Skocz do zawartości
IGNORED

Kto poważny da nowy dom moim psom.

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Z powodu poważnych problemów rodzinnych jestem zmuszony oddać swoje pieski. Nic za to nie chcę oprócz gwarancji, że nie będzie działa im się krzywda i ktoś będzie o nie dbał i dobrze je traktował. Pieski są jeszcze młodziutkie, zdrowe i zadbane. Suczka bullterier (rodowodowa po znakomitych rodzicach) w wieku 1,5 roku oraz piesek owczarek niemiecki (bez rodowodu) jeszcze nie ma roku. Nie chcę tu wywlekać swoich spraw osobistych bo to akurat nie ma żadnego znaczenia. Po prostu jeśli jesteś poważnym i odpowiedzialnym człowiekiem z warunkami do utrzymania któregoś z moich zwierzaków zgłoś się do mnie na priv. [email protected]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-6358-100004577 1170272871_thumb.jpg

post-6358-100004578 1170272869_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
https://www.audiostereo.pl/topic/20224-kto-powa%C5%BCny-da-nowy-dom-moim-psom/

Ech, ludzie. Właśnie dlatego nie chcę się wywnętrzać na jakimś tematycznym forum bo wiem jak to się skończy i nie mam na to ochoty, żeby się wykłócać czy tłumaczyć. Darujcie sobie zbędne komentarze to wątek wypadnie z top listy i nie będę Was niepokoił. Być może ktoś jednak do tego czasu to przeczyta i tylko o to mi chodzi. Nie mam potrzeby dyskutowania o tym czy siamtym. Z całym szacunkiem dla całej ekipy forum. Pozdrawiam.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Heh ten kto pisze świnka sam jest świnia!!!!!!!!! Sam miałem suczkę bula, rowniez z rodowodem, mozna powiedziec ze sie przy niej wychowałem, wspaniałe psy!! Bardzo oddane właścicielowi, spokojne, zrownowazone. Z chęcią bym ją przygarnął lecz niestety mam 3 Yorki a takiego to szturchnie łapą i skręci kark (znam takie przypadki).

Pozdrawiam i gratuluje suni!!

>uwe300

Chyba wziąłeś zbyt na poważnie wypowiedź węża. Może ma takie poczucie humoru. Co do piesków, są świetne. Zawsze chciałem mieć takiego Owczarka. Jak na razie jednak sam mam 3 pieski, w tym dwa również do wydania.

P.S. czy pieski są już umuzykalnione?

>uwe300>

Skoro też masz takiego pieska, to pewnie wiesz najlepiej....sam w sumie też słyszałem takie głupie podgadywania takich wrednych ludzisków. Tak to bywa....gość sam często wygląda jak nie przymierzając bestia z DOOMa 3 a głupio komentuje.....

Kiedys slyszalem stwierdzenie:

Jaka jest roznica miedzy Bullterierem a Pitbullem. Taka jak miedzy krzeslem a krzeslem elektrycznym

Zawsze chcialem miec takiego "wilczka" ale niestety warunki nie pozwalaja :((

Witam

hehe porownanie dobre :D ja jednak wychodze z zalozenia.......... glupi pies = glupi wlasciciel (zdazaja sie wyjatki madry pies+glupi wlasciciel oraz glupi pies + madry wlasciciel ale to rzadziej) niestety bullterierki juz nie mam zyla przy mnie 8lat. Niestety nie są to długowieczne psy z powodu bliskich krzyzowan, krycia rodzicami itp. Swoją drogą ta sunia jest piękna szczególnie jej głowa jest bardzo ładna co jest bardzo pożądane !!

Pozdrawiam

>parantulla>

Pytałem o te pieski i moja koleżanka jest zainteresowana owczarkiem. Ma prywatny dom z ogródkiem i ma już jednego owczarka ( ale suczkę). Szuka więc partnera dla niej. Pokazywałem koleżance fotki i pies jej się podoba. Mam jednak pytanie, gdzie mieszkasz ( Kołobrzeg?), bo my jesteśmy z Zagłębia, konkretnie Dąbrowa Górnicza.

Czekam na odpowiedź.

Dziękuję wszystkim za błyskawiczny odzew. Prawdę mówiąc byłem w szoku jak otworzyłem swoją skrzynkę a komórka była non stop w ładowaniu bo bateria nie dawała rady. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pieski już znalazły właścicieli i z tego co się dowiadywałem mają się dobrze. Nie jest mi kurde lekko, ale takie jest to popieprzone życie, że czasem nie ma... E, tam. Nieważne. Nie będę Wam tu chlipał w klawiaturę bo kogo to w końcu obchodzi. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy. Teraz muszę zmykać zabrać się za ważniejsze sprawy. Do zobaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.