Skocz do zawartości
IGNORED

Zaproszenie-RCM/Katowice

Leszek

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś był jakiś frantz maurer na pl.regionalne.poznan, ale domyślam się że to kto inny.

Ale czemu jest tylu Frantzów a nie ma żadnego Franza... ? Tzn. celowa pomyłka czy nie, zawsze mnie ciekawiło :)

• Redaktorzy

jako frantz maurer występowałem chyba na pl.rec.audio ae na wymienionej przez Ciebie mnie nie było.

Co do pisownie to w Psach B.Linda grał Franza (od Franciszka) Maurera a ja piszę przez "t", żeby się nie myliło. Czyta się tak samo, więc nie widzę różnicy, a jak się człowiek gdzieś rejestruje to z reguły się udaje akceptacja nicka za pierwszym razem

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Oświadczam,że nie jestem prowokatorem,pomysłodawcą i nigdy w życiu(terażniejszym)nie miałem osobistej styczności z RCM`emem,a TT Samba przyjechała/przyjechał do mnie(jak i kilka istotnych elementów) przesłany poprzez kuriera (w szczegóły nie będę się zagłębiał) i tyle.Jest zaproszenie od firmy i jak już pisałem gdybym mógł to bym z chęcią się wybrał do Katowic z jednej prozaicznej przyczyny(już też o tem pisałem) posłuchać wkładek gramofonowych;O) Jestem ciekaw Pall na jakiej podstawie kupujesz wkładki? ;O)Odsłuch,opinie innych użytkowników,bo ja jedynie na podstawie innych opini ;o)

Leszku - wkladki niestety wypozyczyc nie mozna - mozna wiec tylko posluchac u dystrybutora lub u jednego z wlascicieli. Oczywiscie z opnii gazetowych czy innych rowniez mozna korzystac - a potem kupic ... w dowolnym miejscu na swiecie :)

Uważam,że zakup wkładki gramofonowej jest jednym z najbardziej trudnionym zadaniem :O) Pomyślcie ile elementów ma wpływ na jakość dźwięku-phono,ramię,gramofon,dotarcie ;o) samej wkladki,same utrapienie z tymi winylami :O)

• 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.