i nie bierz do głowy

pozdrawiam

F...bird

Firebird - fakt może uśmiechu nie zauważyłem - ale ostatnio tak jakoś działecze "Ligi polskich audiofili" czy "Audiofile wszechpolski" robią idiotyczne wpisy pod moim adresem - moje niedopatrzenie

przepraszam

• 3 tygodnie później...

P.S

No 1 :), No one :), No łan :), No adin :) , No ańc :), No uno :) , itd oczywiście (zapomniałem wcześniej wpisać ) jest bardzo produktywny ulubieniec tego forum Szanowny Pan QUBRIC ! :))

Pozdrawiam :)

BRODA, 18 Kwi 2005, 07:50

Nie wiem czemu ale jakoś nie mogę uwierzyć w Twą szczerość w tym względzie.

Brodaci mogą pod gęstym zarostem robić kpiarskie miny, a rozmówca tego nie zauważy :)))

Super temat !!!

Słyszę coś w tle.... tik-tak,tik-tak,tik-tak,tik-tak,tik-tak,tik-tak,tik-tak,tik-tak,tik-tak,tik-tak,tik-tak

niebędę nikogo typował dzięki temu uniknę EKSPLOZJI , czyli słownie BIG-BUM-BACHA.

Zaufanie jest dobre ,kontrola jest lepsza

Point84 - "w sposób obiektywny bardzo wiele osób wypowiada się na temat zestawów HI-END" :) cudzysłów dla tych co wiedzą co w tym siedzi :) - tylko na nieszczęście mamy naprawde wielu "hi-endowców" na forum widać to po tematach ostatni zakładanych

coś ma łechtać wyobraźnie :)

ignoranctwo górą

ale może przeczytać to jakiś młody audiofil (niedoświadczony) i się dowie, że HI-END będzie miał za 20-30-40 tys zł to jest śmieszne i smutne zarazem

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
  • Redaktorzy

ok, proszę, oto najbardziej zaufane osoby, kolejność przypadkowa!

Lacrimosa, R.u.s.t, pitdog, MariuszJ, rekin, xajas, Elberoth, Ururam Tururam, veteran, lolo, Peter Daniel, pal55, broy, inżynier, gutekbull, Hiena-podrobka, McGyver, jozwa maryn, fadeover, Lukar, darkul, andrea29, gutten, Piotrek608, Zegarmistrz, Zbig, Bartek1, Papamek, Fr@ntz, soso

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.