Skocz do zawartości
IGNORED

Oświadczenie Power Audio Laboratories

Power Audio Laboratories

Rekomendowane odpowiedzi

Mam sumienie które mnie chroni przed robieniem tego typu interesów, mam 650 złotych renty inwalickiej na rękę

jest to cała suma włącznie z tak zwanym dodatkiem ale goląc się nie musze pluć na swoje odbicie w lustrze . Coś

czytasz wyjątkowo nieuważnie albo jest to uwaga wybiórcza skierowana wyłącznie na to czym się w danym momencie zajmujesz Ja was poprostu namawiam abyście to co możecie sami wykonać poprostu robili krok po kroku solidnie a nie szli na skrajną drogą łatwiznę. Przeczytaj moje posty dotyczące listwy kondycjonera i UPS zanim się kogoś zacznie obrażać w ciemno lepiej się zastanowić

niespokojny, Przepraszam i pełen szacunek. To byl żart, ani ze mnie Kulczyk, ani Gudzowaty, nie jestem też dobrze upasinym ubeckim oficerem-biznesmenem, więc pieniądze nie przychodzą mi lekko. Przykro mi, że ten system tak Cię traktuje.

Co do listwy.

Jeżeli ktoś coś robi lepiej niż konkurencja może się wyżej cenić, np. jeżeli listwę PALa porównamy do innej listwy za te same pieniądze i okaże sie, że PAL jest leoszy, to można napisać, że jego cena jest okazyjna.

Nie interesuje mnie, jeżeli konkurencja włoży do listwy wszystko to co PAL obiecał:), a rzeczona listwa zagra gorzej. I tak jest mniej warta w moich oczach, bo taką listwę kupuję z 3 powodów:

-ma chronić człowieka i sprzęt.

-nie ma psuć brzmienia, jezeli poprawi to można bez stresu za nią zapłacić więcej niż za komputerową.

-ma być funkcjonalna i estetyczna.

Wróciłem na chwilkę po dłuższej przerwie, poczytałem, zasmuciłem się i mogę tylko zacytować:

"Niechaj więc mowa wasza będzie: Tak-tak, nie-nie, bo co ponadto jest, to jest od złego" Mt. 5,37

Do tej zwykłej komputerowej wsadź pierścienie ferrytowe przed fitrem i zanim nie tyle zobaczysz ile usłyszysz różnicę . Nad listwami posiedzę znajdę polskiego producenta tanich ale świetnych filtrów poczytam wszystko co tylko jest na ten temat dostępne o tak zwanej pętli uziemienia wybiorę rozwiązanie nie obłożone patentami jak ją przerwać i opublikuję na forum i nie każdy sobie sam robi bo spis części i opis montażu podam wręcz łopatologiczny . Obecnie się cieszę z BASFA 8215 Kleine Studio.[ kasetowy stereo (Fe, FeCr, Cr ) ] został wywalony do kubła przez jakiegoś durnia] pracuje bardzo czysto czeka mnie tylko wymiana paska od licznika i zakup nasadek raptem 6-ściu na suwaki potencjometrów i przełączniki.

A propos listw tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) sa listwy Supry, firmy z napewno wiekszym zapeczem badawczym od PAL-a za sporo nizsze cene niz z PAL-a.

A tutaj nawet jest wyprzedaz listw do szaf rack

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mam taka jedna podlaczona do urzadzen nie zapietych wprost do Powerbox-a i ...... działa :-) Wplywu na sprzet nie zauwazam, wiec chyba z glowa u mnie ok :-) Do tej pory nie moge uwierzyc jak mozna dac 1200 zlotych za bude z blachy, gniazdka, kawałek ferrytu i cos tam jeszcze + powietrze z Łodzi (zapewniam, ze nieaudiofilskie i smierdzace :-))))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

barni, to jest pikuś:)

Jak można dać za Denona POA s10 tyle kasy?

Ukryta Zawartość

Skoro za 15% tej sumy masz NOWEGO GC!

Ukryta Zawartość

,który kladzie Denona na obie łopaty, no może poza natężeniem dźwięku.

Ciekawe, czy są w tym Denonie chociaż jakieś Black Gaty, albo Caddocki?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...dobra, w tym wątku nic więcej do dodania nie mam. Najlepiej będzie, jeżeli zainteresowani skontaktują się z producentem (zdzwonią, bo piter pisał, że maile PAL wysyła niejasne). Każdy kto chce zakupić produkty PAL bez problemu się dogada, skoro ja sioę dogadałem, a na początku rozmowy zaznaczyłem, że nie chcę:)

Tak swoją drogą, to wiecie ile ludzie kasy wydają czasami na obrączki/wesela? A potem się rozwodzą, to naprawdę jest paranoja, zakup produktów PALa jest przy tym rzeczą przemyslaną:)

A co powiecie o cenach kabli? Metr drutu czasami jest droższy od tej listewki, która przy drucie ma technologię z NASA. I jak procentowo wygląda wpływ kabli na brzmienie w porównaniu z listwą?.

Bardzo dobrze napisał Peter Daniel, który zauważył, że nie w każdym systemie każdy produkt się sprawdzi, a producent dobrze jeżeli jest na tyle elastyczny, że to rozumie i towar przyjmie. PAL jest.

Pojawiło się kilka ciekawych wpisów...

majo - chce za własne pieniądze rozebrać listwę PAL i generalnie wydaje się bardzo poruszony tematem. Co go skłania do tego?

Lancaster - dzwoni do PALa w interesie innego forumowicza, po co?

cles, ponieważ jestem masonem i spiskowcem, a w dodatku PAL zaproponował mi kopertę rzędu Rywinowej. Zaczynam rozumieć redaktorów pomawianych o różne takie sprawy. Ale redaktor za swoja pracę dostaje wynagrodzenie "od strony maszynopisu", a ja cholera tylko koszty poniosłem za friko.

I jeszcze źle:)

Zaspokoję Twoją ciekawość. Tam gdzie mogę i mam ochotę wyjaśnić jakieś dziwne problemy robie to, takie hobby poza sportem, muzyką i innymi takimi.

OK przyjąłem do wiadomości.

To jeśli masz jeszcze ochotę dzwonić do PAL, to powiedz im, że stracili przyszłego klienta (miałem kupić kondycjoner 3.0). I dodaj, żeby popracowali nad PR.

Dzięki

cles, jeżeli Ci bardzo zależy to sam zadzwoń, nie nadaję się do wykonywania telefonów na posyłki.

Myślę, że spokojnie możesz traktować PALa jak kazdą inną propozycję, w każdej firmie znajdą sie niezadowoleni klienci, w każdej. Tyle, że nie każdy klient postąpi tak "fair" jak soundtrack. Poza tym tak jak pisalem, facet w rozmowie telefonicznej sprawiał wrażenie wyjątkowo pozytywne, zrobisz jak uznasz.

Pozdrawiam

Pożyczyłem kondycjoner PALA, nie spełnił moich oczekiwań, kupiłem co innego, właścicielowi firmy powiedziałem prawdę ze szczegółami.

Nie protestował, nie bluzgał, nie uważał, że źle robię. Nie było problemu ze zwrotem kasy, co nie jest wcale takie oczywiste u innych, bardzo renomowanych i powszechnie szanowanych.

Trochę dziwię się autorowi wątku, ale znacznie bardziej niektórym "poganiaczom".

Chyba wymienię swój PowerBox 2.1 na 3.0. Zrobię próbę, zdecyduję. Mam same dobre wrażenia z kontaktów z PAL, chwalę sobie także ich produkt.

Nawet jeśli PR PALa szwankuje (tu przyznaję rację niektórym), to "obrażanie się" na dobry produkt uważam za – hmmm... – nieporozumienie. Na złość mamusi odmrożę sobie uszy??

-->cles

Co ty mieszasz koles?Miales jakies doswiadczenie osobiste z produktem PAL ze podsumowujesz cos o czym nie masz zielonego pojecia?Idziesz z pradem, splywasz z falami.Tak najprosciej bo nie narazasz sie grupie naganiaczy.Ja zdecydowanie wole wyrabiac sobie osobiste niz zbiorowe opinie.Tak logiczniej.THE END

Panowie ja czegoś nie rozumiem .......?

O jakim obrażaniu mówicie ,

ktoś usiłuje sprzedawac praktycznie pustą puszkę za 1250 zł.

A wy się zastanawiacie czy to jest w porządku ??!!

Czy w ogóle jest jakis problem ?!

Nie nie ma wszystko jest ok.

Gdyby rzeczony producent sprzedawał - oświadczając o tym ; puszkę z bardzo dobrymi gniazdami , ferytem i jednym kondensatorem za 1250zł to by było ok.

Czy nie widzicie różnicy ???

Mam do sprzedania kabel ze specjalnym filtrem ferytowym za powiedzmy 1000zł ;-)

>zyzio

Eee, nie pochlebiaj m.in. sobie :)

Myślisz, że forum generuje sprzedaż ?

>gutekbull

A może trzeba kupować z rozwagą i nie obrażać się na wszystkich wokół?

Gdybyś był obrażalski to np. nie zabunkrowałbyś paliwa do łajby, na której pracujesz, bo większość bukierek sprzedaje gówno najniższych lotów i do tego szwabi na ilości.

A Twój szef (no chyba, że Ty :) podpisuje wszystkie kwity i zaciera łapska ...

abudzik => wszystko się zgadza ,ale to ma swoją nazwę i należy z tym walczyć - piętnować takie zjawiska !!!

Za dużo w naszym kraju cwaniactwa i jawnie akceptowanego oszustwa, nauczliśmy się chyba tego od polityków ( sejm );

ktoś kończy studia ,a potem się okazuje,że nie bardzo itp.

Przykład idzie od góry.

Patrzę z przerażeniem na to co się dzieje i na kim ma się wzorować młodzież ? - min. moje dzieci

>Eee to nie ma znaczenia, wątpię żeby ktos ją kupił po tym wszystkim ;-)

Najlepsza jest w takim przypadku "ucieczka do przodu", czyli podwyższyc cenę dwukrotnie.

Znajdą sie nabywacy, mniej bo może mniej, ale i tak sie zrównoważy. Lancaster i abudzik to juz napewno kupią, no majo tez, aby zrobić eksperyment.:-))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.