Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

W którym hipermarkecie są takie koszyki na wyposażeniu dla dzieci?:)

..

98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada:

- Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy mieć syna...

Doktor myśli chwilę i mówi:

- Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię:

Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem?

- Nie - odpowiada staruszek.

- Niedźwiedź padł martwy jak kłoda.

- Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał wystrzelić!

- I do tego punktu właśnie zmierzałem...

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Dwóch Anglików w średnim wieku gra w golfa. w pewnej chwili obok pola golfowego przechodzi kondukt żałobny. Jeden z grających odkłada kij i zdejmuje czapkę.

- Cóż to - dziwi się drugi - przerywa pan grę?

- Proszę mi wybaczyć, ale, bądź co bądź, byliśmy 25 lat małżeństwem.

W Londynie, na rogu ulicy rozmawiają dwie pakistańskie kobiety:

- Jestem w Wielkiej Brytanii dopiero szósty miesiąc, ale już biegle mówię po polsku!

Rok 2018, Niemcy. Policja zatrzymuje faceta, sprawdzają dokumenty, gliniarz jeden do drugiego:

- Popatrz Ahmed, jakie dziwne nazwisko: Müller.

Poranek w alpejskim kurorcie. Na taras wychodzi Anglik i wola:

- How wonderful!

Wychodzi Niemiec i wzdycha:

- Das ist wunderbar!

Wychodzi Rosjanin i dziwuje sie:

- Kak prikrasna!

Wychodzi Polak i stwierdza:

- Ja pier**lę!

?👈

Kocie pozycje sypialne...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-42084-0-74834800-1371899775_thumb.jpg

post-42084-0-18709700-1371899785_thumb.jpg

post-42084-0-17370300-1371899793_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mąż na łożu śmierci wyznaje żonie swój życiowy sekret:

- Przez 20 lat Cię zdradzałem.

- A ty myślisz, że ja bym Cię tak bez powodu otruła?

..

Jutro do pracy;(

;)

Ukryta Zawartość

.

995665_576404279078255_1229531296_n.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Gość StaryM

(Konto usunięte)

W sobotę widziałem na własne oczy czarny humor. Motocyklista wyjeżdżający z Trójmiasta drogą numer 6 miał tablicę rejestracyjną G2 DAWCA. Styl jazdy uprawdopodabniał prawdziwość tej tablicy.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Mam paru znajomych na chirurgii w wojewódzkim i wiem od nich, że motocyklista - dawca to mit. Debile po wypadkach motocyklowych są tak rozpieprzeni, że nic się nie nadaje do przeszczepu. Najwyżej do nakarmienia kota pana ordynatora.

Z tymi dawcami to mit jak napisano wyzej. Motocyklisci czesto gina na miejscu, a organy ktore nie funkcjonuja jakis okreslony czas do niczego sie juz nie nadaja.

?👈

Mam paru znajomych na chirurgii w wojewódzkim i wiem od nich, że motocyklista - dawca to mit. Debile po wypadkach motocyklowych są tak rozpieprzeni, że nic się nie nadaje do przeszczepu. Najwyżej do nakarmienia kota pana ordynatora.

To weź pod uwagę, że statystyki nie kłamią: więcej wypadków i śmierci wśród motocyklistów powodują kierowcy samochodów, niż sami motocykliści. Następnym razem zastanów się, jak nazwiesz kogoś debilem.

Powrót po dłuższej przerwie...

Gość vasa

(Konto usunięte)

więcej wypadków i śmierci wśród motocyklistów powodują kierowcy samochodów

Wg tej logiki drugie miejsce w kategorii winnych śmierci motocyklistów zajmują drzewa.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

To weź pod uwagę, że statystyki nie kłamią: więcej wypadków i śmierci wśród motocyklistów powodują kierowcy samochodów, niż sami motocykliści. Następnym razem zastanów się, jak nazwiesz kogoś debilem.

Ci, którzy jeżdżą 100 km/h i więcej po mieście, wyprzedzają prawą krawędzią jezdni i robią tego typu numery to DEBILE (obserwuję takich niemal codziennie). Mało tego, debile niebezpieczne nie tylko dla siebie, ale i dla innych. Mam gdzieś, czy taki debil się zabije. Niech się zabija, wyeliminuje swoje debilne geny z puli ludzkości, więc nawet lepiej, ale oni zabijają innych i na to się zgodzić już trudno. Przepisy o ruchu drogowym są dla wszystkich, nie tylko dla samochodów.

Wg tej logiki drugie miejsce w kategorii winnych śmierci motocyklistów zajmują drzewa.

Dokładnie.

Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem?

Jestem wesoły Donek, prezydentem zaś jest Bronek.

Zdrożały: benzyna, cukier i gaz,

więc wam coś obiecam jeszcze raz!

?👈

Dla nich to powinni stworzyć jednostkę specjalną. Taki pohańbiony od tyłu przeciwnik spędzi całą wojnę w okopach, pogrążony w głębokiej depresji po utracie męskiej tożsamości

To prawda. Stoję tak już pół godziny. Kręcę karkiem na wsystkie strony aż trzeszczy. Dotykam klamki. Puszczam. Dotykam. Lekko je otwieram, znowu przyciągam, czekam, w końcu jednak całeje otwieram..... no i wyrwało te drzwi; tylko zaiskrzyło.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.