Skocz do zawartości
IGNORED

Atrakcje tegorocznego Audio Show

Dreamer_1

Rekomendowane odpowiedzi

Elberoth, 26 Paź 2005, 10:15

>Na stronie są już informacje o systemach szczególnie wartych posłuchania na tegorocznej edycji

>Audio Show, która przypomnę odbędzie się 12-12.11.2005.

>

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy wiadomo, czy beda sluchawki Staxa - Omega ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zydelek -> tego to chybanajstarsi górale nie wiedzą. Osobiście Michała widziałem może z 5 razy w zyciu, ostatnio z 4 lata temu.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

> Czy będzie na Audio Show transport i przetwornik MCD 1000/MDA 1000 McIntosha ???

Z tego co mi wiadomo to tak, w zestwie C2200 +2x MC-1201.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

ja krotko - chcialbym, aby powolano na okres audioshow audiofilska policje, ktora bedzie wylapywala pochodzacych z hfm posiadaczy samplerow naima, linna i opus 3 (zwlaszcza tego ostatniego), usilujacych testowac systemy wlasnie za pomoca tychze cudow realizacji dzwiekowej. nastepnym krokiem winna byc natychmiastowa deportacja zatrzymanych do najblizszego hipermarketu w celu odbycia kary wieloletnich odsluchow w stoisku rtv.

prosbe swa motywuje tym, ze za publiczne okazywanie zlegu gustu kara powinna byc dotkliwa (byc moze nawet dozywocie w stoisku rtv jakiegos kerfura albo oszon).

uprzejmie prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby i rewidowanie wszystkich podejrzanych juz przy wejsciu.

dziekuje i pozdrawia

gupek wiejski majo.

ktora bedzie wylapywala pochodzacych z hfm posiadaczy samplerow naima, linna i opus 3

oczywiscie poprawny szyk to taki: ktora bedzie wylapywala posiadaczy samplerow naima, linna i opus 3 pochodzacych z hfm. chociaz ja wiem... tamten tez ma pewien nieglupi sens:-)

ktora bedzie wylapywala pochodzacych z hfm posiadaczy samplerow naima, linna i opus 3

oczywiscie poprawny szyk to taki: ktora bedzie wylapywala posiadaczy samplerow naima, linna i opus 3 pochodzacych z hfm. chociaz ja wiem... tamten tez ma pewien nieglupi sens:-)

->Elberoth

Czy będzie w tym roku możliwość opuszczenia hotelu np. w celu wyjścia na obiad i ponownego powrotu na wystawę bez konieczności ponownego kupowania biletu - w ubiegłym roku był z tym problem .

Dlaczego nie przewidziano biletów ulgowych dla studentów. Dla dzieci powiedzmy do lat 10 powinien być wstęp wolny. A dalej bilety ulgowe. A nie, że do 16 lat wchodzi sie za friko!

->guekbull , Profil

Ok. , jeżeli przykład z obiadem Was śmieszy to napiszę tak :

Czy będzie można wrócić na wystawę bez kupowania drugi raz biletu , gdy wyjdziemy na chwilę wyłączyć alarm wyjący w naszym aucie , potrąconym "przypadkiem" przez nastolatka , któremu wystawa się nie spodobała (mimo iż wszedł za darmo) i postanowił się "rozładować".Teraz lepiej? ;)

Wbrew pozorom , pytanie jest poważne i może mieć znaczenie dla osób przyjeżdżających z daleka.

>Pedros

Czywiście masz rację. Swoją rację maja też organizatorzy. Oczywisty jest proceder przekazywania sobie biletów po opuszczeniu hotelu. Tyle, że to robią nieuczciwi. A obiad powinni jeść wszyscy :)

Może przedstaw sprawę organizatorowi. To na pewno jest sprawa do rozwiązania (pieczątka?)

>Elberoth

"Lampowe monobloki Kondo Gakuoh wraz z lampowym pre Kondo Ongaku M-77 i taniutkim odtwarzaczem CD Resoluion Audio Opus 21 tworzyły najlepszy dźwięk w hotelu Renaissance."

A jakie kolumienki ?

Kolumn Living Voice Avatar OBX KH. Wszystko będzie na Shole (kondo Gakuoh, Living Voice, Resolution) tylko nie razem.

Witam,

na 100% bedzie Darek Starzyk (Amparo) ze swoimi cyfrakami - integra oraz koncowka mocy + pre (w obu przypadkach pre lampowe). Zdaje sie, ze integra na stoisku to bedzie moj egzemplarz :)

Pedros => to było z mojej strony trochę ironiczne ,ale miałem na myśli dokladnie to samo ;-)

Słuchaj nigdy nie byłem na A.S, bo zawsze wypadało mi A.S na statku ;-)

i do glowy mi nie przyszło , że nie będę mógł wyjść do samochodu czy na obiad ,aby przekazać mój bilet np. koledze Elberoth ( bo może nie będzie miał takowego ;-)

Ale to przecież oczywista bzdura, to problem organizatorów - jak to rozwiązać.

:) Darek na razie ladnie prosi, zebym pozyczyl, zastanawiam sie :) Sam jedzie z dzielonym kompletem pre/koncowka oraz reszta swojej produkcji (na pewno z DAC-em, wiecej nie wiem dokladnie)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.