Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do 1000zl

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

W związku ze zmianą telefonu pojawił się u mnie problem słuchawek bo ten durny telefon nie ma gniazda jack a ja niestety nawet nie zwróciłem na to uwagi. 

Mam sluchawki Meze 99 Classico i jestem z nich MEGA zadowolony. Dla mnie to 11/10 zarówno pod względem wyglądu jak i dźwięku. 

Możliwe też że jestem mało wymagający 😉

Niemniej potrzebowałbym jakiś słuchawek najlepiej wokolusznych, bezprzewodowych... No, najlepiej takich Mezo 99 ale na bluetooth.

I najlepiej w cenie tak do 1000zl.

Jakieś propozycje, sugestie?

Dzięki i pozdrawiam

Paweł 

https://www.audiostereo.pl/topic/168595-s%C5%82uchawki-do-1000zl/
6 godzin temu, Koper napisał:

Niemniej potrzebowałbym jakiś słuchawek najlepiej wokolusznych, bezprzewodowych... No, najlepiej takich Mezo 99 ale na bluetooth.

Fiio BTR 5, BTR 7

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

• 2 tygodnie później...
W dniu 24.11.2024 o 22:53, Koper napisał:

W związku ze zmianą telefonu pojawił się u mnie problem słuchawek bo ten durny telefon nie ma gniazda jack a ja niestety nawet nie zwróciłem na to uwagi

Ja mam w moim telefonie dongla podłączony do usb c. Brak wyjścia mini jack nie stanowi problemu 

• 4 tygodnie później...

Jak kiedyś będziesz chciał wycisnąć z tych meze maxa maxow to dokup sobie przewód zbalansowany z czystego srebra meze. Będziesz zbierał koparę z podłogi. Ja te meze łączyłem z ifi goblu i był kosmos mimo ze to nie moje granie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...

Fiio FT1 - ostatnio robią furorę na świecie.

Audio-Technica A990Z - mam wyższy model, ale to podobny styl grania, myślę że ci podejdzie.

projektor: Epson LS10000; procesor/blu-ray: Cambridge CXU; końcówka mocy: Arcam FMJ P7; kolumny: Polk Reserve R700 + Paradigm CC-590 v4 + Studio 10 v5; sub: Paradigm Seismic 110; DAC stereo: Topping dx9

W dniu 10.01.2025 o 19:14, qbakos napisał:

Audio-Technica A990Z - mam wyższy model, ale to podobny styl grania, myślę że ci podejdzie.

Bardzo dobry stosunek ceny do jakości przy tym modelu. Dodatkowo nie są to wymagające słuchawki. 

Zapraszamy do nas na odsłuch.

https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-a990z.html

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl