Skocz do zawartości
IGNORED

Panasonic WM61A - jacys zainteresowani ?

GrzMiL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Planuje kupno wiekszej ilosci ww kapsulek i zastanawiam sie czy byliby jacys chetni na nie.

Cena by oscylowala w granicach 30 zł + koszt wysylki lub odbior osobisty w krk. Czyli nie wiecej niz 36 zl.

Jesli ktos jest zainteresowany to niech sie wpisuje. Jesli by sie zebralo troche osob to bedzie taniej.

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/20542-panasonic-wm61a-jacys-zainteresowani/

cóż ...zakładając że dla do bardzo dobrego kumpla na urodziny to ... ok 100 zł za komplet

a szczerze mowiac nie chce mi siętego robićsamemu bo mam do skończenia końcówke mocy, potem jeszcze zrobić 2 ZEN`ki... troche roboty mam ... no i teraz kolumny dla A klasy. Do tego klasa maturalna i mierzene w reżyserie dzwięku na akademii muzycznej ... poprostu brak czasu.

Igod ...skontaktuj sięze mną na GG... mam pare biznesów nie tylko jeśli chodzi o SW. Pozdrawiam

Nie pomyslalem wczesniej zeby odrazu napisac.

Kupuje dla siebie troche kondensatorow nastepujacych wartosci

Nichicone HE

120/16

330/16 2,6zl

2700/50 7 zl

Panasonic

seria - TSUP

6800uF/80 24zl

seria - ECQ-E(F)

4.7uF/100V MKT 11zl

seria - FC

47/16

1500/50 6 zl

seria - FM

2700/16 3,5 zl

470/16

220/50

2700/25 4.5 zl

470/25

1000/50 5 zl

470/50 3 zl

100/50 1,5zl

Ceny sa orientacyjne i w gore raczje nie pujda.

W TME były dostępne mikrofony być może i nawet lepsze od tego panasonic'a za 17,9zł :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam

[email protected]

Niestety FC 1500/50V nie maja na stanie i dopiero 9 wrzesnia beda mieli.

Bede je mial ale troche puzniej.

Odnosnie mikrofnu to chyba jednak nie lepszy bo chociazby ma mniejszy stosunek szum sygnal

Pozdrawiam

• 1 miesiąc później...

Witam.

Mikrofony juz dotarly i sa dostepne za 33 zl (pokrywam transport, przesylka dociera na nastepnym dzien lub drugiego dnia po otrzymaniu pieniedzy). Mikrofony sprawdzam przed wyslaniem.

Po szczegoly, zainteresowanych zapraszam na gg 1323123 (jestem prawie caly dzien na niewidocznym) lub jesli ktos woli to na maila [email protected]

Mam tez troche panasonicow FM i FC (od 47 uF do 1000/50 i do 2700 na 25V i 16V), 4x Panasonic TSUP 6800/80 oraz Nichicony serii HE ( lepsze parametry od panasonicow) 2700uF/50V

>>martin1

>Witam. Próbowałem dwa razy wysłać ci meila ale masz coś nie tak z adresem.

Sorry, ale ilość spamu, którą ostatnio dostaję jest zatrważająca, a filtr antyspamowy na tlenie jest aż za bardzo skuteczny, dlatego też nie podaję więcej pełnego adresu mailowego - prawidłowy adres to [email protected]. Sorki za kłopot.

Pozdrawiam

Wojtek

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.