Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do 2000 złotych

Rekomendowane odpowiedzi

Jakieś słuchawki do 2k? Szukam i szukam obojętne mi czy będą doszune czy nauszne mogą też być słuchawki i takie i takie dwie sztuki do 1k jesli przeskok dzwiekowy nie jest duzy z tych troche tanszych* niz 2k wiem ze sennheiser momentum 4 i sony xm4 wspomniane wlasnie, zastanawialem sie tez nad bose quietcomfort ultra  nad b&o beoplay ex lub hx ewentualnie h9i widzialem aczkolwiek nie sprawdzalem, b&o portale wiem ze sa do grania ale jesli sluchawki beda mialy dobry dzwiek a beda gamingowe nie przeszkadza mi to bo przy kompie tez spedzam troche czasu, zastanawialem sie rowniez nad b&w px7se px8 oraz wersjami dousznymi, techniksami az80 i sennheiserami rs 175 no i ostatnie chyba z listy to devialet gemini 2 wiem ze duzo ale nie wiem czego sie zaczepic wlasnie moze ktos mi w tym pomoze.Jesli ktos sie zna chetnie poslucham lepszych propozycji albo porownan w internecie ciezko cos znalezc procz opinii typu te lepsze albo tamte lepsze lub najlepsze jakie mialem i tyle. 

Z góry dzięki za pomoc🫡😁 na dole zrobiłem liste dla ułatwienia 

Sennheiser momentum 4 tw 
Sennheiser rs 175

Sony xm4

Bose quietcomfort ultra

B&o beoplay ex
B&o beoplay hx
B&o h9i
B&o portal pc

B&w px7se
B&w px8
Oraz wersje douszne 

Technics az80

Devialet gemini 2

https://www.audiostereo.pl/topic/168769-s%C5%82uchawki-do-2000-z%C5%82otych/
2 godziny temu, Acmilan11 napisał:

Szukam i szukam obojętne mi czy będą doszune czy nauszne mogą też

Szperasz wszędzie i wreszcie znajdziesz-  Audio Technica ATH m50. Ostatnio jest nowy model.

Mam pół ściany słuchawek powieszonych na gwoździach 😀 - te akurat są najlepsze.

I tylko ich używam.

Nieciężkie, wygodne, miłe w dotyku, uszy nawet po piątej płycie nie pieką, grają, jak w niebie.

Naprawdę polecam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Tykotek.

Cześć 🙂 Najlepiej byłoby samemu posłuchać, bo lista jest już całkiem długa 😉 Wielu więcej opcji poza jeszcze Sonos Ace nie ma 😉 W razie czego zapraszam do nas na odsłuch 🙂

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Oprocz Technicsa przesluchalem niemalze wszystkie

Wybralem Bose Quiet Ultra, dobre brzmienie, znakomity Crossfeed, dobrze siedza

Mozesz tez sprawdzic Focale, ale sa troche drozsze

Nie pisales czy musza byc BT, albo czy moga byc kablowe

Na chwilę obecną z dokanałowych: Moondrop Crinacle Dusk - przetwornik planarny robi swoje.

Są jeszcze lepsze od Moondrop Blessing 3, które parę tyg. temu kosztowały 1499zł ale teraz cenowo zrównały się z Crinacle Dusk. Miałem porównanie kupując na Amazon.

• 2 tygodnie później...
W dniu 12.12.2024 o 21:05, Acmilan11 napisał:

Jakieś słuchawki do 2k?

Polecam z swojej strony Beyerdynamic DT 900 pro x. Cena w okolicach 1kzł... coś droższego to Audeze mm 100 ale to już 2k i planary więc nie wiem czy lubisz taki dźwięk