Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszamy Państwa do pięknego mieszkania z klimatem, które mieści się na poddaszu jednej z kamienic Dolnego Sopotu.

Mieszkanie składa się z salonu z aneksem kuchennym, sypialni oraz łazienki.

Proszę o uważne przeczytanie tego tekstu reklamowego:

Całe mieszkanie jest umeblowane i całkowicie wyposażone. W salonie znajduje się, m. in., nowa, rozkładana, wygodna dwuosobowa kanapa, stolik i telewizor. W sypialni z kolei mieści jedno dwuosobowe łoże.

Mieszkanie to jest bardzo przytulne i jasne. Z jego okien rozciąga się przepiękny widok na sopockie kamienice, dwie wieże kościelne i plac zabaw dla dzieci, tzw. Jordanek. Dookoła jest bardzo dużo zieleni.

Przy kamienicy znajduje się bezpłatny parking.

Po przeciwnej stronie ulicymieści się świetnie zaopatrzony sklep spożywczy. Nieopodal zaś sklep warzywny i mięsny.

Do plaży można dojść w ciągu 7 min., a do ul. Obrońców Monte Cassino w 15 min. spacerkiem promenadą wzdłuż morza.

The latest poll taken by the Government asked people who live in Ireland

if they think Polish immigration is a serious problem:

23% of respondents answered: Yes, it is a serious problem.

77% of respondents answered: Absolutnie zaden. To nie jest powazna kwestia.

• Redaktorzy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

co do samych kolumn się nie wypowiadam, bo i na nie są amatorzy, ale wpis sprzedającego nie daje mi spokoju:

"Uwaga: W jednej z kolumn nie słychać głośnika wysokotonowego (Tego mniejszego). Nie wiem dlaczego, prawdopodobnie było tak od nowośći. Nie jestem audiofilem i niezwróciłem na to uwagi gdyż

poprostu nie słyszałem różnicy. Głośnik nisko-średniotonowy wypełnia świetnie jego funkcję. Różnice da sie odczuć przykładając ucho do głośnika. Jednak fakt jest. Niemam pojęcia

czy wynika to z mojego amplitunera (chodź to wykluczam bo zamieniałem kolumny), czy z fabrycznego braku styku jakiegoś kabla, czy poprstu coś jest uszkodzone lub przepalone. Nie wiem. Nie znam się na tym

dlatego kolumny nigdy w życiu nie otwierałem i i niemam zamiaru gdyż szanuje te super cacka. Oczywiście reszta gra wspaniale :) Jest to prawdziwa okaz gdyż sprzedaję je Bez Ceny Minimalnej, za ile Państwo wylicytujecie za tyle kupicie :)."

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

słuchajcie, potrzebuję pomocy :)

wielu z was napewno pamięta taka reklama (chociaz ciężko to nazwać reklamą), raczej dobry spot.

wyglądał on tak:

koles konczy sie sexic z babka, wyskakuje migiem z łóżka, ubiera sie, zbiega klatką schodową na dół,

wsiada do auta, a tam widok na opony MICHELIN, odjeżdża, i potem tekst:

Michelin - te gumy Cie nie zawiodą

jakbyście mieli linka do tego albo wiedziei skąd można ściągąć, dajcie znać.

próbowałem szukać po youtube i wrzucie, ale zero efektów:/

a na wrzucie, albo iinym polskim portalu to chyba było, może na joemonster

Zony rozmawiaja o swoich mezach:

- moj to jest jak mustang- ladny, szybki i potezny

- eee moj to jest jak mercedes - delikatny luksusowy ponadprzecietny

- a moj to jest jak polonez - bez ssania nie ruszy.

Alexander

stat: 1161 / 466 / 0

11 Mar 2004, 22:22

Ramię tangencjalne to niezły wynalazek, ale miałem okazję oglądać kiedyś wypadek przy pracy takiego ramienia.

Na jednej z wystaw w Monachium albo we Frankfurcie (dokładnie nie pamiętam) pan Peter Suchy prezentował śliczny gramofon Master Reference - oczywiście z ramieniem tangencjalnym. Z początku wszystko było ok, ale po kilku minutach sanki, na których zainstalowana była wkładka z niewiadomej przyczyny zarzymały się, igła wraz z wkładką dalej śledziła rowek płyty, a ramię czyli w tym przypadku kilkucentymetrowy pręt uginał się coraz bardziej i po kilku sekudach, "nadrobił" zaległość w stosunku do wkładki szarpiąc ją niemiłosiernie.

Towarzyszył temu koszmarny zgrzyt z głośników i bardzo interesujący wyraz twarzy pana Suchego... Oględnie mówiąc konstruktor był nieco zakłopotany. I to byłoby na tyle. Należy mieć nadzieję, że był to odosobniony wypadek przy pracy. Mercedesy też się czasem psują...

:-D LOL!!

Dziewczynie o blad wlosach rozkraczyl sie samochod na drodze i zadzwonila po pomoc drogowa. Przyjachel Pan Zenek, obejrzal woz (wyjasneinie dla Jazza: woz to to samo co fura) i mowi wzdychajac ciezko:

- Benzyna sie skonczyla.

Na co blondyna:

- Czy to cos powaznego?

pzdrw

soso

Dlaczego zonaci mezczyzni sa grubsi niz kawalerowie?

Kawaler przychodzi z pracy, zaglada do lodowki, wzdycha ciezko i kladzie sie do lozka.

Zonaty przychodzi z pracy, zaglada do lozka, wzdycha ciezko i idzie do lodowki.

pzdrw

soso

Że onet.pl kręci, to już wiadomo od dawna. A teraz w sieci znalazłem na to dowód.

Wejdź na

Ukryta Zawartość

po załadowaniu się strony należy w pasek adresu wkopiować poniższy tekst

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0);

i nacisnąć ENTER

Ukryta Zawartość

No masakra, chłam podwórkowy, chlanie, gandzia, bluzgi - zdemoralizowane dzieciary!! W kółko to samo - jak można tak przynudzać?! Elo, elo ziomy, hehehe :-D

Tak, widać że nasze ziomy to już poziom umysłowy poniżej dna. Tutaj można sobie posłuchać rymowanki w wykonaniu kogoś z letka inteligientniejszego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sorry, zły link, ten jest dobry

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

misiomor, 18 Kwi 2007, 14:30

>Tak, widać że nasze ziomy to już poziom umysłowy poniżej dna. Tutaj można sobie posłuchać rymowanki

>w wykonaniu kogoś z letka inteligientniejszego.

ekhm ekhm. no może z letka. leciutka.

Pq, 18 Kwi 2007, 15:49

Gdyby gość był raperem na poważnie, miałbyś może trochę racji, jednak ten kawałek to wyłącznie jednorazowe robienie sobie jaj z hiphopu przez lekarza z doktoratem, pracownika naukowego AM zresztą.

Nie ma to jak w letniej porze... :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

DJ Turbo pracuje w RMI FM w Poznaniu. To było kilka lat temu... ponoć wybierał się na jakieś zagraniczne party w listopadzie ub. roku... cóż - niezły czubek, a może po porstu burak?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.