Skocz do zawartości
IGNORED

Widziałem wczoraj MC Gyvera w telewizji!

Normalny45

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem o czyją Kawę tu chodzi my o swoim przyrzeczeniu pamiętamy ale jeśli ktoś jednostronnie zawartą umowę naruszy przysięgam, że ten biblijny to przy nim tylko pestka

Winę ponosi Korwin ja i TVN , który nie raczył a miał taki nie obrażając psa psi obowiązek wiedza osoby [zaznaczam żadnego z nas dwóch] nawet ukazana w krótkiej migawce mogła się McGyverowi przydać.

Od wyżej wymienionego na wsiakij pożarnyj słuczaj radziłbym się odczepić, nie wierzgajcie bo będę miał konkretne namiary na chińskie wkładki elektretowe o średnicy jednego cala czyli po ludzku 25mm tanie

jak barszcz i mogę powiedzieć mam ale nie dam.

A teraz lulu kochane dziateczki

Ponieważ dzieci płodziłem samodzielnie . to z jednej parki kitajstwa zrobię sobie jeszcze dzisiaj wywalając z komputerowych dużych z mocnym pałąkiem i ślicznymi gąbkami dużych typ zamknięty nędzne 30 Ohmowe wkładki

i założę na swoje kłapciate uszy

P.Sulima

No wlasnie. Czy w TV pokazali "naszego" McGyvera np. w Galerii Ludzi Pozytywnie Zakreconych u Orlosia czy tego McGyvera z opery mydlanej, ktory zlozyl radiolinie na mikrofalach z miksera, widelca i miski do karmienia kota oraz bateryjki od latarki i plastra z apteczki ? Jesli tego drugiego, to nie nowina.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

dla wszystkich fanów opis wszystkich 139 + 2 odcinków MacGyvera :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Daj sobie spokój z tym modelem. To chyba najmniej udana szóstka w historii. Starsze PM62 było lepsze, nowsze PM68 również. Że nie wspomnę o stareńkim PM64 (Mk II).

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.