Skocz do zawartości
IGNORED

Linki do nieskopresowanej muzyki

marcinw899

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

jak dobrze poszperasz wyszukiwarką po tym forum to na pewno znajdziesz kilka ciekawych linków ;-) dla ułatwienia dodaj je słowo flac również może być pomocne

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

kolejna rada: część linków nie działa przy włączonym proxy jeśli jesteś za maskaradą. Dostęp do list jest po zalogowaniu ;-)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Witam

Poczytaj np. tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jak spełniasz wymogi pisz do Zalogi Lossless Audio Hub :) (adres na dole strony) następnie na maila dostaniesz adres huba (dc)

Jeszcze np. to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To też może się przydać

Ukryta Zawartość

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>... i jeden ale trzeba za zalogowanie płacic

Pedro? tam nie trzeba płacić :) Na emule jest sporo muzyki w ape i flac

Poza tym są binarne grupy dyskusyjne z beztratnymi formatami. Na polskich serwerach jest tego mało, ale tu masz darmowy serwer www.yottanews.com tylko trzeba się zarejestrowac limit: 1,2 GB na miesiąc i 50kB/s

przeczytaj

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>mlody2

co Ty tu proponujesz, co to za ogłoszenia na Forum? Takie transakcje (sprzedaż kont i itp. gadźetów) są nielegalne. Jak chcesz to możesz oddać komuś za darmo i nie będziesz tu paserstwa urządzał.

Chyba troche przegioles kolego nie sadzisz. Posadzasz mnie o paserstwo to czekam w takim razie na pozew do sadu. Burak z ciebie straszny z tego co widze.

Wpis byl zartem chcialem zauwazyc i nalezalo do tego podejsc z przymruzeniem oka a nie brac na powaznie. Jakbym chcial cos sprzedac to wystawilbym to na allegro albo innymi srodkami. I nie ucz mnie jak mam sie zachowywac bo tego to swoje dzieci mozesz uczyc, tym bardziej nie posadzaj mnie o cos czego nie zrobilem.

Jesli uwazasz ze zrobilem cos niezgodnego z prawem to czekam na pozew do sadu i odczep sie odemnie a najlepiej wcisnij ignore przy moim nicku, tak bedzie najelepiej.

Przepraszam, nie zauważyłem, że to jest bardzo ;) ;) a nie na serio. Trochę się zdenerwowałem i całkowicie mi to umknęło, to nerwy... :( Mam nadzieję że Kolega mi wybaczy, nie zamierzam wywoływać awantur na forum, naprawdę jest mi niezmiernie głupio ze się nad tym nie zastanowiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.