Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

A piesi to co? Gorsi? Może by im też jakiegoś licznika wmontowac na stałe i kasować co krok za niszczenie chodników? A poza tym jak człowiek przechodzi po pasach to się droga też zużywa (i podwójna opłata). Szpilki mnożnik x4. 8-)

Robert - na pocieszenie - z całą pewnością nie będzie to dotyczyło naszych biednych rolników...... A za niedługo będziemy płacić również za puszczenie bąka.....

The odd get even.

tu w norwegii placi sie za wjazd do centrum ale to i tak nic przy oplatach parkingowych

oczywiscie placi sie za drogi publiczne szybkiego ruchu bo to co tu maj to autostradami nazwac nie mozna

nie pojedzie sie wiecej niz 80 bo jest masa miernikow z aparatem a najnizszy manadat jest drogi

ale to wszystko nic

jest w planach obowiazkowy montaz specjalnego urzadzenia z GPS co pozwoli na pelna kontrole kierowcy:

-ile kilometrow

-gdzie - (mosty. tunele itp)

-no i przede wszystkim jak szybko

wiec jak widzicie w polsce nie jest tak zle :)

Mateuszek >>

AAAAA jade do etiopi !

Ale u nas to co mamy to nawet w wiekszosci nie drogi (bo autostrad to prawdziwych nie ma). Dziurawe waskie zle oswietlone w zimie zawalone breja i blotem, powinno nam panstwo doplacac za zniszczenia auta, zawieszenia wieksze zuzycie paliwa i wogule psychiczny komfort podrozy ktory bardziej przypomina walke a nie przyjemnosc.

Pozatym juz podatkow na drogi to mamy kilka, czesi jakos sie spieli i pobudowali autostrady z prawdziwego zdarzenia a tutaj. ...gnoj

No a norwegowie jednak wiecej srednio zarabiaja niz polacy chociaz to nie jest wytlumaczeniem takiego idiotycznego pomyslu.

jak już Państwo rozkazuje montować GPSy we wszystkich samochodach, to za 20 lat wszczepią nam chipa do mózgu i będzie wiadomo ile wypił, ile pierdział, ile pieprzył i z kim, co widział, co słyszał, co powiedział, co przeczytał itp itd ...... FULL control

To wszystko będzie rejestrowane w wielkiej bazie danych i archiwizowane na zawsze.

i wtedy nasz prapraprawnuczek puści sobie film co praprapradziadek robił 200lat temu

i zobaczy że właśnie pisał posta na Forum Lukara i słuchał muzy z xxxx.

Wizualnie do dupy, ale zawartosc fonii humorystyczna.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nieznany dotąd nikomu zawodnik w skokach narciarskich Hendryk Waciak z klubu Tornado PGR Wierciuchowo prezentuje światu nową sylwetkę opracowaną w Zakładzie Aerodynamiki Państwowego Gospodarstwa Rolnego w

Wierciuchowie. Sylwetka jest przeznacona do lotów narciarskich na Wielkiej Krokwi, a charakteryzuje się niezwykłym kątem natarcia oraz (co wydaje się nam dziwne) skrzyżowaniem nóg. Na zdjęciu: Hendryk Waciak w momencie wyjścia z progu.;-)

[obrazekLUKASZ-217141_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

:)

[obrazekLUKASZ-217230_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

prawo jazdy :))

[obrazekLUKASZ-217232_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

;)

[obrazekLUKASZ-217268_1.jpg] [obrazekLUKASZ-217268_2.jpg] [obrazekLUKASZ-217268_3.jpg]

Ukryta Zawartość

post-3825-100001461 1170261852_thumb.jpg

post-3825-100001462 1170261851_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

moze sprobujemy sie poklasyfikowac? ;))

[obrazekLUKASZ-217269_1.jpg] [obrazekLUKASZ-217269_2.jpg] [obrazekLUKASZ-217269_3.jpg]

Ukryta Zawartość

post-3825-100001458 1170261856_thumb.jpg

post-3825-100001459 1170261854_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

[obrazekLUKASZ-217270_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nieznany dotąd nikomu zawodnik w sokach narciarskich Marcin Wajda z klubu Tornado PGR Czarnorzeki prezentuje światu nową sylwetkę opracowaną w Zakładzie Aerodynamiki Państwowego Gospodarstwa Rolnego w Czarnorzekach. Sylwetka jest przeznacona do lotów narciarskich na wielkiej krokwi, a charakteryzuje się niezwykłym kątem natarcia, zwiększeniem powierzchni nośnej poprzez usytuowanie rąk z przodu ciała oraz (co wydaje się nam dziwne) skrzyżowaniem nóg.

Na zdjęciu: Marcin Wajda w momencie wyjścia z progu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na tym forum teraz jestem tylko JA :D

Ukryta Zawartość

Jak tu wszedłem to ostatnie posty były z lutego 2004 :-)

Miał rację Lenny Kravitz śpiewając "Rock'N'Roll is dead "

Ukryta Zawartość

Czy kiedykolwiek przeżyliście coś równie namiętnego???

Frank1909: Cześć słodziutka. Jak wyglądasz?

Barbie4u: Mam 177 cm, 27 lat i waże 57 kg. Mam na sobie czerwoną, jedwabną bluzkę, spódniczkę mini i buty na wysokim obcasie. A jak Ty wyglądasz?

Frank1909: Mam 39 lat, 172cm i waże ok 120 kg. Noszę okulary. Właśnie siedzę w dresie i T-shirt-cie z Geant-a

Barbie4u: Chce Cię!!! Zróbmy to teraz. Kochajmy się!

Frank1909: OK!

Barbie4u: Jesteśmy w mojej sypialni. W tle gra cicho romantyczna muzyczka. Na stoliku nocnym pali się świeca. Patrzę Ci w oczy i się uśmiecham. Obejmuję Cię i całuję w usta. Moje dłonie, głaszcząc Twoje ciało, przesuwają się coraz niżej. Delikatnie zaczynam masować Twoją męskość.

Frank1909: Zasycha mi w ustach. Zaczynma się pocić.

Barbie4u: Zdejmuję Ci powoli T-shirt i całuję Twoją nagą klatę.

Frank1909: Zaczynam rozpinać Twoją bluzkę. Moje dłonie drżą.

Barbie4u: Cicho jęknąłam.

Frank1909: Twoja bluzka jest już rozpięta i ja ją zdejmuję.

Barbie4u: Odchylam moją głowę namiętnie do tyłu. Pocieram Twoją męskość coraz szybciej.

Frank1909: Moja dłoń ześlizguje się i nie chcący rozrywam Twoją bluzkę. Przykro mi.

Barbie4u: W porządku - nie była zbyt droga.

Frank1909: Zapłacę za nią.

Barbie4u: Nie przejmuj się tym. Mam na sobie czarny, seksowny stanik. Oddycham coraz głośniej a moja miękka pierś porusza się w górę i w dół.

Frank1909: Próbuję otworzyć zapięcie przy Twoim staniku. Coś się gdzieś zahaczyło. Masz nożyczki?

Barbie4u: Biorę Twoją dłoń i całuję ją czule. Sięgam do tyłu i rozpinam stanik, który spada na łóżko. Moje piersi są nagie, a sutki sterczą podniecone czekając na Ciebie.

Frank1909: Jak Ty to zrobiłaś??? Podnoszę stanik i badawczo przyglądam się zapięciu.

Barbie4u: Upadam plecami na łóżko. Chcę poczuć Twój język na całym moim ciele!

Frank1909: Upuszczam stanik. Liżę Twoje, ... Twoje cycuszki. Są taki słodkie.

Barbie4u: Moje palce przeczesują Twoje włosy i pieszczą ucho.

Frank1909: Nagle muszę kichnąć. Twoja pierś cała pokryta jest śliną i czymś jeszcze.

Barbie4u: CO???

Frank1909: Na prawdę bardzo mi przykro!

Barbie4u: Wycieram się do sucha tym, co zostało z mojej bluzki.

Frank1909: Biorę od Ciebie brudną bluzkę i odrzucam ją do tyłu.

Barbie4u: OK. Teraz zdejmuję Twoje spodnie i pocieram Twojego członka.

Frank1909: Jęczę jak kobieta - Twoje dłonie są takie zimne. Ahhh....

Barbie4u: Zdejmuję miniówkę, a potem majteczki.

Frank1909: Mój język dotyka Twojego uda. Potem wchodzi głębiej i znów wychodzi. Ohhh... poczekaj minutkę!

Barbie4u: Co się stało?

Frank1909: Połknąłem Twój włos łonowy. Musze odkaszlnąć.

Barbie4u: Wszystko z Tobą w porządku?

Frank1909: Zaraz sobie wykaszlę płuca na zewnątrz! Moja twarz staje się cała czerwona!

Barbie4u: Mogę jakoś pomóc?

Frank1909: Biegnę szybko do kuchni i przeszukuję lodówkę. Gdzie trzymasz szklanki?

Barbie4u: U góry, całkiem po prawej stronie.

Frank1909: Wypijam szklankę wody. Od razu mi lepiej..

Barbie4u: Wracaj z powrotem do łóżka!

Frank1909: Tylko umyję szybko szklankę.

Barbie4u: Jestem całkiem rozpalona i czekam na Ciebie.

Frank1909: Właśnie suszę szklankę. A teraz wkładam ją z powrotem do szafki i wracam szybko do sypialni. Czekaj, czekaj - tu jest tak ciemno. Gdzie wlasciwie jest sypialnia?

Barbie4u: Ostatnie drzwi po lewej na końcu korytarza.

Frank1909: Znalazłem!

Barbie4u: Wreszcie. Zdejmuję Ci teraz spodnie. Cicho pojękuję. Chcę Ciebie!!!

Frank1909: Ja też!

Barbie4u: Jesteś już nagi. Całujemy się namiętnie. Nasze nagie ciała stykają się.

Frank1909: Wgniatsz mi moje okulary w twarz!

Barbie4u: Zdejmij okulary skarbie.

Frank1909: OK, ale bez okularów widzę bardzo źle. Zdejmuję je i kładę na stoliku.

Barbie4u: Wyginam się nad łóżkiem. Daj mi to!!!

Frank1909: Musze pilnie się wysikać. Prawie ślepy wymacuję sobie drogę do toalety.

Barbie4u: Wracaj szybko mój Ty wielki misiaku!

Frank1909: Znalazłem ubikację. Jest ciemno - dotykam toalety.

Barbie4u: Czekam z niecierpliwością na Twój powrót!

Frank1909: OK - jestem gotowy. Szukam spłuczki, ale jej nie znajduję. Uhhh-Ohhhh!!!

Barbie4u: Co się znów stało??

Frank1909: Przez pomyłkę nasikałem do twojego kosza z rzeczami do prania. Na prawdę strasznie mi przykro z tego powodu. Poczekaj - prawie ślepy wracam do sypialni.

Barbie4u: Mmmmmmm, no dobra, chodź już.

Frank1909: Ok, jestem całkowicie gotowy. Wsadzam mój... eeh... mojego Wacka..... w Twoją..... no wiesz już w co,......

Barbie4u: Tak! Zrób to! Zrób to!

Frank1909: O kurczę. przypadkiem przewróciłem stopą świecę. Zapaliła się zasłona!

Barbie4u: wylogowana

oto co spotkało tekst o skoczku - P. Henryku Waciaku (którego umieszczono tu 2 krotnie), gdy umieściłem go na innym forum:

"Thon022,

Twój post został usunięty.

1. Pokazywanie ludzi w takim stanie bez ich zgody jest po prostu bardzo nie na miejscu. Mówiąc poważnie można za to podać kogoś do sądu. Współczuję, że w gazecie, którą cytowałeś siedzą aż takie debile.

Skąd wiesz co Ciebie spotka za kilka lat i co by było gdyby ktoś to umieścił jako atrakcję na jakimś forum?

2. Zdjęć o małym znaczeniu nie powinno się zapisywać na forum, lecz dawać do nich zdalne linki ponieważ niepotrzebnie zabierają pasmo. "

Przyznam szczerze, że nadal mnie bawi.

Przegięcie nawet jak na sylwestra

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :-))

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Ukryta Zawartość

how to fry an egg on a comp

Ukryta Zawartość

Watek zostal najprawdopodobniej usuniety. Bez zaglebiania sie w filozofie posuniecia "bocznica" bedaca skrawkiem marginesowych tematow potraktowala byc moze zbyt ostro ukazujace sie od wczoraj wulgaryzmy w batalii o wzgledna racje. Lub tez odruch powinien moze jedynie dotyczyc kilku wpisow, lub fragmentow ich zawartosci? Nie mnie oceniac, przykro mi jest jednak, ze dyskusja polityki sasiedniego kraju przeksztalcila sie w chamska burde. Czyzby wspolne zainteresowania tematyka audio tak dlugo i czesto efektywnie maskowaly prawdziwa i ta niechetnie akceptowana charakterestyke niektorych osob? Nalezaloby tez docenic nie oczywiscie publiczne chlostanie sie podworkowym zargonem, ale istotna role forum jako prewencje przed realnym mordobiciem. Dzisiaj wieczorem nadal glosuje na Ukraine.

A to jeszcze chciałem napisać:

Jazz :-)

W pierwszym moim wpisie kierowany niezdrową ciekawością chciałem, abyś napisał coś o tej przepięknej ukraince.

I miałem rację, Dzięki temu (chyba) wątek nabrał rumieńców oczywiście oprócz tradycyjnego kopania się po tyłkach.

Okazało się że, mamy różne stosunki dotyczące Ukrainy. Ciekawe, że tak nagle polacy i ukraińcy zapałali do siebie wielką miłością, a przecież jescze nie tak dawno w sondażach publikowali wyniki, w których nie przepadaliśmy za nimi, czyli byli potraktowani prawie jak rosjanie. Ale żyjemy w ciekawych czasach, w których można bardzo szybko zdobyć przyjaciół jak i wrogów.

Nie szukajmy za wszelką cenę przyjaciół, ale nie róbmy sobie wrogów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.