Skocz do zawartości
IGNORED

AVANCE DANA 503 czy MISSION M33

qman

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo przepraszam, ale chyba zaczne robić bardziej agresywną reklamę, bo to co się dzieje na polskim rynku jest poprostu lekko mówiąc osłabiające.

>>qmen

Jeśli znasz moje produkty, a jeszcze ich nie słuchałeś, to zapewniam cie, że warto. Od czerwca planuje niezłą promocje 30 procentową. Także, nie dosć, że kupisz bardzo tanio, to masz ode mnie 100% gwarancje, że Audio Academy zagra lepiej od kolumn, które wymieniłeś.

Zgadzam sie z Michalem wlascicielem AA napewno zagraja lepiej. Bo od Avance zagra wszystko lepiej to taki knot .

Jezeli masz do wyboru to kup te Misiony ale najpierw posluchaj Audio Academy bo naprawde warto dac im szanse.

Oj chciałbym.

Dla firmy Epos zawsze miałem szacunek, wiedzą co robią. Jest to jedna z niewielu firm, którą stawiam wysoko w czołówce.

Ale zostawmy to, trzeba chłopakowi pomóc i ja chciałbym to zrobić :)

AA są w stanie zagrozić Mission M33? Ja myslę że są w stanie zagrać pod każdym względem lepiej. Obowiązkowo posłuchaj tych AA!

Do AA-mnie taki rodzaj reklamy nie przeszkadza. Najważniejsze że nie ukrywasz się pod jakimś nickiem:) Forumowicze nawet jak się poreklamujesz to wybiorą i tak to co im się spodoba a AA ma prawo się podobać:)

Pozdrawiam

Niby racja, ale nadal robią wrażenie. Słyszałem je na AS i bardzo mi sie podobało. Teraz wszystkie firmy tną koszty, co sie odbija na jakości oczywiście. Nie ma to jak do Audio Physica włożyć wysokotonowy z serii "logic" i wywalić cene 12 000.

No ale do roboty, musze popchnąć moje Phoebe:)

-> qman

Rzeczywiscie warto abys swa uwage zwrocil ku produktom AA.

Sam bylem posiadaczem kolumn tej firmy i smialo moge powiedziec, ze moga sie podobac.

W swojej grupie cenowej deklasuja wiekszosc konkurentow.

Tak wiec warto posluchac.

>>qman

Świetnie sie składa, bo we Wrocławiu w Delta Studio na Jaworowej stoją Diony, ale to są monitorki, ale za to z jakim basem. Jeśli chcesz zadzwonie do p. Witka i uprzedze go, że po nie przyjedziesz. Weż je sobie do domu za kaucją (1290zł) i posłuchaj u siebie w pokoju. Wiem, że nastawiłeś sie na podłogówki, ale narazie proponuje ci pokaz tego co potrafie zrobić z dźwiękiem. Podłogowe Phoebe będą miały taką samą prezentacje brzmieniową, ale będą ciutek mniej szczegółowe ( inne wysokotonowce), za to będą miały więcej basu.

Wybór należy do ciebie.

Nr. kom. do Delty Studio 602 723 831

>>Fr@ntz

Enceladusy również będzie mozna kupić taniej. Ceny jeszcze nie ustaliłem, ale będzie coś koło 7000zł.

Po ostatnich przeróbkach, cena poszła do góry. Jako średnitonowy jest PL 18 WO a wysokotonowy to Morel MDT 29. Właśnie sie robią kolejne obudowy, jak już będą skończone to dam znać.

>>soso

Dla jednych smaczne, dla drugich nie. Kilka miesięcy temu próbowałem sie skontaktować z adminem właśnie w tej sprawie, niestety bez skutecznie. Dwa razy pisałem na skrzynie i dwa razy chciałem go złapać w tematach gdzie brał udział w dyskusji. Tak czy inaczej myśle, że nikomu krzywdy nie robie.

Spróbuje do niego napisać jeszcze raz.

>> Olo 78

:) Przenigdy nie mówiłem, że moje kolumny są najlepsze na świecie w swojej klasie cenowej, mogłem powiedzieć.......że lepszych sie nie znajdzie :)

Tak na serio. Wiem co robie i z czym można to porównać. Jak spojrzysz nieco wyżej, to zobaczysz, że chwale np: Eposa. Cenie sobie wyroby Dynaudio, Sonusa, Spendora i takie podobne.

Jeździłem z moimi kolumnami po Polsce do różnych klientów, którzy wymieniali swoje kolumny na Audio Academy.

Cieszyłem sie z tego, że oni sie cieszą i są zadowoleni z zakupu. Na jak długo? Nie wiem. Jak znajdą coś lepszego sprzedadzą swoje Phoebe, czy Hyperiony.

U siebie w sklepie też przestudiowałem sporo kolumn. Ja jestem takim człowiekiem, że jak jestem czegoś pewien w 100% to raczej nie będę tego ukrywał i nieśmiało o tym mówił, wręcz przeciwnie. Tak czy inaczej robię to wszystko dla Was, żebyście mieli naprawdę dobre kolumny. Gdyby było inaczej, nie było by mnie na tym forum, bo dawno ktoś by odkrył, że moje kolumny to lipa.

Audio Academy napisal:

' Tak czy inaczej robie to wszystko dla Was, zebyscie mieli naprawde dobre kolumny'

Brat Dulcyn? J.Oleksy??? Ja bym wolal, zebys robil to dla zysku i dla satysfakcji...bo takie teksty traca mi demagogia.

Co nie znaczy, zebym uwazal Twoje kolumny za lipe - wrecz przeciwnie, sa b. dobre w swojej kategorii...

Tą sprawe należało by poruszyć na zebraniu kolegium. Wpisy nie mogą od tak znikać. To sabotaż i prowokacja razem wzięte. Towarzysz Lukar niepotrzebnie burzy porządek na tak trudnym odcinku.

Od dziś sprawą zajmie sie towarzysz Zaręba i kierownik Walasek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.