Skocz do zawartości
IGNORED

Ankieta - Zjawisko audiofilizmu w Polsce

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

majo,

bardzo dziękuję za Twoje serdeczne uwagi :-) Chylę czoła wobec Twojej ogromnej wiedzy na temat środowiska audiofili oraz pisania prac magisterskich. Mimo wszystko jestem ciekawa wyników mojej skromnej ankiety ;-)

pozdrawiam

patka: Chylę czoła wobec Twojej ogromnej wiedzy na temat środowiska audiofili oraz pisania prac magisterskich. Mimo wszystko jestem ciekawa wyników mojej skromnej ankiety ;-)

popelniasz, moja droga, przepraszam, to taki amerykanski nawyk mowic do kazdego tak serdecznie, podstawowy blad - zakladasz albowiem, ze wszyscy na tym forum sa audiofilami. to bledne zalozenie:-) ja na przyklad jestem filosemita. ankiete wypelnilem, ale sklamalem w wielu miejscach. bo wiem, co haker moze zrobic z moim komputerem. albo i nie:-) a jak zrobi, to ciebie obarcze:-)

majo

jeśli skłamałeś to już Twój problem. Szczerze mówiąc nie rozumiem po co w ogóle wypełniłeś tę ankietę. Jeśli jesteś taki przeciwny temu co robię na tym forum, to po co wykazałeś się "dobrymi" chęciami i poświęciłeś Swój cenny czas...

no cóż, zdarzają się i tacy ludzie...

to znaczy - jacy? jacy ludzie, moja droga?! ktorzy twierdza uczciwie, ze sklamali w kilku punktach, np. w punkcie o dochodach? wybacz, moja droga, wybacz. nie oczekuj szczerosci w kwestii moich dochodow. tak na marginesie - jak wchodze do internetu, to czuje, ze natychmiast przylaczam sie do ciemnej strony mocy.

ps gratuluje ci, moja droga, metody badawczej:-)

->Patka

coś Ci poradzę

nie przejmuj się wpisami majo, a jego ankiete wywal, skoro ma takie podejście i tyle.

on od samego początku na tym i na zaprzyjaźnionym forum ma problemy sam ze sobą,

a przeto i z innymi, wystarczy spojrzeć na jego wpisy.

yeffin, moj przyjacielu, przeciez od zawsze mowie, ze majo to jest kreacja. wizerunek, image, public relations. rzeczywistosc wirtualna. sztuczny twor. produkt reklamowy wymyslony w fajnej agencji. a na jakie potrzeby? a, to jest pytanie, na ktore sam musisz sobie odpowiedziec. naprawde, ja jestem tylko podmiotem lirycznym.

pytanie: dlaczego ta ankieta nie zostala powieszona na forum hi-fi.com.pl? kieruje to pytanie do autorki ankiety. za przeproszeniem, spektrum byloby troche inne.

• Redaktorzy

Bo tu jest 5 razy więcej zarejestrowanych użytkowników, próba to ważna rzecz. A różnica? Czy ja wiem, połowa to i tak ci sami.

cytat: kolego majo - fobie to sie leczy u psychoanalityka a nie forum...

sorry, ale ja jestem na etapie leczenia farmakologicznego. poza tym, przyjacielu, gdzie w tym kraju znajdziesz psychoanalityka? wszyscy teraz lecza multimodalnie. i wszyscy mniej wiecej biroa tyle samo za godzine. dziwne. nie ma zgody, co skutecznosci roznych metod terapeutycznych, ba, nikt nie jest pewien ich sensu, a jest zgoda co do tego, ze godzina niezobowiazujacej rozmowki powinna kosztowac tyle samo. no, to jest jeden z cudow psychoterapii w polsce.

Mniej więcej temat taki: Opłacalność podjęcia się produkcji tego typu sprzętu w Polsce i na polski rynek.

-Gdybym wiedziała że tak trudno dostać dane nt popytu, wielkości rynku zbytu to bym się dłużej zastatnowiła.

Ale przyznam że to bardzo interesujący temat a przynajmniej mam teraz świadomość kim jest audiofil i czego oczekuje od sprzętu.

Ale nie żałuję bo temat ciekawy (dla promotora też ;) )

-> megi

Skontaktuj się z polskimi producentami sprzętu audio. W większości to mili ludzie, myślę, że chętnie z Tobą porozmawiają i będą bogatym źródłem interesującej Cię informacji. Wstępną listę możesz zrobić na podstawie list producentów w pismach audio, tą samą drogą możesz ustalić kontakt do nich. Kiedy już będziesz miała swoją listę z kontaktami, daj znać na forum to pomożemy Ci ją uzupełnić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.