Skocz do zawartości
IGNORED

do rodziców 3-4 latków -jaki prezent?

BeerfaN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam niezłą zagwodzkę; mój bratanek ma 3,5 roku. Nie wiem, jaki prezent mógłby przykuć uwagę brzdąca na dłużej niż dzień. Można kupić następny samochodzik, samolocik, klocki lego...ale nie tędy chyba droga.

Napiszcie proszę, jakie macie prezentowe doświadczenia z takimi dzieciakami. Ten jest zawsze pełen energii i niczego się nie boi.

ps-zabawki wydające w kółko taki sam drażniący dźwięk za każdym naciśnięciem guzika itp odpadają!

• Redaktorzy

ja mam3-latka i z doświadczenia wiem, że oprócz Teletubbisiów na dłuższy czas potrafi takiego brzdąca zająć np. kolejka. Tylko jest jedno niebezpieczeństwo - czasem tatuś tak bardzo sie przejmuje opieką nad nową zabawką synka, że dziecko musi dopominać się o swoją kolej obsługi zwrotnicy itp ;-) Warto poszukać jakiś większych modeli i niekoniecznie z najwyższej półki, bo pierwsza koleja z reguły ma krótki żywot.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

przeglądałem zabawki na allegro; domek ogrodowy, zmazopis, drewniane stemple (z tuszem-odpadają), mały konstruktor..jakbym się tym przed chwilą bawił, a tu ćwierć wieku na karku..

ten mały facet ma w zadku bateryjkę, typ jest niezniszczalny. Może jakiś pomysł na zabawkę męczącą niesamowicie?

a kolejkę to sam sobie kupię!

dzięki

• Redaktorzy

jak młody jest jak na duracelach to może nigłupim pomysłem byłoby zapisanie go na jakiejś sztuki walki. Chrzesny mojego Klona jest instruktorem karate i takie małe bajtle czasem tez przychodzą. Więcej jest wygłupów niz ćwiczeń, ale po godzinie biegania, szarpania itd maluchy są tak padnięte, że tylko myślą o wyrku.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

nameless dobrze prawi - atrapa laptopa, telefonu kom., lub pilot to TV. A poza tym to zależy czego tatuś używa. Jak np. aparatu foto (i zawsze odpędza od niego dzieciaka), to zabawkowy aparat będzie rewelacją.

Swoją drogą czekam na pytanie: drodzy forumowicze, co zjeść na śniadanie, doradźcie :)

Jak chcesz uszczęśliwić malucha, to zdecydowanie coś grającego (jak najgłośniej:-))

Jakiś dziecięcy keyboard czy coś w tym stylu, a jak chcesz zrobić przyjemność rodzicom to kup coś co nie wydaje żadnych dźwięków! Może rowerek? (bez dzwonka :-))

Oczywiście samochów zdalnie sterowany już ma?

Chinczyki Chinczykami, ale teraz można mieć marzenie mojego dzieciństwa za pięć dych. Ciągle walczę z sobą, żeby nie kupić sobie ;)

• Redaktorzy

kazik - jak chcesz eć na prawdę frajdę z zabawy takimi zdalnie sterowanymi samochodami to kup sobie model spalinowy. Odlot totalny, ale w mieszkaniu odradzam nawet próbne jazdy ;0)

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Moze i odlot. Co z tego, ze te zabawki sa teraz dostepne jak sie z tego juz dawno wyroslo. Teraz jest o tyle fajniej, ze mozna kupic dziewczynom b. ladna bielizne. To jest o wiele fajniejsza zabawa.

Klocki Lego i Duplo. Zestawy "ogólne", nie jakieś konkretne zestawienia. Moje dzieci bawiły się tym całe lata. Teraz w prezencie na 2. urodziny pierwszy zestaw Duplo dostanie wnuk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.