Skocz do zawartości
IGNORED

Re: Świąteczne porządki Lukara

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

odpowiedź do wątku 17077:

Wyciete zostaly wątki, że tak nazwę "ogólnopolityczne". To jest forum tematyczne i ten temat jest konkretnie określony - audio, muzyka, kino domowe, diy. Swoje poglądy można prezentować w wielu miejscach na sieci i niech tak zostanie. na Audiostereo powinno się rozmawiać o audio a nie o wyborczej orlenie i innych tego typu sprawach. Takie wątki puchną, jest w nich po kilkaset wpisów. Może w ogole zlikwiduję stereo muzyka kd i diy a zostanie tylko bocznica? Pewnie i było w usuniętych tematach wiele cennych wpisów - na życzenie moge wyslać zainteresowanym te wpisy. Mój błąd że wczesniej pozwoliłem na takie tematy zamiast twardo usuwać je zaraz po ich pojawieniu się.

Nowy2:

"Przyglądanie się przez dłuższy czas jakiemuś forum prowadzi do rozpoznania mechanizmów rządzących nim.

Forum, w sposób mniej lub bardziej zakamuflowany, prezentuje interesy pewnej grupy "trzymającej władzę"."

Oświadczam wszem i wobec, że jedyną grupą trzmającą władzę na tym forum jestem ja. Nie ma oprócz mnie żadnych innych moderatorów (i z tego co widzę takich nie będzie) i tylko ja decyduje co ma zostać a co wylatuje. Reaguję na zgłoszenia mailem, oznaczenia "nie na temat", nie czytam całego forum bo nie mam na to czasu (kilkaset wpisów dzień w dzień - kto by dał radę?). Ja wiem że łatwo jest tworzyć spiskową teorię dziejów i myśleć że za tym forum stoi setka ludzi pilnujących swoich interesów. Otóż nie, za tym forum stoje tylko ja, nie zbijam kokosów na tym, to miejsce stało się na tyle popularne że nie chcę go tak po prostu zlikwidować i inaczej zająć sobie wolny czas. Nie bawi mnie szukanie kto klnie, kto na kogo najeżdża itp, tacy już jesteśmy. Forum tworzycie Wy a nie ja. Ja tu tylko czasem sprzątam.

Lukar wywalony wątek był na bocznicy i jest tam wiele tematów nie związanych z audio!Szkoda,że został usunięty :O),ale znoszę to z pokorą i zrozumieniem :O)W końcu Ty tu tyranem jesteś :O) (to żart) :O)

"let it be"

choć szkoda, zabawa była przednia

a miejsca na serwerze napewno by nie zabrakło

twoje forum, twoje reguły- może i system prezydencki jest lepszy

oops, to polityka...

• Redaktorzy

Oczywiscie ze na bocznicy jest wiele tematow nie zwiazanych z audio. Ale to nie znaczy ze tam ma byc wszystko. Nie chce tam polityki bo to do niczego dobrego nie doprowadzi a tylko może przyciągnąć osoby chcące popyskować.

Na HFM jakoś nigdy nie mogę się zebrać do napisania czegokolwiek. Wchodzę, loguję się, czytam jakiś wątek, drugi... i wychodzę. To nie dla mnie. Nie ten klimat.

Co do chamstwa w wątkach polityczno-historycznych, to głównym powodem jego występowania jest wrodzona niezdolność pewnych jednostek do uznania zdania innego niż własne oraz przyznanie się do niewiedzy.

Jestem zwolennikiem radzenia sobie z tego typu zachowaniami drogą "edukacyjną", nie ogniem i żelazem.

Lukar - rola inkwizytora ciężką być musi...

Lukar => wierzę , że szefem tego forum jesteś ty (mam taką nadzieję), ale troszkę nie rozumiem ?

Dlaczego akurat ten wątek, na bocznicy jest wiele innych bardziej " idiotycznych " ??????

Przeciesz po to stworzyłeś bocznicę !?

Na twoim miejscu dla świętego spokoju bym go wrócił bo jak nie to podejrzenia i domysły będą rosły,

aż dojdzie do znanego tematu " ogólnej masonerii i spisku " :-)

Ludzie po co wam wątek polityczny na takim forum - nie dość że ciągle o tym w TV w radiu w gazetach internecie to wpychacie go jeszcze na forum. Nie wiem jaki jest wasz cel, ale mi się już rzygać chce od tego całego 'politykowania' dlatego uciekam w 'świat audio' by zapomnieć o całych tych bolączkach i idiotach naszego kraju a WY chcecie jeszcze tutaj cały ten syf wprowadzić - a może mamy wśród nas polityka? - jeśli tak to niech przeniesie się na inne forum i zabierze kolegów i niech włoży tyle pracy co Lukar by mieć własne 'polityczne' forum.

P.S Lukar - uważam że postąpiłeś słusznie - pozdrawiam

Lukar - dzięki za usunięcie mojego tematu o pra------wyborach - był najbardziej idiotyczny --------- ale poczęści (mam nadzieję) przyczynił się do świątecznych porządków - co do grupy trzymającej władze na forum to takowa ( w pewnym sensie istnieje) ale to był i jest wolny wybór forumowiczów.

Bardzo ładne porządki.

BRAWO

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.