Skocz do zawartości
IGNORED

TECHNICS SU-A700MK2 CZY SU-V470 PXS cap

conan

Rekomendowane odpowiedzi

700 ma duże przesłuchy między wejsciami i praktycznie zero basu ale chyba ma pilota a 470 psx cap jest zrobiona na lepszej jakosci elementach ale zato jest starsza (co do syfu to nawet z wzmacniaczy technicsa mozna zrobić dobrze brzmiący wzmacniacz z solidnym kopem i niemęczącym brzmieniem ale nie z wszystkich modeli)

Mam pomysł :-) sprzedaj oby dwa modele póki jeszcze można coś za nie wziąć. Jak połączysz kasę to kupisz coś normalnego. Wyżej jest dobrze napisane !! masz uszy , posłuchaj i sam oceń co gra lepiej, a najlepiej sprzedaj te Techsics-y. Za małe pieniądze polecam Diorę WS704

Czyli już wiem. Na razie sprzedam ten nowszy z pilotem a ten starszy z lepszych materiałów zostawię sobie na razie. Przecież trzeba na czymś słuchać... Mam nadzieję że dokonałem właściwego wyboru. Dzięki za podpowiedzi.

Chcesz kupic dobrze grajacy wzmacniacz technicsa? Znajdz SU-A707 lub SU-A808 z ostatnich serii produkcyjnych. Na muzyce rockowej sprawdza sie bdb. Jakoscia wykonania bije wielu teoretycznie bardziej renomowanych konkurentow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.