Skocz do zawartości
IGNORED

Świąteczne porządki Lukara

Nowy2

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem, że posprzątałeś trochę na forum. Zniknęły pewne posty jak i całe wątki.

Wycięcie dwóch ostatnio założonych wątków utwierdza mnie w przekonaniu, że to co napisałem w swoim poście 25 Sty 2005, 00:23 w wątku nr 14870 jest nadal aktualne.

Dodam, że pierwszy akapit dotyczył obserwacji poczynionych właśnie na tym forum i był skierowany bezpośrednio do Ciebie; pozostałą część dodałem w celu kamuflażu.

Nie mogąc zmienić mentalności "trzymających władzę" sam wymawiam umowę o członkowstwie w forum ze skutkiem natychmiastowym.

a mnie boli wywalanie całych wątków, chociaż zdarzają się pyskowki czy wręcz chamstwo to w tych wątkach jest także mnostwo cennych wpisów, cennych historycznie, poznawczo itd. chociażby zaginiony wątek o wyjeżdzie Kwasa do Moskwy, ile tam było cennych informacji z historii, w jednym miejscu...(albo inny wątek o wydarzeniach na Ukrainie)

można przecież wywalić kilka oszołomskich wpisów i piszący od razu robią sie grzeczniejsi, a po jakimś czasie można sytuację powtórzyć,

ale nie usuwać całych wątkow,są one często źrółem wielu cennych informacji, opinii i poglądów...

bardzo mi się to nie podoba...na razie nie napiszę szczerze co o tym sądzę( autocenzura),

ale bardzo mi sie to nie podoba, bardzo mocno mi sie to, k... nie podoba

Takie fajne wątki wyleciały? A przecież bocznica miała być nietykalna?

Oświadczam, że ja nie należę do żadnej grupy trzymającej władzę....:-)

A nie podejrzewacie, jaka opcja polityczna trzyma na tym swoje łapy?

no, niedlugo sie wyleci z tego forum (oraz siostrzanego) za zwykla retoryczna oraz stylistyczna k**we... choc mam nadzieje, ze nie. w watku prezydenckim ktos popelnil jakas kryminalna rzecz? czy normalnie, jak hyde parku? aaa, juz wiem, wlascicielowi sie nie spodobalo, bywa, bywa...

a mnie boli wywalanie całych wątków, chociaż zdarzają się pyskowki czy wręcz chamstwo to w tych wątkach jest także mnóstwo cennych wpisów, cennych historycznie, poznawczo itd. chociażby zaginiony wątek o wyjeździe Kwaśniewskiego do Moskwy, ile tam było cennych informacji z historii, w jednym miejscu...(albo inny wątek o wydarzeniach na Ukrainie).

Można przecież wywalić kilka oszołomskich wpisów i piszący od razu robią sie grzeczniejsi, a po jakimś czasie można sytuację powtórzyć

- ale nie usuwać całych wątkow,są one często źródłem wielu cennych informacji, opinii i poglądów...

bardzo mi się to nie podoba - po takiej ingerencji pisać się wogóle odechciewa.

to mówię ja Dead_Dog

Ps. alfred - wybacz że pożyczyłem conieco z twojej wypowiedzi.

a potem się dziwcie, że wątku nie ma

to coś jak dawniej w afryce, tubylcy nie byli w stanie powiązać faktu pojawienia się, narodzin dziecka z "życiem seksualnym dzikich" :-))))

soso,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i jeszcze zobacz sobie tę stronę-

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzieki! No w koncu ktos sie zlitowal. Juz mialem w planie zatkac forum swoim problemem ale mysza uratowala swiat od kleski. Nie pierwszys juz raz zreszta. Jak to mysza. ;-)

pzdrw

soso

mysza,

jest dobrze - znalazlem to czego szukalem. dzieki za pomoc i rzeczywiscie, ta wlasciwa stronka wczoraj nie chciala mnie wpuscic z powodu rzekomego przeciazenia. moze i tak bylo? za to druga wystarczyla.

pzdrw

soso

Biedny Lukar ! Ostatnio pokazywali w telewizorze posla Ziobre z wylamana futryna w domu i odkreconym oraz przebitym kolem w samochodzie tudziez pogrozkami na komorce. Lukar, przyznaj sie, nie lekajac, co Tobie zrobili ?

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.