Skocz do zawartości
IGNORED

Urlop czas zacząć...

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

z greckich trunków preferuję Metaxę 7* (może być) a najbardziej Metaxę 12* Olimpian Reserva Dry (po prostu niebo w gębie). Niestety wina produkowane w "Hlladzie" oceniam dość nisko, co nie znaczy, że podczas pobytu nie wychylam kilku dzbanków domowego wińska dziennie ;-)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

No i wrocilem - bylem w Juracie gdzie dosc nieoczekiwanie tuz przed koncertem Jarre'a odwiedzil mnie Avatar.

Pogoda supcio tak ze humor dopisuje. Badziewny Thomson LAD 870 wytrzymal napor za to po raz kolejny nie wytrzymaly go Kossy Sporta Pro i ida do kosza. Mogliby lepiej skladac ta tandete. Tani plastik i zupelnie dobre przetworniki. I co mi z tego ze dobre jak sie rozlatuja?

Przemyslalem pare nowych zakupow na ten rok. Musical Fidelity xCan v 3 i Sumiko Pearl lub AT 440 ML - to na poczatek - potem pewnie XLO Reference lub Black Rhodium Harmony.

Pozdrawiam wszystkich:):):):)

• 3 tygodnie później...

pavulon, 12 Sie 2005, 13:07

>zyzio,

>a gdzie ten sklep audiofilski w Grazu? daj namiar - dalej istnieje, nawet piętrowy jest - Hifi-Team :), ceny wyższe niż w Polsce, ale mieli Vicka, Rotela, B&W i paru innych - niemal wszystkie modele na stanie :)

>polecam knajpe na rzece pod Kunsthaus......-he, he, byłem, zajefajna :)

Welcome ! I'm back :)

• 2 tygodnie później...
  • Redaktorzy

Wczoraj wróciliśmy z Thassos. Jeśli ktoś szuka odludzia, gdzie psy dupami szczekają to gorąco polecam wioskę Scala Rachoni. Kilka małych hotelików dwa sklepy, dwie tawerny i piekarenka. I to by było na tyle atrakcji kulinarnych. Za to port i falochron mają zajebiście audiofilski - calutki z białego marmuru. Zastanawiałem sięczy zamiast ciuchów z powrotem nie wpakować "kawałeczka" takowego kamyczka do walizki, ale nie wiem kto by to tachał ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• 9 miesięcy później...

W czwartek jadę do Salzburga na 2 dni po drodze do Włoch - kto zna jakieś sklepy audiofislkie niech zapodaje namiary :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -tu mam zamiar nocować, zna ktoś może ten hotelik ? Faktycznie położony jest 10 minut od centrum ?

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

zyzio Ty jakos widze lubisz ta Austrie..:):):) mam mala propozycje zwiazana z urlopem wakacjami ale chetnie na dluzej abo na bardzo dlugo: PEACE!!!! Co Ty na to? Moze i discorelax17 sfolguje - mam nadzieje.

Jutro rano o 9.00 wyruszam expressem IC do Slupska a stamtad do Ustki (po raz ktorys z rzedu ale lubie to miejsce). Wracam 6.08. Gdyby ktos z Was w tym okresie byl w okolicach to zapraszam na piwko.

Ja tam nikomu nie zazdroszcze ciepłych krajów..zreszta dla mnie taki wyjazd w sezonie to porażka..tłuste foki na plaży..ruszyc sie nie ma gdzie i nawet porzadnie pozdwiedzać..bo na kazdym kroku ktoś się pałęta pod nogami..

nie ma to jak cicha wieś..muzyka w nocnym ogrodzie..ksiązki, malarstwo i..3 tygodnie rehabilitacji umysłowej na wsi..

A ja w poniedziałek wróciłem z Krymu. Polecam wszystkim chcącym tanio i ciekawie spędzić co najmniej tydzien, gdzyż krócej się nie opłaca ze względu na odległość, a co za tym idzie 36 godzinną podróż (autobus + pociąg).

Ukryta Zawartość

post-2659-100008494 1170297163_thumb.jpg

post-2659-100008495 1170297162_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mozartini... dlatego też swój urlop zaplanowałem od połowy września... w Bieszczadach... Połonina Caryńska - Wetlińska, Smerek, Przełęcz Orłowicza... to są moje klimaty...

Luxmany i winyle 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.