Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mamy problema!

Dzwoniła do mnie dziś rano pani z Lappa i powiedziała, że od kilku miesięcy realizują wyłącznie zamówienia dla firm:( Postaram się jednak znaleźć firmę współpracującą z Lappem i od nich kupić przewód. O wszystkim będę informował na bieżąco. Troszkę się opóźni ale się uda. Mam nadzieję, że z tego powodu nikt nie będzie mocno płakał?

Tylko czy wszyscy się zgodzą bo to jest ponad 2 x droższy kabelek. Ale kusi bo opinie zbiera lepsze. Na razie zostańmy przy Lappie, chyba, że wszyscy będą chcieli zmienić to się dołączam.

Jaki dwa razy drozszy?, wedlug cennika na stronie helu, kosztuje ok 9.7 za metr, wiec niewiele drozej niz ten lap.

McGyver popatrz na linka, ktorego dawalem wczesniej, czyz nie jest sliczny ten kabel ;) ?

Wątek nie umarł:) Jest natomiast w hibernacji. Mam dwie wieści. Dobrą i złą. Zła to taka, że moje koło fortuny na ten i może przyszły miesiąc wykręciło BANKRUTa i nie mam funduszy aby zainwestować w szpulkęi wysyłki. Dobra jest taka, że znalazłem u siebie w Bydgoszczy hurtownię elektryczną, która handluje z Lappem.

Przepraszam wszystkich za owy stan rzeczy:(((

Jeśli jednak nikomu się nie śpieszy, to z pewnością za miesiąc(raczej) lub dwa możemy sprawę dokończyć.

Jeszcze raz przeprasza ale w życiu niestey różnie bywa.

Pozdrawiam

Fajni jesteście:)

Zrobimy więc tak... Jutro dowiem się na kiedy sprowadzą Lappa. Jeśli będzie ktoś kompetentny to powie mi również ile będzie kosztował metr itd. Jeśli natomiast trfię na łepka pierwszego z brzegu na info o cenie będę pewnie musiał czekać aż szpuleczka przyjedzie. Z racji, iż hurtownia ta nie jest żadną autoryzowaną placówką Lappa cena z pewnością będzie wyższa niż 7zł/m:( Zamówię i o wszystkim poinformuję. Może nie będzie trzeba całej szpuli od razu kupować i wtedy ilu chętnych na przedpłatę się znajdzie tyle będzie ok?

Zobaczymy. Jutro zamawiam i piszę jak jest.

Pozdrowionka.

Za moment idę do pracy i zamawiam Lappa. Póki co poazuję moją pierwszą sieciówkę DIY:)

[obrazekLUKASZ-188445_1.jpg] [obrazekLUKASZ-188445_2.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-4079-100002641 1170260125_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Osobiście nie kupowałem z netu i w żadnym innym sklepie również nie widziałem:( Na tym forum wyczytałem kiedyś, że widział ktoś bodobnego coś:) w Praktikerze. Na necie sprzedaje je pan Bulski lecz ceny nie są małe. Od 8 do 40zł za metr!!! + wysyłka. Ja kupiłem peszele od znajomego. Lecz tego grubeko już nie mam. Wygląda nieźle prawda. Wszystko zrobione jak nauka każe. Pod peszelem jest tesh gruby ekran z cynowanej miedzi ale zapomniałem fotki zrobić:(

Ale katalogu Lappa, o ile pamiętam Olflex Classic 110CY ma przezroczystą izolację a pod nią ekran z plecionki cynowanej miedzi. Ten ekran jest widoczny. Nie doczytałem nic o czarnej koszulce!!! Muszę się upewnić z zamówieniem!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.