Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To też dobre. Cała seria tego jest. ;-)

Nie rozumiem tych filmów. Może ktoś mi podpowie w których sekundach jest śmieszne?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To też dobre. Cała seria tego jest. ;-)

noooo cóż rzec? jak zobaczyłem 2 minutę to powiem tylko -

Olaf Fritiof Skjurwensen!!!

("Ballada skandynawska")

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Takie obrazki zamieszczają pożyteczni idioci którzy słyszeli jedynie kilkusekundowe zmanipulowane wypowiedzi Macierewicza nadawane w mediach głównego ścieku albo osobnicy którzy naprawdę boją się rozliczenia za swoje czyny.

A zamknęli już wątek polityka?

Tam śmiało można z powrotem wsadzić sobie kij w d...e i rozważać o wyższości, przepraszam niższości obu Panów.

Taki specyficzny typ poczucia humoru ;)

Barbaric na filmie bez głosu - bo w tle leci mi Konkurs Chopinowski -

total rozdwojenie jaźni :)

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Jeśli uważasz, że On jest obłąkany, to jakim słowem określić Niesioła?

;)))))

...

Polecam dwie książki:

Resortowe dzieci. Tom 1. Media - Kania Dorota, Targalski Jerzy, Marosz Maciej

Resortowe dzieci. Tom 2. Służby - Kania Dorota, Targalski Jerzy, Marosz Maciej

To czego nie udało się zrobić "obłąkanemu" i Olszewskiemu w 1992 roku zrobiła w końcu ww. trójka. Czytając te książki można dostać zajadów ze śmiechu lub przerażania, jeśli ktoś ma słabą konstrukcję psychiczną.

Polecam może w głowie Ci się co nieco rozjaśni. ;)

Edytowane przez Mrok

Polecam dwie książki:

Przekonałeś mnie. Dopisuję te dwie pozycje do mojej listy lektur obowiązkowych które w najbliższym czasie przeczytam.

Gość audiosynergia

(Konto usunięte)

Ja natomiast polecam sprawdzenie tytułu tego wątku i darowanie sobie takich dennych, goebelsowskich wpisów. To nie miejsce na uprawianie propagandy, są od tego wątki polityczne.

Ja natomiast polecam sprawdzenie tytułu tego wątku i darowanie sobie takich dennych, goebelsowskich wpisów. To nie miejsce na uprawianie propagandy, są od tego wątki polityczne.

Ubliżasz mi i tym samym sam sobie wystawiasz świadectwo. Trafiasz do ignorowanych. Nie darzę sympatią sowieciarzy. Wątek jest jak najbardziej odpowiedni. Po przeczytaniu tych książek człowieka ogarnia pusty śmiech. To jest o niebo lepsze od Monty Pythona. ;)

Edytowane przez Mrok
Gość audiosynergia

(Konto usunięte)

Ubliżasz mi

Mylisz się. Komentuję Twój denny wpis, nie Ciebie jako osobę.

Nie darzę sympatią sowieciarzy.

To jest nas dwóch.

Wątek jest jak najbardziej odpowiedni.

Nie, to nie jest odpowiedni wątek do uprawiania politycznej propagandy. Aby trafić do właściwego wątku, wyszukaj sobie tag "polityka".

Polecam dwie książki:

Ma być jeszcze tom 3 - o Kaczyńskim, Lepperze i Dornie ...

Ciebie Parantulla zawsze bawi jak ktoś się potknie, przewróci, albo ktoś komuś da w ryj. ;-)

Najbardziej to mnie bawi jak za każdym razem piszesz to samo.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Nie, to nie jest odpowiedni wątek do uprawiania politycznej propagandy. Aby trafić do właściwego wątku, wyszukaj sobie tag "polityka".

czyli śmiać się ze sportowców można tylko w wątku o sportowcach, z aktorów w dziale kino itd itp

puk, puk w czoło

Gość audiosynergia

(Konto usunięte)

czyli śmiać się ze sportowców można tylko w wątku o sportowcach, z aktorów w dziale kino itd itp

puk, puk w czoło

Należę do osób cierpliwych, będę zatem pokazywał wolno i po kolei.

Wkleiłem taki obrazek:

4167f6093bb3dda59eab6120788dbf11.jpg

Dostałem następujące chamowate/napastliwe odpowiedzi:

Takie obrazki zamieszczają pożyteczni idioci którzy słyszeli jedynie kilkusekundowe zmanipulowane wypowiedzi Macierewicza nadawane w mediach głównego ścieku albo osobnicy którzy naprawdę boją się rozliczenia za swoje czyny.

Gdyby na tym obrazku był prezydent Bul to ten nastolatek już by był ukarany.

Jak widzisz, nie zrozumiałeś kompletnie, kto tu się śmiał z polityków, a kto ma kij w d... Ja tylko nalegałem na nie sianie pisowskiej propagandy, które zaczęło się później. Tak więc, Witku, "puk, puk w czoło" musisz zastosować na sobie. Powodzenia :-)

Dostałem następujące chamowate/napastliwe odpowiedzi:

Hmm, wydaje mi się że to Ty zamieściłeś pierwszy obrazek więc nie dziw się dalszych reperkusji, prowokujesz to dostajesz w r...j.

Bo ty jesteś generalnie - idiota.

Co i komu tu cokolwiek tłumaczyć?

Moderację proszę o zwyczajowe punkty.

A tego monotematycznego przygłupa - wypchnąć poza nawias.

Szacun rozumiejącym!

- Jacek.

Jako małą rekompensatę punktów - masz mój +

Gość audiosynergia

(Konto usunięte)

Hmm, wydaje mi się że to Ty zamieściłeś pierwszy obrazek więc nie dziw się dalszych reperkusji, prowokujesz to dostajesz w r...j.

Nie zmieniaj tematu. Nie chodziło o to, że Korner i Mrok napisali, co napisali, tylko o to, że Ty stwierdziłeś, że ja zabraniam komuś śmiać się z polityków, pisząc co następuje:

puk, puk w czoło

Napisałeś bez sensu, co wcześniej wyjaśniłem. To właśnie ja śmiałem się, wklejając patrona obłąkanych.

Pozdrawiam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.