Skocz do zawartości
IGNORED

Re: Świąteczne porządki Lukara

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Kto każe komukolwiek czytać wątki, czy wpisy, na które "dobrowolec" nie ma ochoty? Od wulgarnych, czy chamskich tekstów po prostu sie odwracam i tyle. W nie zreszta nie ma ingerencji Administratora. Ale jeżeli i tutaj "ordnung must sein" to ja się zastanowię, choć wyniosłem co nieco z tego forum, a i podroczyć się można było, jeśli człowiek miał taki kaprys... WS

Lukar -Słusznie jest tu troche niekiedy zbyt luzno zgadzam sie ze co jakis czas trzeba sprzatac.Watki o wyborowej, gazecie michnika itd nalezy stanowczo wyczyscic.

Milosciwie Panujacy Nam Lukarze (oficjalnie),

Ty Obrzydly Tyranie Twoje Dni Policzone Juz Rosnie Drzewo Z Ktorego Zbijemy Dla Ciebie Trumne,

wlasciwie niby dlaczego przeszkadzaja watki polityczne ? A niech tam sobie chlopcy pogaworza w przerwie spowodowanej oczekiwaniem na odpowiedz po zadaniu pytania "jaki klocek do x tys. ?" w zakladce Stereo. Przeciez ani Ty ani nikt inny nie jest zmuszony do czytania. Watki polityczne nie wyskakuja w formie okienek pop-up. Chyba takze po lekturze rzeczonych watkow mozna, po poczatkowym roztrzesieniu emocjonalnym graniczacym ze wstrzasem, dojsc do siebie ? Konczy sie miejsce na serwerze ? Zablokowac mozliwosc wklejania obrazkow na Bocznicy. Tam jest mnostwo glupich obrazkow.

A najwazniejsze Lukar - stworz jakies miejsce w ktorym bedzie mozna podejrzec spis usunietych ostatnio watkow. Co ja sie niepotrzebnie naszukalem wyszukiwarka, zanim doszedlem przed Twoim komunikatem, ze raczyles dokonac kastracji Bocznicy.

Klaniam sie wytwornie po hiszpansku,

dudivan

dudivan - a czy zabronione są tematy odbiegające troszkę od audio? nie po to jest bocznica

a sprzątać też trzeba zobaczysz za jakiś czas ile będzie "political audio" - ale możliwość wyszukania usuniętych wątków to dobra sprawa

pozdr

A może to naciski pewnej kancelarii? Czy też propozycja wpłaty na konto pewnej fundacji? Nie do odrzucenia oczywiście.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Ja tam sam nie wiem, te wątki wkurzają, bocznica nie jest przecież do wszystkiego. Z drugiej strony niech sobie tam piszą, czytać nie trzeba.... ale argument "a tylko może przyciągnąć osoby chcące popyskować" przekonuje mnie ostatecznie. Przykładów nie trzeba daleko szukać :)

->Lukar

Z jednej strony masz rację, bocznica na audiostereo to też audio tylko z pytaniami nie mieszczacymi się tematycznie w innych zakładkach. Z drugiej strony dobrze oderwać się od czasami głupkowatych pytań i podyskutować na tematy ogólne i chociaż sam takich wpisów nie popełniam wcale lub sporadycznie to nie znaczy, że ich nie czytam. Czasami śmieję się życzliwie z rozgorączkowanych dyskusji choćby i politycznych. Akurat forum lukarowe to moim zdaniem nie tylko miejsce na fakty i mity w dziedzinie audio ale do powstania przyjaźni czy też znajomości też się to forum niejednokrotnie przyczyniło :-)

Zdecyduj jak chcesz ale popraw wyszukiwarkę, dzisiaj też chyba przez jakis czas strajkowała :-(

Dzieki wolnym tematom mozna lepiej poznac forumowiczow, nie w waskim aspekcie hobby a w "ogolnoludzkim".

jar1, co do natrectw - one sa niezbedne ! Ostatnio naukowcy stwierdzili, ze fakt, ze podoba nam sie jakas muzyka co powoduje nawet, ze za nami "chodzi", ze zmuszeni jestesmy do jej ciaglego sobie w glowie powtarzania to nic innego jak natrectwo !

dudivan, 2 Kwi 2005, 13:43

>Dzieki wolnym tematom mozna lepiej poznac forumowiczow, nie w waskim aspekcie hobby a w "ogolnoludzkim"<

I od tego poznawania oszołomów dostać mdłości.

Umów się w takim ogólnoludzkim aspekcie z nimi na flaszkę, bo do wylewności politycznej nie musisz uzywać forum o tematyce audio.

A jeżeli już bardzo chcesz przez internet to załóż swoje forum polityczne - (tu następuje ironiczny uśmiech, bo oczywiście niemiałbyś na nim do kogo przemawiać).

jacch, 2 Kwi 2005, 14:06

Po pierwsze - byś się zdziwił bardzo jak wiele moich wpisów jest których nigdy nie raczyłeś przeczytać... że innych rozpolitykowanych oszołomach nie wsponę bo oni mają pierwszy stopień umuzykalnienia...

Po drugie - własnie na to liczyłem, że moje wpisy tez bedą lustrowane przez Lukara - razem z całymi wątkami nawiedzanymi przez oszołomów.

Po trzecie - wydaje mi się jednak że więcej jest takich którzy nie chcieliby poznawać w sensie ogólnoludzkim pary nawiedzonych forumowiczów, którzy dzielili się swoja watpliwą erudycją z innymi. Zresztą kilku już zniknęło... Podazyli na inne fora gdzie spotykają się tacy inteligentni inaczej :)))

Profil ->>

Masz rację. Jak się domyślam "Bocznica" na tym forum w zamyśle Lukara miała być

Bocznicą tematu Audio (chyba, że się mylę).

Więc może by zmienić nazwę z "Bocznica" na "Bocznica - Audio"?

Albo: "Bocznica (Audio)"

Pax Panowie. Nie kłóćmy się w takiej chwili, bo robi mi się jeszcze bardziej smutno.

Mam nadzieje, że wątek z Ojcem Świętym nie zostanie usunięty jako nie zwiazany z tematyką audio

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.