Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowe spotkanie przy piwie

stempur

Rekomendowane odpowiedzi

Co Wy na to, żeby zrobić lukarowe piwo? Mam pomysł na termin: 11 listopada. To dzień wolny od pracy a przy okazji przed Audio Schow. które ma być w tym roku 12-13 listopada. Ale możemy szybciej, jeszcze na powietrzu, bo pogoda dopisuje. Jest już chętny Olo 78, może przyjedzie Broda.

Stempur, pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/21181-forumowe-spotkanie-przy-piwie/

Ładnie się ubierzemy, jakiś makijaż i nie bądzie źle. A potem oczy mglo zajdo od piwa i będzie dobrze. No forumowicze, tylko trzy we czterech mamy się spotkać? Zgłaszajcie się.

Stempur

Ja co prawda nie wiem co będę robił 11 listopada - bo tak się składa, że w ten dzień mam rocznicę ślubu ( co skutecznie koliduje z Audio Szoł ) , ale może w tym roku uda się wyrwać ...... :-)))

pozdr.

Arkadix

Z Marantzem czy bez??;) Jak wszystko pozwoli to chętnie się przyłącze?:)

Ps.Dawnośmy się nie widzieli:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Ostateczny czas i miejsce akcji jeszcze ustalimy. Jedno jest pewne: Warszawa. No to nas kilku już jest :-)

Tak sobie myślę, że ten listopad, to trochę za późno. Może ktoś rzuci jakiś wrześniowy termin?

Stempur

Wrześniowy termin (przedostatni wpis w wątku):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>Kiedyś myślałem, że ich w ogóle nie ma. Dziś znam wiele takich osób.

Zobaczcie, co z nami zrobił ten kapitalizm...:-)) Ale sie ludzie muszą pilnować przed innymi...żeby za dużo się nie wygadać.

Jak już stempur wspomniał, podpisuję się pod inicjatywą wspólnego piwa. Co do terminu i miejsca, to jestem elastyczny.

Stempur - niedobry chłopaku, jutro będę nerwowo przetrząsał sklepy w poszukiwaniu płyt Jorane. ;-)

Pozdrawiam,

Olo

Stempur ---> Powiedz ile Ci jestem winien za tą jedną nieszczęsną,długo już czekającą płytkę:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Tak a propos Jorane, to stawiam wniosek formalny o mianowanie stempura jej managerem. Wykreował ją na naszym forum, to niech mu coś z tego skapnie ;-). Jorane - odezwij się do stempura na priv i ustal warunki kontraktu ;-)

Ja w ramach gratyfikacji stawiam stempurowi piwo, bo zacną nam artystkę "sprzedał".

Pozdrawiam,

Olo

Witka

No to już nas trochę jest. Czekamy na następne zgłoszenia. I koniecznie propozycje wcześniejszego terminu. A tego 11 listopada to możemy się spotkań drugi raz, tak na rozgrzewkę przed AS. Jako miejsce proponuję Kompanię Piwną na Podwalu. Tam jest taka sala, w której stoją wielkie stoły na kilkanaście osób i można się zmieścić. Ani drogo, ani tanio, warszawska średnia. I Zakąski są. Co wy na to? Termin!!!!

Pozdrowienia Stempur

A może przed piwem w Warszawie jeszcze ktoś w najbliższą sobotę dołączy do spotkania w Staszowie (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )?

A w Warszawie dobrze byłoby się spotkać zanim śniegi nadejdą.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.